• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar kahve limondan sonra acı badem sütü kullansam mı acaba güzel şeyler söylüyolar hep acı badem sütüyle ilgili deneyen var mı??

doğum yapalı 2 haftayı yeni geçti..acaba hemen başlasam olur mu ki? bence daha iyi olur ama bilemedim..ne dersiniz??

konuyu uzun zamandır okuyup faydası gören oldumu diye baktım ve yüzde seksen olumlu sanırım bayram tatilinden sonra mutlaka başlıyacağım ve bu konuyu bizimlepaylaşan arkadaşa çok ama çok teşekkür ediyorum :16:

bazen diyorum ki tamam kahve limonu düzenli yapcam 2 yada 3 ay sonra bakıyorum kendime internete bakıyorum bişey buldumu birileri diye yok hiç bişey herkes tedavisi yok diyolar psikolojim mahvoldu.her sabah yorgun uyanırum her gece aglamaktan gerçkten kötüyüm çok şey sorup seni sıkmakta istemiyorum ama iyileştim diyen tek sen varsın

canım sınavlarım vardı nete giremedim, foruma da bakmadım yeni cevap yazabiliyorum.. ben de çok çok takıyordum kafama, psikolojim oynamıştı artık. herkes çaresi yok diyor biliyorum, hala böyle söyleyenler var ama artık ben dinlemiyorum.. bendekiler o kadar azaldıki nasıl anlatayım bilemiyorum canım. çizgi şeklindeler ve çatlak görünümü yok.. evet biraz zaman istiyor ama sonuca baktığında kesinlikle deniyor. bence kesinlikle devam et. araştırmak istiyorsan yine araştır bak neler var diye ama olumsuz yorumlara kapılma. ben öyle yaptım, olumsuz yorumları önemsemedim. bir de diyorlar ya incelir ama tamamen geçmez diye, bir çatlağın incelmesi demek incelen kısım yani iyileşen çatlağın normal deriye dönmesi demek değil mi? yani atıyorum 1 cm lik bir çatlak yarım cm e kadar inceliyorsa, iyileşen kısım üst deriye dönmüş oluyor değil mi? peki geri kalan kısım neden iyileşmesin? anlatabildim mi bilmiyorum canım ama sana tavsiyem kahve limona devam et, faydasını göreceksin. ve olumsuz yorumlara takılma bence canım..

canım senin çatlaklar yeni miydi ve beyaz mış herhalde.bu benim için sevindirici:)
kahve limonu bekletiyor musun biraz yoksa hemen sürüp keseye mi başlıyorsun.beş dakika bu kese için yeter mi..
ve son soru her gün mü yaptın..
ay Allah razı olsun ya işe yararsa duamızı alacan bak:D

canım çatlaklarım yeni değildi 5-6 yıllık çatlaklarımdı ve beyazdı.. başladıysan eğer çok sevindim :) 10-15 dakika keseliyorum yetiyor canım. kahve limonu sürüp hemen keselemeye başlıyorum, 15 dakika sonra su ile duruluyorum.. 2 gün yapıyorum 1 gün ara veriyorum, bu şekilde uyguluyorum canım.. dualarını bekliyorum :)

canım sınavlarım vardı nete giremedim, foruma da bakmadım yeni cevap yazabiliyorum.. ben de çok çok takıyordum kafama, psikolojim oynamıştı artık. herkes çaresi yok diyor biliyorum, hala böyle söyleyenler var ama artık ben dinlemiyorum.. bendekiler o kadar azaldıki nasıl anlatayım bilemiyorum canım. çizgi şeklindeler ve çatlak görünümü yok.. evet biraz zaman istiyor ama sonuca baktığında kesinlikle deniyor. bence kesinlikle devam et. araştırmak istiyorsan yine araştır bak neler var diye ama olumsuz yorumlara kapılma. ben öyle yaptım, olumsuz yorumları önemsemedim. bir de diyorlar ya incelir ama tamamen geçmez diye, bir çatlağın incelmesi demek incelen kısım yani iyileşen çatlağın normal deriye dönmesi demek değil mi? yani atıyorum 1 cm lik bir çatlak yarım cm e kadar inceliyorsa, iyileşen kısım üst deriye dönmüş oluyor değil mi? peki geri kalan kısım neden iyileşmesin? anlatabildim mi bilmiyorum canım ama sana tavsiyem kahve limona devam et, faydasını göreceksin. ve olumsuz yorumlara takılma bence canım..

canım yaşını bilmiyorum ama galiba yakın yaşlardayız bnmde 4-5 yıllık yani düzenli yapsam diyorum sende işe yaradıgına göre bendede yaramalı ama benim sabrım kalmadı inan ders bile çalışamıyorum hayatımı mahvetti şu çatlaklar

canım yaşını bilmiyorum ama galiba yakın yaşlardayız bnmde 4-5 yıllık yani düzenli yapsam diyorum sende işe yaradıgına göre bendede yaramalı ama benim sabrım kalmadı inan ders bile çalışamıyorum hayatımı mahvetti şu çatlaklar

canım ben 24 yaşındayım ve çatlaklarım evet 4-5 yıllıktı, gayet derindi ve beyaz renkli, parlıyordu.. seni çok iyi anlıyorum ama elinde güzel bir fırsat var bence uygulamaya devam et ve geçeceğine inan olur mu? aloe vera sabunu al canım, duş jeli yerine bu sabunu kullan. hatta maskeden önce bu sabunu sür yıka sonra maskeyi sür. bir de kese al, maskeyi sürdükten sonra kese ile güzelce ovala. yara olmasın ama kızarsın biraz. bunu düzenli olarak uygula kısa sürede göreceksin etkiyi. ben kese ile ovmaya yeni başladım, baştan kese ile yapsaydım belki daha hızlı etkisi olacaktı. banyoda da normal keseni uygula, ya da kabak lifi ile ov sen bilirsin, ve duştan çıkınca da bebe yağı sür mutlaka. ben bunları yaptım canım ve inan sonuca ben de çok şaşırıyorum. devam et ama biraz sabır lazım. 2-3 ay geçsin zaten sen farkedeceksin gelişmeyi. şimdi uygularken renkleri daha çok gözüne çarpacak ama o şekilde iyileşiyor bunu sakın unutma canım tamam mı? güzel haberlerini bekliyorum inşaallah.. bu arada çekinmeden ne istiyorsan sorabilirsin seve seve yardımcı olmaya çalışırım ;)

canım ben 24 yaşındayım ve çatlaklarım evet 4-5 yıllıktı, gayet derindi ve beyaz renkli, parlıyordu.. seni çok iyi anlıyorum ama elinde güzel bir fırsat var bence uygulamaya devam et ve geçeceğine inan olur mu? aloe vera sabunu al canım, duş jeli yerine bu sabunu kullan. hatta maskeden önce bu sabunu sür yıka sonra maskeyi sür. bir de kese al, maskeyi sürdükten sonra kese ile güzelce ovala. yara olmasın ama kızarsın biraz. bunu düzenli olarak uygula kısa sürede göreceksin etkiyi. ben kese ile ovmaya yeni başladım, baştan kese ile yapsaydım belki daha hızlı etkisi olacaktı. banyoda da normal keseni uygula, ya da kabak lifi ile ov sen bilirsin, ve duştan çıkınca da bebe yağı sür mutlaka. ben bunları yaptım canım ve inan sonuca ben de çok şaşırıyorum. devam et ama biraz sabır lazım. 2-3 ay geçsin zaten sen farkedeceksin gelişmeyi. şimdi uygularken renkleri daha çok gözüne çarpacak ama o şekilde iyileşiyor bunu sakın unutma canım tamam mı? güzel haberlerini bekliyorum inşaallah.. bu arada çekinmeden ne istiyorsan sorabilirsin seve seve yardımcı olmaya çalışırım ;)

psikologum gibisin beni çok rahatlatıp umutlandırıyorsun inş. işe yarar başladım bnde keseye baya derimi tahriş ettm kızardı inş. bende senn gibi kurtulurum canım çok saol

psikologum gibisin beni çok rahatlatıp umutlandırıyorsun inş. işe yarar başladım bnde keseye baya derimi tahriş ettm kızardı inş. bende senn gibi kurtulurum canım çok saol

hadi canım inşaallah geçecek, bırakma devam et tamam mı? çok tahriş etmemeye çalış cildini. yeni başladığın için normal şimdi biraz tahriş olması ama alışınca sen ayarlarsın zaten..

hemen denemeliyim...:)) göğüslerimde ve alt bacak bölgemde var denemeliyim mutlakaa :))

sevgituba ben kese yapmaya başlayalı inanlmaz tahriş oldu hatta kanıyo küçül sivilce gbi şeyler oldu bira ara vermeli miyim?

Arkadaşlar ben bu çatlak işinden bezdim. 44 kiloyum boyum da 1.60. Son 5 yıldır kadar kilo alıp vermem 2-3 kilo kadar oldu hep ve iki gün az yesem pat 1-2 kilo gidiyor. Şimdi diyeceksiniz ki gıcıklığına mı yapıyorsun. (ki zaten boyum kısa olunca kilo aldığımda testi gibi oluyorum :) :52: Ama öyle ideal bir şey değil işte. Bu çok ani kilo verip almalar yüzünden basende çatlaklar oluşmaya başladı. Daha fazla artmaması için uğraşıyorum şimdikileri geçirmeyi kahve-limonla deneyeceğim ama.

Ömür boyu 2-3 kilo bile oynasa bu çatlaklar oluşacak mı?
Sizde nasıl oldu, gelişme döneminde, hamilelikte ya da kortizon gibi durumlarda ani büyük kilo dalgalanmalarında mı oldu yoksa yenileri de oluyor mu küçük oynamalarda?

Annem benden bir tık daha açık tenli onda hiç yok mesela ama bende 42 kiloya düşüp 44'e çıksam yine oluyor. Yapı gereği önce basen tarafına alıyorum o bir iki kiloyu sanırım ki hemen fark ediyor.

Allah daha büyük dert vermesin ama cilt sorunları içinde ev tedavisiyle en zor geçeni de bu çatlaklar işte. :53:

lorittina yapıyla alakalıbişey ben üç dogum yaptım ama senin gibi 2 kilo bile allsam çatlıyorum hemen dogumda karnım hiç çatlamadı ama ayaklarım berbat bi durumda ayak bileklerime kadar çatlak kollarımda yoktu iki kilo verdim kollarımda çatlak doldu annem 4 dogum yapmış tek bi çizgi bile yok kız kardeşimdede yok ama bendeki çatlaklar kadar hiç kimsede yoktur deliricem hergün bu sayfaya girip bi gelişme varmı kullanan arkadaşlarda diye bakıyorum ne kullanırsam kullanayım halende çatlıyorum üzgünüm yapı meselesi cildim dayanıklı degil galiba

lorittina yapıyla alakalıbişey ben üç dogum yaptım ama senin gibi 2 kilo bile allsam çatlıyorum hemen dogumda karnım hiç çatlamadı ama ayaklarım berbat bi durumda ayak bileklerime kadar çatlak kollarımda yoktu iki kilo verdim kollarımda çatlak doldu annem 4 dogum yapmış tek bi çizgi bile yok kız kardeşimdede yok ama bendeki çatlaklar kadar hiç kimsede yoktur deliricem hergün bu sayfaya girip bi gelişme varmı kullanan arkadaşlarda diye bakıyorum ne kullanırsam kullanayım halende çatlıyorum üzgünüm yapı meselesi cildim dayanıklı degil galiba ha bu arada ben otuz yaşıma geldim halende çatlıyorum galiba bu durum benle mezara gitcek

Back