Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgituba lütfen gör beni aloe veralı sabunu aradım ama hiç bi aktar satmıyo bi taneside çok pahalı biz satmayız dedi sen nerden ve kaça aldın
canım kusura bakma ben internete hiç giremedim, bayramda konya'ya gittim daha bugün dönebildim, orada da internete giremedim. neyse öncelikle tahriş meselesini söyleyeyim canım. sen nemlendirme yapıyor musun? bebe yağı ya da krem sürersen pek olmuyor ama sen kahve limona ara verme ama keseye ara ver canım. elinle ovala biraz. o kadar tahriş olması da cildin için iyi olmaz canım keseye biraz ara ver. ben eskişehir'de yaşıyorum canım burada bir doğal sabuncu var oradan alıyorum. isim yazabiliyor muyum bilmiyorum yazabiliyorsam dükkanın ismini de yazayım. gerçekten çok güzel bir sabun hem yüzüme hem vücuduma kullanıyorum. benim aldığımda pahalı ama ben kestirerek alıyorum canım 10 liralık alıyorum ve 3 hafta falan gidiyor o sabun bana. zaten doğal olması çok önemli benim aldığım yer çok güzel. dediğim gibi isim yazabiliyorsam yazayım canım, yazıp yazamadığımı bilemiyorum
ay canım baya baya tahriş olmuş o zaman ara ver, zaten o arada da çatlaklarının iyileştiğini görürsün inşaallah. ben aktarlardaki sabunları kullandım benim aldığım gibi değiller canım. sabuns diye bir firmanın ürünleri ama kendileri de üretiyorlarmış. ama benim aldığım aloe vera kendi üretimleri mi sabuns firmasının mı bilmiyorum. ben sana işyerinin numarasını vereyim sen ara istersen olur mu? ya da başka nasıl yapabiliriz bilmiyorum.. bu arada çatlaklarının durumları nasıl?çok saol canm cevap verdiğin için.evet dalin e vitaminli kullanıyorum kahve limondan sonra bn eskişehirde değilim malesef burdada gittim hiç bi aktarda bulamadım.çok tahriş oldugunda keseye ara vercem çünkü bildiğin yatınca falan bile agrıyo nasıl keselediysem artık
ay canım baya baya tahriş olmuş o zaman ara ver, zaten o arada da çatlaklarının iyileştiğini görürsün inşaallah. ben aktarlardaki sabunları kullandım benim aldığım gibi değiller canım. sabuns diye bir firmanın ürünleri ama kendileri de üretiyorlarmış. ama benim aldığım aloe vera kendi üretimleri mi sabuns firmasının mı bilmiyorum. ben sana işyerinin numarasını vereyim sen ara istersen olur mu? ya da başka nasıl yapabiliriz bilmiyorum.. bu arada çatlaklarının durumları nasıl?
canım 9 haftadır kahve limon yapıyorum ama kese daha 3 hafta oldu kese önmliymiş onu anladım ama kesin bişey diyemiyorum bişeyler söylemem için en az 2 yada 3 ay gerekli çünkü kollojen üretimi 3 aydan sonra başlıyomuş canm
canım 9 haftadır kahve limon yapıyorum ama kese daha 3 hafta oldu kese önmliymiş onu anladım ama kesin bişey diyemiyorum bişeyler söylemem için en az 2 yada 3 ay gerekli çünkü kollojen üretimi 3 aydan sonra başlıyomuş canm
canım bide sen firmanın adnı ve telini yaz bi mahsuru olmassa onlarla konuşayım bide
canım bide sen firmanın adnı ve telini yaz bi mahsuru olmassa onlarla konuşayım bide
ben 3 aydan öncede fark görmeye başlamıştım onun için sordum canım. ama kesenin farkını farketmen çok iyi olmuş çünkü maskenin etkisini 2 kat arttırıyor..
kybele diye de bir markası varmış. sattığı ürünlerin hepsi de çok güzel ve çok doğal..
evet hiç bir şey çatlak için çözüm değil mahaelesef ancak görüntüyü minimum seviyeye indirmek ki spor-bakım-masaj-sıcak soğuk şok duş terapisi- yağlar ve ilaçlar bu konuda bir çözüm olabiliyor. bunun kanıtı kendi çatlaklarım :) çok parlaktılar ay ışığı gibi canlarım benim ama havalarını %50 söndürdüm sonrada bir müddet ara verdim bugünden itibaren yine başladım. :)
evet hiç bir şey çatlak için çözüm değil mahaelesef ancak görüntüyü minimum seviyeye indirmek ki spor-bakım-masaj-sıcak soğuk şok duş terapisi- yağlar ve ilaçlar bu konuda bir çözüm olabiliyor. bunun kanıtı kendi çatlaklarım :) çok parlaktılar ay ışığı gibi canlarım benim ama havalarını %50 söndürdüm sonrada bir müddet ara verdim bugünden itibaren yine başladım. :)
.........greyfurt1992.....
nasıl gidiyor acaba ..faydasını görüyor musun.:44:
ben başlayacaktım kahveyi falan herşeyi aldım derken ödevler sınavlar öyle bi geldi ki üzerime başımı kaşıyacak vaktim olmadı
bn ilk 6 hafta sadec kahve limon yaptım kese yapmadım ama bu hafta sonunda 2. altı haftam olcak keseyle yapıyorum keseyle daha etkili.dediğim gibi canım ben biraz garanticiyim kesin bişey görmeden söyleyemem ama annm devam etmm gerktiğini azaldıgın söylüyo.en az bi 3 ay kullanmak lazım hangi yöntemi denersen dene bu konuda o kadar çok şey okuyorum ki türk siteleri bitti yabancı siteleri de okuyorum sevgituba diye bi arkadas var o çok uzun süre kullanmış ve etkili oldugunu söylüyo bnde ona güvenerek devm ediyorum bnce sende başla
canım nasıl gidiyor çatlaklarla mücadele? aloevera sabununu buldun mu?
merhaba arkadaşlar giitiğim bi güzelilik salonu var çatlaklarımı gösterdim 1500 tl fiyat 4 seans dedi taksitleri 200 tl olarak ödeyecm sizce gitmeli miyim yoksa vazgeçeyim mi karar evermedim o kadar para vermeye değer mi tamamen gitmez silikleşir daha az belirgin olur dedi uzman