• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
dermarol diye bişi duydum senin gittiğin güzellik uzmanı nasıl bir yöntem uyguluycak .......bi yöntemini bulsalar şu çatlağın bunalltı bni artık....:((( adamlar yüz nakli yapıo ya çatlağın tam tedavisi yok:((((

merhaba arkadaşlar giitiğim bi güzelilik salonu var çatlaklarımı gösterdim 1500 tl fiyat 4 seans dedi taksitleri 200 tl olarak ödeyecm sizce gitmeli miyim yoksa vazgeçeyim mi karar evermedim o kadar para vermeye değer mi tamamen gitmez silikleşir daha az belirgin olur dedi uzman

güvenilir bir güzellik salonu mu? yapan kişi doktor mu? daha önce yaptıranlarla görüştün mü?
çatlakların yeniyse yani hala kırmızıysa denemeye değer, ama eskiyse boşuna paranı ve umutlarını harcama canım.

Ay neler varmış ya.. Bende deniyecegım bu kahve lımon kese felan benim daha 1 sene oldu çatlak oluşumu kalça yanında bacak içindeki mor renkli ama gerince beyaz oluyor:27:

neyse deneyimde sürekşi yazarım :31:

çatlaklara bir çözüm yok arkadaşlar ya boş yere paralar vermeyin .ben çok pahalı bir krem almıştım zamanında yurt dışından getirmiştim o bile çare olmadı .okadar ümitlenmiştim yani .bir sürü yabancı artistede var çözümü olsa onlar birşeyler yapardı .o yüzden paranızı boşa harcamayın .ben evlenmeden önce eşim beni beğenmez diye çok korkmuştum ama adam anlamadı bile .bende bir gün sordum çatlaklarım var görmedin mi diye .yoo ne çatlağı diyor öperm ben senin çatlağını diyor dalga geçiyor benle .o gün çok acıdım parama senelerce sürekli krem ,yağ süre süre .benim bacak içlerimde ve kalçalarımda var su içiyorum bol bol silikleşti ama yinede var yani .

ben de artık eskisi kadar takmıyorum. sadece ozon yağı ile masaj yapıyorum her banyodan sonra, denemelerimden sonra en iyi görünümü ozon yağının sağlagığına karar verdim...başka da uğraşmıyorum. Allah sağlık sıhhat versin, çatlakmış seliltmiş gül geç...:1:

Beyaz catlaklar asla gecmez ama belki azalir incelebilir en buyuk kazancimiz bu olur diye dusunuyorum ,benim bir sorum var umarim cevap verirsiniz , bende sadece kollarimda var iki cizgi iki kolumda'da , acaba turk kafesi olmasa , italyan kafesi veyahut herhangi baska saf kafe olsa olurmu ? ben turkiyede yasamiyorum ve turk kafeside bulunca iciyoruz yani :) orama burama surmek icin o guzelim kafeyi tuketmek istemiyorum acikcasi ? Herkesin yeni yilini kutluyorum ...

Beyaz catlaklar asla gecmez ama belki azalir incelebilir en buyuk kazancimiz bu olur diye dusunuyorum ,benim bir sorum var umarim cevap verirsiniz , bende sadece kollarimda var iki cizgi iki kolumda'da , acaba turk kafesi olmasa , italyan kafesi veyahut herhangi baska saf kafe olsa olurmu ? ben turkiyede yasamiyorum ve turk kafeside bulunca iciyoruz yani :) orama burama surmek icin o guzelim kafeyi tuketmek istemiyorum acikcasi ? Herkesin yeni yilini kutluyorum ...

yani bence kahvenin amacı kafein ne farkeder ki ama diğer ark fikride önemli tabi

evet haklsn yüze çk mantklı ben bugün sırtıma denicem leke var bendede sonuçları yazarım hihoyyyt

Valla ben hiç şaşırmadım çünkü maalesef bende de ergenlikle beraber ilk diz kapaklarımda oluştu çatlaklar. Hala da ordalar maşallah kalça ve bel bölümüm de onlara eklendi tabii. Ben bu başlığı ilk zamanlarından beri biliyordum, sonuç alınmasını bekliyordum uygulamak için. Bendeki çatlaklar çok derin değil ama beyaz beyaz sinir bozucu. Tabii çukurluk da oluşturuyorlar iyi kötü. Çok uzun zamandan beri kabusum oldular. Bakalım ben de deneyip deneyimlerimi paylaşacağım. Umarım uğraşan herkes emeğinin karşılığını alır.

canım nasıl doğduğunda diz kapağında çatlak olabilir anlamadım.. acayip şaşırdım.. neden olabilir ki anne karnında araştırdın mı hiç...

Valla ben hiç şaşırmadım çünkü maalesef bende de ergenlikle beraber ilk diz kapaklarımda oluştu çatlaklar. Hala da ordalar maşallah kalça ve bel bölümüm de onlara eklendi tabii. Ben bu başlığı ilk zamanlarından beri biliyordum, sonuç alınmasını bekliyordum uygulamak için. Bendeki çatlaklar çok derin değil ama beyaz beyaz sinir bozucu. Tabii çukurluk da oluşturuyorlar iyi kötü. Çok uzun zamandan beri kabusum oldular. Bakalım ben de deneyip deneyimlerimi paylaşacağım. Umarım uğraşan herkes emeğinin karşılığını alır.

yapıp faydasını gördünmü?

Yaradı, evet. :) Kahve-limon oranını yazıldığı gibi ayarlıyorum. Su gibi olmuyor; ama sulu oluyor. Kahveyi daha bol koyup, daha yoğun kıvamlı sürdüğüm zamanlar da oldu. Ama en iyisi sulu olan gibi geliyor bana. Dairesel masajlarla sürüyorum, bastırıyorum biraz. Sonra kuruyunca, elimle kuru kahveleri döküp bir daha sürüyorum. 3-4 kere geçiyorum bir bölgenin üzerinden. 3 hafta oldu daha ama gözle görülür ve küçümsenmeyecek ölçüde fark etti. Göz yanılması falan da değil; çünkü kime gösterdiysem geçtiğini söyledi. Ne yaptığımı sorup başlayanlar bile oldu. Bence şüphe duyma, en kısa zamanda denemeye başla. Sonuçları kendin görürsün. :)

TÜRK KAHVESİ DEĞİLMİ?
gerçekten işe yarıyormu?boşyere uğraşmayalım...

seninle aynı durumdaymışız bendede ergenlikten yadigar diz kalça bel çatlakları var bide bacakların etlenip yağlanmasına boyuna çatlaklarda etkilen muhteşem oldum :1: dermarollerdan acnelyse bi çok şeyi denedim bu yööntem hariç bi çare olmadı. saldım gayri, son bi uğraşım var o da olmazsa artık olmazzzzz

seninle aynı durumdaymışız bendede ergenlikten yadigar diz kalça bel çatlakları var bide bacakların etlenip yağlanmasına boyuna çatlaklarda etkilen muhteşem oldum :1: dermarollerdan acnelyse bi çok şeyi denedim bu yööntem hariç bi çare olmadı. saldım gayri, son bi uğraşım var o da olmazsa artık olmazzzzz

AAA ben dermarollerı bi ara çok araştırmıştım, aslında en mantıklısı o gibi geliyordu! sonuçta fiziksel olarak bir etki söz konusu orda, yani kremin inemediği yere iniyor ve dokuları yenilemesi gerekiyor! o nasıl işe yaramaz yaa :S bi de asit uygulayan varmış, deri dökülüp yenisi çıkınca mı ne geçmiş. olmadı kezzap atalım artık, :1: bu nedir yeminle bıktım yaa, kıl&tüy işi bir bu iki canımdan bezdirdi. neyse allah beterinden korusun tabii, sağlıklı olmadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı yok

AAA ben dermarollerı bi ara çok araştırmıştım, aslında en mantıklısı o gibi geliyordu! sonuçta fiziksel olarak bir etki söz konusu orda, yani kremin inemediği yere iniyor ve dokuları yenilemesi gerekiyor! o nasıl işe yaramaz yaa :S bi de asit uygulayan varmış, deri dökülüp yenisi çıkınca mı ne geçmiş. olmadı kezzap atalım artık, :1: bu nedir yeminle bıktım yaa, kıl&tüy işi bir bu iki canımdan bezdirdi. neyse allah beterinden korusun tabii, sağlıklı olmadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı yok

bende oyle buyuk umutlarla başlamıştım canım ama işe yaramadı dedikleri gibi cildi karartıyo :44:

valla kızlar umudunuzu kırmak istemiyorum ama ben çok umutlu değilim ben bunu konuyu başından sonuna kadar tamammen okudum 2 arkadaş baya kullanmalarına rağmen hiç bir sonuç alamamış hatta çatlaklarının artığını düşünüyorlardı tabi bazıları da olumlu sonuçlar almışlar onları görmezden gelmek de yanlış olur bende denedim 8_10 uyguluma olarak ama bende de bir değişiklik olmadı bende nefret ediyorum çatlaklardan psikolojimi bozuyolar sanki vücudumn her yerinde varmışlar gibi geliyor öyle ki kollarıma bakıyorum bileklerim üşt tarafına sanki orda da varlar gibi ki orda olmaları imkansız ben 52 kiloyum(boyum 1.68 cm) yani kollarım gayet zayıf ama bana orda da varmışlar gibi geliyor tamamen psikolojik ki benim çatlaklarım büyüme çağından dolayı oldu bence bu çatlaklar vücut tipinden dolayın oluyor kilonun da etkisi var tabi ama bence en büyük neden vücut tipi ayyy şu yazdıklarıma bakıyorum da konudan konuya atlamışım :D neyse umarım kurtuluruz ben şimdi şu konuyu takip ediyorum sizde bir bakın arkadaş çok olumlu sonuçlar almış

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...017-kantoron-yagi-catlaklara-1-ayda-veda.html

arkadaşlar bendedeçok çatlak vardı dogumdan kaynaklanan ve ümitsizce kahve limona başladım inanın silikleşmeye başladı eşim bile fark etti benim çatlaklarım 10 yıllık ve çokbüyük çatlaklar lolifer sezeryanla dogum yapanlarda işe yaramaz demiş ama bendegerçekten işe yaradı bende sezeryanla dogurdum yazılarım biraz bozuk oldo klavyem bozuk özür dilerim
daha 1 aydır kullanıyorum

arkadaşlar bendedeçok çatlak vardı dogumdan kaynaklanan ve ümitsizce kahve limona başladım inanın silikleşmeye başladı eşim bile fark etti benim çatlaklarım 10 yıllık ve çokbüyük çatlaklar lolifer sezeryanla dogum yapanlarda işe yaramaz demiş ama bendegerçekten işe yaradı bende sezeryanla dogurdum yazılarım biraz bozuk oldo klavyem bozuk özür dilerim
daha 1 aydır kullanıyorum

kahve limonu nasıl kullanıyorsunuz..geçmiş sayfalara baktım ama atladım galiba..bende 2 sene önce sezeryan olmuştum göbeğimda çok çatlak vardı..geçen sene pregnacare diye bir krem kullanmıştım..bayağı bir işe yaramıştı..sonra kilo aldım verdim derken yine belirginleşti :2:

Back