- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
ben bu konuyu doktora hiiç açmadım aklına düşürmek istemiyom belki yapmayacağı vardır da yapası tutar diye :roflol::roflol::roflol:doğumda nasılsa herkes görcek :mymeka::mymeka::mymeka:
son 3 haftam sayılır gitmiciiim gitmiciiim doktora kuzum banane bananeeee hehhehehee:icecream::icecream::icecream::dance::roflol::dance:
canım herkesin bir işi vardır e onların işide o.biz sadece para kazanmalarını sağlıyoruzcanim ben her randevumdan önce aliyorum bir ayna elime komple jilet vuruyorum .. annem gel sana agda yapayim dio ama cok utanirim ben.. ho$ dogumada girecek annem ama öyle acmak ne bilim .. jilet vurduktan sonra bi kac gün cani yaniyo insanin kasiniyo falan ama idare edicez..
hele agdaciya nasil gidiosunuz ben hic anlamiom iyyy tanimadiginiz etmediginiz insanlara ac :)
ben bugün dr daydım.drum 3 hafta sonra çağırdı beni tekrar.tırstım.hemşireye sordum alttan muayene edicekmi ona göre epilasyon durumundan soruyom dedim.38 haftan bitsin öle bakar merak etme dedii.iide benim 3 hafta sonra 38 haftam bitiyoki zaten yaa:1shok:.ozaman önce ağdaya sonra dra gidiyim demi kızlar kurcalıycak sanırsam nolur nolmass.benim asıl korkum ağdacı zaten.druma öle alıştımki.1 senedir alttan üstten heryerden bakmışlığı var saolsunlaelaelaelaelae.ağdayada gitmesem bişey göremiyom.jiletle müslümcü oldu benimki doğradım hep.öfff.:1ninca:ağdaya gidenler jiletten sonra çok canım yanarmıkii.CADIARZUçok konuştum al bana:mymeka:
canım valla bende önceden hep jiletle alıyordum,sonra alıştım ağdaya.ilk gittiğimi hatırlıyorumda hiç düşündüğüm kadar acımamıştı.sadece utanmıştım.şimdi utanmıyorumda,alıştım artık.acımaz acımaz korkma.zaten en fazla 30dk sürer.SIKACAN artık dişini.bende ptesi ağdaya,salı doktora gidecem.dktr bişey demedi ama bakar falan yada erkenden doğuruveririm tedbirli olmak lazım...
bişey soracam çiğdemcim 3 hafta geç değilmi kontrol için?en kritik zamanların başlıyor bence.niye öyle geç gel demişki doktorun?neyse...vardır demkki bir bildiği...
Allah nazarlardan saklasın canım.inşallah hiç bir sorun yaşamadan bu günleride atlatırsın.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...yaa benim hamileliğim çok şükür çok ii gidiyo.hiç bi şikayetim yok.dr bile şaşırıyo.bebiş hareketlerinde bi sorun olmazsa 3 hafta sonra dedi.ama en ufak bi şüphen olursa gel dedi.işte böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?