• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba kizlar, ben 23 mayistan beri yapiyorum 2 ay olacak nerdeyse. Ama duzenli yaptigim halde kollarimin ic bolgesinde, bacagimda sadece azalma gordum. Gobegimde ve gogusumde hic bir degisiklik gormedim. Suan ara veriyorum cunku turkiyeye tatile gidiyorum 6 hafta yapamiyacagim. Turkiyeden madecasolmiydi neydi onu alacagim arkadasimin fayda ettigini soylemisti onu kullanacagim. Neyse kizlar size bol sanslar. Catlaklarimiz insallah gecer umidinizi kaybetmeyin herkeste baska turlu yardim ediyor :))) optummm!

Merhaba kizlar, ben 23 mayistan beri yapiyorum 2 ay olacak nerdeyse. Ama duzenli yaptigim halde kollarimin ic bolgesinde, bacagimda sadece azalma gordum. Gobegimde ve gogusumde hic bir degisiklik gormedim. Suan ara veriyorum cunku turkiyeye tatile gidiyorum 6 hafta yapamiyacagim. Turkiyeden madecasolmiydi neydi onu alacagim arkadasimin fayda ettigini soylemisti onu kullanacagim. Neyse kizlar size bol sanslar. Catlaklarimiz insallah gecer umidinizi kaybetmeyin herkeste baska turlu yardim ediyor :))) optummm!

cnm o soyledıgın ılacı bıcok kısı kullanmıs etkısını gormus ama bırakınca eskı halıne geldıgını soledıler bence ıyıce arastır bıde kullanan arkadasın suanmı kullanıor yoksa eskıden mı kullandı sor cnku hanı eskıden kullanmıssa bıraktıktan sonra eskı halıne mı dondu onu anlamıs olursun tabı sn bılırsn hanı eskı halıne gelecekse hıc zamanını harcama dıe dedım ben bende bu maskeyı tatıle gıdıorm dıe ara verıorm suan benmde kol ve bacakta hafıfledı bıraz sanırm karın bolgesınde daha zor etkı edıor anlasılan

cnm o soyledıgın ılacı bıcok kısı kullanmıs etkısını gormus ama bırakınca eskı halıne geldıgını soledıler bence ıyıce arastır bıde kullanan arkadasın suanmı kullanıor yoksa eskıden mı kullandı sor cnku hanı eskıden kullanmıssa bıraktıktan sonra eskı halıne mı dondu onu anlamıs olursun tabı sn bılırsn hanı eskı halıne gelecekse hıc zamanını harcama dıe dedım ben bende bu maskeyı tatıle gıdıorm dıe ara verıorm suan benmde kol ve bacakta hafıfledı bıraz sanırm karın bolgesınde daha zor etkı edıor anlasılan

o kullanan arkadaş benim ben kahve limonla birlikte kullandım tam geçmeden ara vermek zorunda kaldım 2 ay kadar kullandım madecassol bana baya iyi geldi ve bırakınca tekrar oluşmadı hafiflediler baya bi

nası yaaaa :( yapmıycanmı bidaha :/ ya ben 1ay oldu olmadı sanırım hiçbi değişiklik hissetmiyorum sen ne zamandan itibaren fark ettin gelişmeleri?

yapcaktımda artık hiç rahatsız olmuyorum azaldığından beri 3 haftada fark ettim hayatım ben ama madecassola başlayınca farketmişitim o denk gelmşt belki

o kullanan arkadaş benim ben kahve limonla birlikte kullandım tam geçmeden ara vermek zorunda kaldım 2 ay kadar kullandım madecassol bana baya iyi geldi ve bırakınca tekrar oluşmadı hafiflediler baya bi

Canım madecassol u nasıl kullandın? Ne zaman ve ne kadar sıklıkta sürdün?

evet arkadaslar bende duydum kahve & limonu ... ise yarıyormus ama bunun yanında kahve & limonu sürüp strecle sarıp 15 dk bekletmekte iyiymis ... söyleyim dedim cünkü bende öyle yapıyorum ... sonra keseleniyorum & gül suyu, süper oluyor ...
sivilcesi icin cözüm arayanada en iyisi ise Clindoxyl gece sürüyorsun yatmadan önce sabah yıkıyorsun yüzünü ama sacına gelmesin azcık beyazlatabilir ... sırtta sivilcesi olan varsa benim sırtımda vardı azaldı yogurt & limon & gül suyu sırta sürüp kurumasını bekliyoruz sonra yıkanıyoruz ...

evet arkadaslar bende duydum kahve & limonu ... ise yarıyormus ama bunun yanında kahve & limonu sürüp strecle sarıp 15 dk bekletmekte iyiymis ... söyleyim dedim cünkü bende öyle yapıyorum ... sonra keseleniyorum & gül suyu, süper oluyor ...
sivilcesi icin cözüm arayanada en iyisi ise Clindoxyl gece sürüyorsun yatmadan önce sabah yıkıyorsun yüzünü ama sacına gelmesin azcık beyazlatabilir ... sırtta sivilcesi olan varsa benim sırtımda vardı azaldı yogurt & limon & gül suyu sırta sürüp kurumasını bekliyoruz sonra yıkanıyoruz ...

ay bunu hemen denicem :)

Ben bugün ilk kez uyguladım ama sanki daha belirginleşti:S Bi daha yapamaya korkuyorum. Sizde de böyle bişe oldu mu kızlar

aynen bana da belirginleşti gibi geldi ama ben toplasan 8-9 kere yaptım. kremi 5. uygulamadan itibaren kullanmaya başladım ve kremi kullanınca çatlak olan bölgelerde kaşıntı oldu.. bu da işe yarıyo galiba diye düşünmeme neden oldu. yalnız şöyle de bişi var çatlaklar belirginleşiyo evet ama çukurluluk yok oluyo.. daha bir yüzeydeler sanki.. elimi o bölgelerde gezdirince eskisi gibi değil bu bir gerçek. zaten benim çatlaklarım ince, ama sık sayılır. ayrıca 5 yıllık falanlar. bugün 10. uygulamamı yapıcam. kremi de kullanıcam ne zaman sonuçlar göze yansır bilmiyorum. bu arada kremi alırken eczacım yüzüm için kullanıcam zannettti. ben de bozmadım. söylediğine göre fransız kozmetik ürünlerinin vazgeçilmeziymiş. kullanılan yaşlanma karşıtı ya da gece kremlerinde hep bulunur ama bu daha ham hali dedi. cildi gençleştirip, pürüzsüzleştirme gibi bir özelliği var. Çatlak olan bölge de bir nevi artık ölü olduğundan kremi kullanmakta sakınca görmedim. kaşındırmasını da bu yüzden iyiye işaret olarak algıladım.. Ciddi bir sonuç alınca çook mutlu olucam.. yalnız istikrar şart

merhaba kızlar sizleri takip ediyorum 2,5 yıl önce doğum yaptım ve bacak basen kalça göğüs göbek:(yani sırtım dışında her yeri çatladı.Doğum öncesi çok zayıftım o yüzden hamilelikte çatır çatır çatladım her aşama ve derinlikte çatlağım varz sizden görüp başladım uygulamaya bugün 8.uygulamam olacak.ama uygulama sonrası benim derim sanki daha çok sivilcelendi acaba limonun alwerji yapma gibi bi ihtimali var mı ki??neyse bana sorarsanız gelişme var gibi ama korkumdan çok dikkatle incelemek istemiyorum.uygulma sonrası hangi kremleri kullanıyosunuz.bebe yağı var evde oğluştan kalma onu sürsem yetmez mi ya:((bu ara bakım adı altına o kadar para döktüm ki:(eşime bide krem alcam dersem düşer bayılır

merhaba kızlar sizleri takip ediyorum 2,5 yıl önce doğum yaptım ve bacak basen kalça göğüs göbek:(yani sırtım dışında her yeri çatladı.Doğum öncesi çok zayıftım o yüzden hamilelikte çatır çatır çatladım her aşama ve derinlikte çatlağım varz sizden görüp başladım uygulamaya bugün 8.uygulamam olacak.ama uygulama sonrası benim derim sanki daha çok sivilcelendi acaba limonun alwerji yapma gibi bi ihtimali var mı ki??neyse bana sorarsanız gelişme var gibi ama korkumdan çok dikkatle incelemek istemiyorum.uygulma sonrası hangi kremleri kullanıyosunuz.bebe yağı var evde oğluştan kalma onu sürsem yetmez mi ya:((bu ara bakım adı altına o kadar para döktüm ki:(eşime bide krem alcam dersem düşer bayılır

Ben de gelişme var ve hatta kendimden şüphe etmiştim 1-2 haftada nasıl düzelme oluyo diye.. senden de duyunca çok mutlu oldum :27::27: kremin adı madecassol canım. 7-8 tl bi fiyatı var. sağlık kurumları da karşılıyor bildiğim kadarıyla.. Ben çok ince bir katman olarak sürüyorum.. (benimde yüzümde sivilce çıktı hiç çıkmazdı karışımdan mı kaynaklanıyo acaba.. yumuşacık yapıo die yüzüme de sürüyodum da ben)

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
mrb canim bende catlaklardan azda olsa kurtulmak istiyorum gordukce pskolojim bzulcak yaa gore gore bende diyorm tek bendemi var die bircok kiside varmis tam gecmesede gorunum azalsa o yeter napalim :((((:ssz:

Back