Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım.
inşaAllah başlamak istiyorum tek korkum maymun iştahlı olmamak
bazen diyorum ki tamam kahve limonu düzenli yapcam 2 yada 3 ay sonra bakıyorum kendime internete bakıyorum bişey buldumu birileri diye yok hiç bişey herkes tedavisi yok diyolar psikolojim mahvoldu.her sabah yorgun uyanırum her gece aglamaktan gerçkten kötüyüm çok şey sorup seni sıkmakta istemiyorum ama iyileştim diyen tek sen varsın
canım senin çatlaklar yeni miydi ve beyaz mış herhalde.bu benim için sevindirici:)
kahve limonu bekletiyor musun biraz yoksa hemen sürüp keseye mi başlıyorsun.beş dakika bu kese için yeter mi..
ve son soru her gün mü yaptın..
ay Allah razı olsun ya işe yararsa duamızı alacan bak
canım sınavlarım vardı nete giremedim, foruma da bakmadım yeni cevap yazabiliyorum.. ben de çok çok takıyordum kafama, psikolojim oynamıştı artık. herkes çaresi yok diyor biliyorum, hala böyle söyleyenler var ama artık ben dinlemiyorum.. bendekiler o kadar azaldıki nasıl anlatayım bilemiyorum canım. çizgi şeklindeler ve çatlak görünümü yok.. evet biraz zaman istiyor ama sonuca baktığında kesinlikle deniyor. bence kesinlikle devam et. araştırmak istiyorsan yine araştır bak neler var diye ama olumsuz yorumlara kapılma. ben öyle yaptım, olumsuz yorumları önemsemedim. bir de diyorlar ya incelir ama tamamen geçmez diye, bir çatlağın incelmesi demek incelen kısım yani iyileşen çatlağın normal deriye dönmesi demek değil mi? yani atıyorum 1 cm lik bir çatlak yarım cm e kadar inceliyorsa, iyileşen kısım üst deriye dönmüş oluyor değil mi? peki geri kalan kısım neden iyileşmesin? anlatabildim mi bilmiyorum canım ama sana tavsiyem kahve limona devam et, faydasını göreceksin. ve olumsuz yorumlara takılma bence canım..
canım yaşını bilmiyorum ama galiba yakın yaşlardayız bnmde 4-5 yıllık yani düzenli yapsam diyorum sende işe yaradıgına göre bendede yaramalı ama benim sabrım kalmadı inan ders bile çalışamıyorum hayatımı mahvetti şu çatlaklar
canım ben 24 yaşındayım ve çatlaklarım evet 4-5 yıllıktı, gayet derindi ve beyaz renkli, parlıyordu.. seni çok iyi anlıyorum ama elinde güzel bir fırsat var bence uygulamaya devam et ve geçeceğine inan olur mu? aloe vera sabunu al canım, duş jeli yerine bu sabunu kullan. hatta maskeden önce bu sabunu sür yıka sonra maskeyi sür. bir de kese al, maskeyi sürdükten sonra kese ile güzelce ovala. yara olmasın ama kızarsın biraz. bunu düzenli olarak uygula kısa sürede göreceksin etkiyi. ben kese ile ovmaya yeni başladım, baştan kese ile yapsaydım belki daha hızlı etkisi olacaktı. banyoda da normal keseni uygula, ya da kabak lifi ile ov sen bilirsin, ve duştan çıkınca da bebe yağı sür mutlaka. ben bunları yaptım canım ve inan sonuca ben de çok şaşırıyorum. devam et ama biraz sabır lazım. 2-3 ay geçsin zaten sen farkedeceksin gelişmeyi. şimdi uygularken renkleri daha çok gözüne çarpacak ama o şekilde iyileşiyor bunu sakın unutma canım tamam mı? güzel haberlerini bekliyorum inşaallah.. bu arada çekinmeden ne istiyorsan sorabilirsin seve seve yardımcı olmaya çalışırım
psikologum gibisin beni çok rahatlatıp umutlandırıyorsun inş. işe yarar başladım bnde keseye baya derimi tahriş ettm kızardı inş. bende senn gibi kurtulurum canım çok saol
hadi canım inşaallah geçecek, bırakma devam et tamam mı? çok tahriş etmemeye çalış cildini. yeni başladığın için normal şimdi biraz tahriş olması ama alışınca sen ayarlarsın zaten..