kızlar merhaba :) yine uzun süredir giremedim, takip edemedim ve yazamadım
ben kahve limondan çok çok memnun kaldım, artık nasıl ifade edeyim bilemiyorum ama gerçekten mucize gibi.. şuanki durumumdan ve yaptıklarımdan bahsedeyim sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım inşaallah.. çatlaklarım beyaz sedef renkliydi daha öncede belirttiğim gibi.. şimdi ise gayet incecik mat durumdalar.. parlama falan kalmadı.. arkadaşım artık bikini giyebilirsin hiç belli olmuyorlar diyor, siz düşünün artık :) gerçekten çok büyük ilerleme oldu.. ki son zamanlarda düzenli yapamıyorum, düzenli yapsam belki bitmiş olacaktı.. neyse ne yaptığımı anlatayım. kahve limonu uygulamadan önce aloe vera sabunu sürüyorum çatlak olan bölgelere. biraz beklettikten sonra yıkıyorum. kurulayıp kahve limonu sürüyorum, kese ile biraz ovalıyorum sonra yıkayıp çıkıyorum. banyo yaptığım gün mutlaka kese yapıyorum ve duştan sonra bebe yağı kullanıyorum.. mutlaka kullanın, uygulayın diyorum çok çok faydasını gördüm. aloe vera sabunu da çok güzel ve çatlaklar için etkili edinebilirseniz onu da kullanın.. memnun kaldığım için bu kadar ısrarla kullanın diyorum.. benim için çözüm oldu inşaallah sizin için de çözüm olur..