Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar giitiğim bi güzelilik salonu var çatlaklarımı gösterdim 1500 tl fiyat 4 seans dedi taksitleri 200 tl olarak ödeyecm sizce gitmeli miyim yoksa vazgeçeyim mi karar evermedim o kadar para vermeye değer mi tamamen gitmez silikleşir daha az belirgin olur dedi uzman
Beyaz catlaklar asla gecmez ama belki azalir incelebilir en buyuk kazancimiz bu olur diye dusunuyorum ,benim bir sorum var umarim cevap verirsiniz , bende sadece kollarimda var iki cizgi iki kolumda'da , acaba turk kafesi olmasa , italyan kafesi veyahut herhangi baska saf kafe olsa olurmu ? ben turkiyede yasamiyorum ve turk kafeside bulunca iciyoruz yani :) orama burama surmek icin o guzelim kafeyi tuketmek istemiyorum acikcasi ? Herkesin yeni yilini kutluyorum ...
evet haklsn yüze çk mantklı ben bugün sırtıma denicem leke var bendede sonuçları yazarım hihoyyyt
canım nasıl doğduğunda diz kapağında çatlak olabilir anlamadım.. acayip şaşırdım.. neden olabilir ki anne karnında araştırdın mı hiç...
Valla ben hiç şaşırmadım çünkü maalesef bende de ergenlikle beraber ilk diz kapaklarımda oluştu çatlaklar. Hala da ordalar maşallah kalça ve bel bölümüm de onlara eklendi tabii. Ben bu başlığı ilk zamanlarından beri biliyordum, sonuç alınmasını bekliyordum uygulamak için. Bendeki çatlaklar çok derin değil ama beyaz beyaz sinir bozucu. Tabii çukurluk da oluşturuyorlar iyi kötü. Çok uzun zamandan beri kabusum oldular. Bakalım ben de deneyip deneyimlerimi paylaşacağım. Umarım uğraşan herkes emeğinin karşılığını alır.
Yaradı, evet. :) Kahve-limon oranını yazıldığı gibi ayarlıyorum. Su gibi olmuyor; ama sulu oluyor. Kahveyi daha bol koyup, daha yoğun kıvamlı sürdüğüm zamanlar da oldu. Ama en iyisi sulu olan gibi geliyor bana. Dairesel masajlarla sürüyorum, bastırıyorum biraz. Sonra kuruyunca, elimle kuru kahveleri döküp bir daha sürüyorum. 3-4 kere geçiyorum bir bölgenin üzerinden. 3 hafta oldu daha ama gözle görülür ve küçümsenmeyecek ölçüde fark etti. Göz yanılması falan da değil; çünkü kime gösterdiysem geçtiğini söyledi. Ne yaptığımı sorup başlayanlar bile oldu. Bence şüphe duyma, en kısa zamanda denemeye başla. Sonuçları kendin görürsün. :)
yapıp faydasını gördünmü?
Valla ben hiç şaşırmadım çünkü maalesef bende de ergenlikle beraber ilk diz kapaklarımda oluştu çatlaklar. Hala da ordalar maşallah kalça ve bel bölümüm de onlara eklendi tabii. Ben bu başlığı ilk zamanlarından beri biliyordum, sonuç alınmasını bekliyordum uygulamak için. Bendeki çatlaklar çok derin değil ama beyaz beyaz sinir bozucu. Tabii çukurluk da oluşturuyorlar iyi kötü. Çok uzun zamandan beri kabusum oldular. Bakalım ben de deneyip deneyimlerimi paylaşacağım. Umarım uğraşan herkes emeğinin karşılığını alır.
seninle aynı durumdaymışız bendede ergenlikten yadigar diz kalça bel çatlakları var bide bacakların etlenip yağlanmasına boyuna çatlaklarda etkilen muhteşem oldum dermarollerdan acnelyse bi çok şeyi denedim bu yööntem hariç bi çare olmadı. saldım gayri, son bi uğraşım var o da olmazsa artık olmazzzzz
AAA ben dermarollerı bi ara çok araştırmıştım, aslında en mantıklısı o gibi geliyordu! sonuçta fiziksel olarak bir etki söz konusu orda, yani kremin inemediği yere iniyor ve dokuları yenilemesi gerekiyor! o nasıl işe yaramaz yaa :S bi de asit uygulayan varmış, deri dökülüp yenisi çıkınca mı ne geçmiş. olmadı kezzap atalım artık, bu nedir yeminle bıktım yaa, kıl&tüy işi bir bu iki canımdan bezdirdi. neyse allah beterinden korusun tabii, sağlıklı olmadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı yok
arkadaşlar bendedeçok çatlak vardı dogumdan kaynaklanan ve ümitsizce kahve limona başladım inanın silikleşmeye başladı eşim bile fark etti benim çatlaklarım 10 yıllık ve çokbüyük çatlaklar lolifer sezeryanla dogum yapanlarda işe yaramaz demiş ama bendegerçekten işe yaradı bende sezeryanla dogurdum yazılarım biraz bozuk oldo klavyem bozuk özür dilerim
daha 1 aydır kullanıyorum