• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben tam olarak anlamadım kahve derken neskafemi kullanıyoruz ... kese yapıyorzu derken elimizle mi ovaluyormuyuz? teşekkür ederim şimdiden

:1::1::1::1::1: kusura bakma ama güldüm canım, aneannein zamanında nescafe bu kadar yaygın değildi sanırım. olsa olsa türk kahvesidir galiba:17:

Son düzenleme:
Aaa gerçekten işe yarıyor mu ya denemek istiyorum hemen bu kadar kolaysa yıllardır boşuna sıkıntı çekiyormuşum mutlaka deneyeceğim yazın da rahat ederim oh be :))

Gerçekten işe yarıyor mu ya uygulayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Benimde doğumdan sonra göğsüm de ve karnımda aşırı çatlaklar oluştu :(

Ôzge hamileyken kullanilmaz canim çùnkú bu karisim masajla ovalayarak yapilan bir islem zararli olabilir.bende haftada bir olmak úzere 2 ay denedim ama fayda gôrmedim.sanki o an masajdan sonra gecicek gibi hissediyorsun púrúzsúzlesiyor ama sonra eski halini aliyor.

benim süt gibi bacaklarım vardı evlenince kilo aldım ve bigün bi baktım ki mosmor bacaklarımın üstü. Resmen hayata küstüm iğrendim. Şu reklamlarda çıkan yağı aldım başladım sürmeye 3 4 gündür sürüyorum morlukların rengi açıldı birde bu dediğiniz kahve limon yapayım bakalım ne olcak?

benim süt gibi bacaklarım vardı evlenince kilo aldım ve bigün bi baktım ki mosmor bacaklarımın üstü. Resmen hayata küstüm iğrendim. Şu reklamlarda çıkan yağı aldım başladım sürmeye 3 4 gündür sürüyorum morlukların rengi açıldı birde bu dediğiniz kahve limon yapayım bakalım ne olcak?

2 gündr reklamlarda bio-oil görüyorum onu mu kullanıyorsunuz?

bu yöntemden yarar göremeyen bi ben miyim:14:
haftada 3-4defa uyguluyorum duşta, ardındanda badem yağı, fındık yağı, kakao yağı, buğday tohumu yağı karışımını uyguluyorum ama hiçbir gelişme yok 2 aydır:43:

kızlar merhaba :) yine uzun süredir giremedim, takip edemedim ve yazamadım :( ben kahve limondan çok çok memnun kaldım, artık nasıl ifade edeyim bilemiyorum ama gerçekten mucize gibi.. şuanki durumumdan ve yaptıklarımdan bahsedeyim sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım inşaallah.. çatlaklarım beyaz sedef renkliydi daha öncede belirttiğim gibi.. şimdi ise gayet incecik mat durumdalar.. parlama falan kalmadı.. arkadaşım artık bikini giyebilirsin hiç belli olmuyorlar diyor, siz düşünün artık :) gerçekten çok büyük ilerleme oldu.. ki son zamanlarda düzenli yapamıyorum, düzenli yapsam belki bitmiş olacaktı.. neyse ne yaptığımı anlatayım. kahve limonu uygulamadan önce aloe vera sabunu sürüyorum çatlak olan bölgelere. biraz beklettikten sonra yıkıyorum. kurulayıp kahve limonu sürüyorum, kese ile biraz ovalıyorum sonra yıkayıp çıkıyorum. banyo yaptığım gün mutlaka kese yapıyorum ve duştan sonra bebe yağı kullanıyorum.. mutlaka kullanın, uygulayın diyorum çok çok faydasını gördüm. aloe vera sabunu da çok güzel ve çatlaklar için etkili edinebilirseniz onu da kullanın.. memnun kaldığım için bu kadar ısrarla kullanın diyorum.. benim için çözüm oldu inşaallah sizin için de çözüm olur..

sevgituba ben seni yaklaşık 7-8 aydır takip ediyorum ve senin yorumlarını okuyup ümitlenip başlamıştım :D neysee sonra 2 hafta yaptım anneme gösterdim sanki biraz soluklaşmışlarmı ne dedi. bende öyle hissettim belkide psikolojik olarak öyle gelmişte olabilir ama ümitliydim. gelelim asıl konumuza. bu 2 haftada kollarımda benler çoğalmaya başladı limon lekemi yaptı acaba bende korktum bıraktım hastalık mastalık çıkmasın maazallah diye. sen böyle bi gelişme yaşamış mıydın acaba ? ve hala devam ediyomusun tamamen geçtimi ? bizi gelişmelerden haberdar edersen seviniriz şimdiden teşekkürler :)

yani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ben emin olmadan yazmak istemedim, çünkü burada bir çok şeyi deneyip sürekli hayal kırıklığına uğrmaktan sıkıldım. ama 2 haftadır uyguluyorum bu karışımı ve sonuçlar inanılmazz

karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz

bende denicem umarım sonuç iyi olur benımde var bacaklarımda şort giyemiyorum kendımı kötü hssediyorum :(

3 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)

giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.

bu kahve'yi yaşlılar genelde ellerinde oluşan kahverengi lekeler için uyguluyorlardır. ellerde oluşan ve yaaşlılığın belirtisi olan o kahverengi lekeler orada hücrelerin öldüğünü gösterir. Onu bile canlandırıp yok eden kahve, bizim çatlakları da geçirir bence.

Şaşkın ve heyecanlıyım :) Senelerdir çok sıkıldım bu çatlaklarımdan artık kurtulmak istiyorum. Çözümü olmadığını duymuştum. Ama yazınızı görünce içime bir umut doğdu :) En kısa zamanda uygulamaya başlıycam. Umarım iyi gelir. Bu önemli bilgiyi bizlerle paylaştığın için sana minnettarım.

sevgituba ben seni yaklaşık 7-8 aydır takip ediyorum ve senin yorumlarını okuyup ümitlenip başlamıştım :D neysee sonra 2 hafta yaptım anneme gösterdim sanki biraz soluklaşmışlarmı ne dedi. bende öyle hissettim belkide psikolojik olarak öyle gelmişte olabilir ama ümitliydim. gelelim asıl konumuza. bu 2 haftada kollarımda benler çoğalmaya başladı limon lekemi yaptı acaba bende korktum bıraktım hastalık mastalık çıkmasın maazallah diye. sen böyle bi gelişme yaşamış mıydın acaba ? ve hala devam ediyomusun tamamen geçtimi ? bizi gelişmelerden haberdar edersen seviniriz şimdiden teşekkürler :)

merhaba canım :) geçmiş olsun öncelikle.. neden öyle birşey oldu maske mi zarar verdi bilemiyorum canım. normalde limonun leke açıcı özelliği var diye biliyorum benlerin çoğalması ilginç geldi bana. başka bir problemden de kaynaklanıyor olabilir istersen bir doktora git göster bakalım ne diyecek. ben öyle bir problemle karşılaşmadım hatta hiçbir problemle karşılaşmadım yan etki gibi birşey olmadı yani bende. belki uyguladığımız bölgeylede alakalı olabilir. ben bacaklarıma, kalçalarıma uygulamıştım. yani net birşey diyemiyorum canım sen doktora git bir fikir al ondan. ben ara ara hala yapıyorum. aslında ara ara değil düzenli yapmak çok önemli. ben çok uzun süre düzenli bir şekilde yaptığım için olumlu sonuç aldığımı düşünüyorum. çatlaklarımın durumu gayet iyi. parlaklık falan kalmadı ve incecik kaldılar. eski hallerini hatırlıyorum da o kadar kalın ve parlaktılarki şimdi onlardan eser yok. şöyle söyleyeyim ben bu maskeyi yaparken annem ve ablam boşuna uğraşıyorsun diyorlardı ama şimdi ablam ben de yapacağım diyor :) annem de pürüzsüz olmuş vücudun nasıl başardın diyor :) o ince görüntülerinde gitmesi için yine düzenli olarak yapacağım. hep diyorum ya ben çok faydasını gördüm muhakkak deneyin diyorum. bazı arkadaşlar yazmış ben 2 aydır yapıyorum sonuç göremedim diye, ben de 2 ayda bir sonuç almadım. ama değişiklik olduğunu farketmiştim. düzenli olarak yapmaya devam ettiğimde tam hatırlamıyorum ama belki de 5-6 ay sonra gördüm inceldiğini solduğunu. ciltten cilde de değişen bir durum. bir müddet sonra farkediliyor etkisi. ben her yaptığımda incelerdim her yerimi ve moralim bozulurdu bir değişiklik yok diye ama aylar sonra daha net görüyorsun. inşaallah herkes fayda görür ve kurtulur çatlaklardan :)

merhaba canım :) geçmiş olsun öncelikle.. neden öyle birşey oldu maske mi zarar verdi bilemiyorum canım. normalde limonun leke açıcı özelliği var diye biliyorum benlerin çoğalması ilginç geldi bana. başka bir problemden de kaynaklanıyor olabilir istersen bir doktora git göster bakalım ne diyecek. ben öyle bir problemle karşılaşmadım hatta hiçbir problemle karşılaşmadım yan etki gibi birşey olmadı yani bende. belki uyguladığımız bölgeylede alakalı olabilir. ben bacaklarıma, kalçalarıma uygulamıştım. yani net birşey diyemiyorum canım sen doktora git bir fikir al ondan. ben ara ara hala yapıyorum. aslında ara ara değil düzenli yapmak çok önemli. ben çok uzun süre düzenli bir şekilde yaptığım için olumlu sonuç aldığımı düşünüyorum. çatlaklarımın durumu gayet iyi. parlaklık falan kalmadı ve incecik kaldılar. eski hallerini hatırlıyorum da o kadar kalın ve parlaktılarki şimdi onlardan eser yok. şöyle söyleyeyim ben bu maskeyi yaparken annem ve ablam boşuna uğraşıyorsun diyorlardı ama şimdi ablam ben de yapacağım diyor :) annem de pürüzsüz olmuş vücudun nasıl başardın diyor :) o ince görüntülerinde gitmesi için yine düzenli olarak yapacağım. hep diyorum ya ben çok faydasını gördüm muhakkak deneyin diyorum. bazı arkadaşlar yazmış ben 2 aydır yapıyorum sonuç göremedim diye, ben de 2 ayda bir sonuç almadım. ama değişiklik olduğunu farketmiştim. düzenli olarak yapmaya devam ettiğimde tam hatırlamıyorum ama belki de 5-6 ay sonra gördüm inceldiğini solduğunu. ciltten cilde de değişen bir durum. bir müddet sonra farkediliyor etkisi. ben her yaptığımda incelerdim her yerimi ve moralim bozulurdu bir değişiklik yok diye ama aylar sonra daha net görüyorsun. inşaallah herkes fayda görür ve kurtulur çatlaklardan :)

canım öncelikle çok teşekkür ediyorum sana. buraya girip sorularımıza cevap verip bizi umutlandırdığın için. sayende moralimiz düzeliyo. ozaman ben biraz daha yapayım tekrar çıkarsa bi doktora görüneyim. ama korkuyorum bırak derse diye çünkü tek umudum şu kahve limon. belkide yaptıktan sonra limonu iyi temizleyemiyorumdur vücudumda kalıncada öyle bi etki yapıyodur. iyce lifleyim kendimi uyguladıktan sonra. bide aloe vera sabunu sıkılaştırıcı olarakmı kullanıyosun acabaa ? yılmadan devam edicem bende. zaten havalarda ısınmaya başlıyo

oo maşallah sen ne kadar kararlıymışsın ben 10 kez falan denedim hemen bıraktım ama yazın tekrar başlicam ama bu sefer bebek yağı falan onlarıda kullancam inşallah bende kurtulurum

canım öncelikle çok teşekkür ediyorum sana. buraya girip sorularımıza cevap verip bizi umutlandırdığın için. sayende moralimiz düzeliyo. ozaman ben biraz daha yapayım tekrar çıkarsa bi doktora görüneyim. ama korkuyorum bırak derse diye çünkü tek umudum şu kahve limon. belkide yaptıktan sonra limonu iyi temizleyemiyorumdur vücudumda kalıncada öyle bi etki yapıyodur. iyce lifleyim kendimi uyguladıktan sonra. bide aloe vera sabunu sıkılaştırıcı olarakmı kullanıyosun acabaa ? yılmadan devam edicem bende. zaten havalarda ısınmaya başlıyo

sen sağol canım ne demek yaa işe yarıyor herkes kullansın ve geçsin çatlakları inşaallah.. doktor ne der bilemiyorum canım ama çatlaklarım için doktora gittiğimde ayyy bunlar ne böyle hayatta geçmez demişti. şimdi o doktora gidip çatlaklarımın durumunu göstermek istiyorum :) sen ilk önce birşey deme canım benlerim arttı de o ne diyecek önce ona bak sonra gerekirse açıklarsın. neden olduğunu bir öğrenelim ona göre hareket ederiz. dediğin gibide olur belki iyi yıkamadın ondan oldu. ama inşaallah o da geçer çatlaklarında. ben aloe vera sabununu çatlaklarım için kullandım canım. ben araştırmıştım sabunları kına sabunu, karanfil sabunu ve aloe vera sabunu çatlakları geçiriyor diye yazıyordu, kınayı denedim ama en çok aloe veradan memnun kaldım. bulabilirsen eğer kullanmanı tavsiye ederim canım gerçekten etkili bir sabun..

oo maşallah sen ne kadar kararlıymışsın ben 10 kez falan denedim hemen bıraktım ama yazın tekrar başlicam ama bu sefer bebek yağı falan onlarıda kullancam inşallah bende kurtulurum

geçtiğini görünce azimde geliyor canım :) biran önce geçmesi için uğraşıyorsun. başlayabileceğin en kısa sürede başla bencede.. ve bebe yağı falan kullanırsan da daha etkili olur ;) şimdiden kolay gelsin :)

Back