• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım ben 3 tatlı kaşıgı kahveye 1 limon sıkıyorum kuru cildime sürüp keseliyorum 3 gün yapıp bir gün ara veriyorum benim 10 seneliklerde işe yaradıysa seninki hadi hadi geçer ama zahmetli bir iş sabırlı olmak lazım

Burada okuyarak kahve-limonu denedim. 7-8 aydan bu yana 2 günde bir banyoya girmeden önce kuru vücuduma uyguluyorum. Benim çatlaklarım ergenlikte oluşmuş olup en az 20 yıllık, alt bacaklarımın arkasında, üst bacaklarımın ön tarafında, popomda ve gogsumde hem catlak hem de yarık var. Bu karışımı kullandım birde en az haftada bir acnelyse-medicassol u uyguladım. Sonuç şu eger catlaklarınız yarık seklinde değilse gerçekten etkisini gördüm catlaklarımda %70 varan bir iyileşme söz konusu ya da söyle diyim yazları kesinlikle kısa etek giyemezdim sanırım bu yaz giyebileceğim. Bıraktıktan sonra tekrar cıkar mı bilemem. Bırakmaya niyetim çünkü bu karısım aynı zamanda cilt kuruluğuna, cilt pütürüklerine de cok iyi geliyor simdiye kadar hic bir krem bu kadar cildimi yumusak ve pürüzsüz yapmadı. Denemekte fayda var sabırlıysanız, yalnız yarıklara pek bir etkisi olmuyor.

konuyu ilk açan arkadaşıma bir tavsiye. nasıl yapılır nasıl kullanılır kaç gun kullanılır kabak lifi vs kullanılacakmı bunlarıda ilk sayfaya eklemeli bence millet onca sayfayı okumamalı.

ben 2 kez yaptım bugün 3. yapıcam.kürü uyguladıktan hemen sonra daha da belirginleşiyor bu normal mi biri yardımcı olsun:((

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

denenmeli kesinlikle. bu zaman kadar bozuna baska seyler kullanmısım :( Ananeye selamlar sevgiler; teşekkürler...

yeni yapan yada başlıck olanlara küçük bi tavsiye mutlaka kese yapın bn ilk 6 hafta kee kullanmadım sonra bu hafta 19. haftam bitti 13 haftadır kese yapıyorum ve kesenin çok büyük farkı var.aslında 3 ay kullanmaya karar vermiştim snra doktora gidip ya dermoroll yada lasere başlıcktım ama bi 4 hafta daha devam etmeye karar verdim hele ki şu 20 yıllık çatlakalra %70 oranında ii geldi diyen arkadaşı okuyunca daha da umutlandım

3,5 senedir dogum sonrası çatlaklarım var karın bölgemde onlarla savaşıyorum eşim buldugu bütün kremleri alp getirmeye başladı al bı sürede bunu kullan diye bunu kesinlikle deniyce hemde bu gün sonuçları sizinlede paylaşıcam mutlaka
teşekkürler

Kızlar bırısı yazabılırmı cpten grym okuyamıom sayfaları.nasıl yapıorsunuz bn ıkı tatlı kasgı kahveye yarım lımon kattım.karnıma surdum yedırdım ama katısı dokuluyo . Elımle yedırdım sonra bez kese ıle yaptım bırazda. Duruladım boylemı yapılıyor

Kızlar bırısı yazabılırmı cpten grym okuyamıom sayfaları.nasıl yapıorsunuz bn ıkı tatlı kasgı kahveye yarım lımon kattım.karnıma surdum yedırdım ama katısı dokuluyo . Elımle yedırdım sonra bez kese ıle yaptım bırazda. Duruladım boylemı yapılıyor

3 tatlı kaşıgı kahve ve bir tam sulu limon ama katı olmasın sulu olsun sür sonrada kese yap baya kızarsın bn öyle kese yapıyorum ki küçük sivilceler çıkıyo ve baya baya kanıyor sonra durula bn soguk suyla duruluyorum ve bi nemlendirici krem yada yağ kullan bn e vitaminli bebek yağı kullanıyorum

Kızarana kdr yapta kanama olayı bnce ıyı degıl arkadasım kas yaparkeb goz cıkarma.kahceyı herhangı bır marka olur herhalde emınonune gdp kahve almım bıde.kurukahvecıden:)pekı kac gunde bır yapıorsunz

O kadar cok cevap var ki okuyamadım, cidden bi süre uygulayıp çatlakları kaybolan veya bariz şekilde azalan var mı?

O kadar cok cevap var ki okuyamadım, cidden bi süre uygulayıp çatlakları kaybolan veya bariz şekilde azalan var mı?

önceden yazmıştım yararını gördüğüm için tekrar yazıyorum bendeki çatlaklar bayağıdır var ve onlarda işe yaradı fakat yarık diye tabir ettiklerim var çatlağa göre daha derin ve daha genişler, onlar için çatlaklarda olduğu kadar bir işe yaramadı. Fakat %70 varan bir iyileşme söz konusu 35 yaşındayım 20 yıldır çatlaklarım ve yarıklarım var. 7-8 aydan beri 2 günde bir uyguluyorum ve gerçekten farkedilir sonuçlar aldım. Bununla beraber haftada iki kez bazen de bir kez acnelysse- medicassol ikilisini de uyguladım. Çatlakları yeni oluşmuş veya yarık şeklinde derinleşmemiş olanlarda daha iyi sonuç alınacağını düşünüyorum. Doğum yapmadığım için karındaki çatlaklar için bir şey diyemem. Bırakınca tekrar eski haline dönüp dönmeyeceği hakkında da birşey diyemem çünkü bırakmayı düşünmüyorum. Cildime iyi gelen bir karışım popomdaki sivilcileri azalttığı gibi, bacak arasındaki sürtünmeden dolayı kararan bölgelerin rengini de normalleştirdi. Batıkları çıkartmada da bayağı işe yarıyor, batıklardan kaynaklanan lekeleri de giderdi. Benzer şikayetleri olanlar için kesinlikle kullanılmasını tavsiye ederim. Ben bir limonu sıkıp içine 4 kaşık kahve koyuyorum banyodan önce kuru vücuduma iyice yedirip kuruyuncaya kadar masaj yapıyorum. Başlarda çatlaklar daha da belirginleşiyor fakat daha sonra zamanla silikleşmeye başlıyor.

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben tam olarak anlamadım kahve derken neskafemi kullanıyoruz ... kese yapıyorzu derken elimizle mi ovaluyormuyuz? teşekkür ederim şimdiden

Back