• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatı muaynesi

ya kızlar bu çatı muayenesi ilk defa doğum yapacaklaramı yapılıyo

Hayır canım genelde normal doğum yapıcaklara yapılıyor.sezeryan olucaksan çatıyla falan işin yoka.s ama dediğim gibi can acıtan birşey değil..bir aletle falan bakmıyor çünkü sadece parmağıyla bakıyor:utangac:
Kendini sıkmazsan acı falan yok zaten 5 saniye sürüyor acısa ne olucakki..

ben oglumda da cati muanesi oldum
kizimda da oldum
iki gun once gene oldum o zaman ilk defa acidi cunku kendimi kastim ama acitmiyor aslinda
kendini rahat birakcaksin ve hic bi sey olmaz
yarin gene olcam bakalim

meşur çatı muayenesi bugün yapıldı:roflol:kıs hiç korkulacak gibim değil..çorumlunun dediği gibi rahat olucaksın..korktuğum kadar değilmişş:bbo:
keşek doğumd aböle kolay olsaatatlicadiarzu
tabi biraz uutanıyosun o var:utangac:

Son düzenleme:
meşur çatı muayenesi bugün yapıldı:roflol:kıs hiç korkulacak gibim değil..çorumlunun dediği gibi rahat olucaksın..korktuğum kadar değilmişş:bbo:
keşek doğumd aböle kolay olsaatatlicadiarzu
tabi biraz uutanıyosun o var:utangac:

evet orayi burayi gostermekden bikdik ama napcaksin artik :roflol:
utaniyorsun
allahim ben gene acacam yarin vishhhhhhh bakalim bu defa kime denk gelcek insallah elleri nazik biri olur kafamçokkarıştı:roflol:

ilk çatı muaynesi olduğumda kendimi çok kastım biraz acıdı salı günü tekrar gitmiştim yine oldum bu sefer kasmadım kendimi ve cnm acımadı yarın yine gidicem yine olucam doktorum bayan ve elide hafif çok rahatım inşallah son muaynem olur yarın...hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza bir alsaydıkyerimseniben

Back