- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
benim kontrollerim iki hafatda bir oluyo canim.. nts yede yaklasik 28nci haftamdan beri her gittigimde 25 dakka falan baglaniyorum..
üf benim sipa gelmedi isdeee...
iki saat sonra kontrolüm var .. yani yine cati muayenesi olucam ..
son muayenede cok pis acidi .. yine aciyacak kesin .. cok derinlere girio
allam bu cocuk gelmezse iki günde bi olurum artik cati muayenesini..
üf benim sipa gelmedi isdeee...
iki saat sonra kontrolüm var .. yani yine cati muayenesi olucam ..
son muayenede cok pis acidi .. yine aciyacak kesin .. cok derinlere girio
allam bu cocuk gelmezse iki günde bi olurum artik cati muayenesini..
nts de muayene ücretinin içinde mi oluyor yoksa ekstra ücret ödüyormusuna.s.
kızlar bisim dr bana hala çatı muayenesi yapmadı.yarın ilk defa ntsye bağlanıcam.acaba ntsde sancı çıkarsamı yapıyolar çatı kontrolünü.bilen yazsın nolurr.
kızlar bisim dr bana hala çatı muayenesi yapmadı.yarın ilk defa ntsye bağlanıcam.acaba ntsde sancı çıkarsamı yapıyolar çatı kontrolünü.bilen yazsın nolurr.
ben bi daha kontrole gitmicem .. ne zaman sancılanırsam o zaman gidicem.. en son gittiğimde çok beterdi.. burda özelde usg ye giricem sadece ..zaten şurda 6 günüm kalmış ..:lepi: :lepi:
doktora gitmeme kararı sizemi ait yosa doktormu söyledi ben 3 günde bir gidiyorum bıkmış durumdayım keşke doktor benide çağırmasa.:1rolleyes:
ben 39+2 haftalığım bu ikinci bebeğim ilki sezaryen bu ilk normal doğum denemem olucak onun için bütün kontrollere gitmek zorundayım hastanede çok yakın değil onun için doktor gelme dese bayıla bayıla evde sancı bekliycem ama olmuyor malesef.sizin 3. bebek ne güzel ve maşallah benimde hayalim hep 3 çocuk annesi olmak bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Cati muayenesinin ne oldugunu bilmiyordum yazdiklarinizi okuyunca anladim arkadaslar..
Neden bu kadar korkuyorsunuz muayeneden? cok dogal ve normal bence..
rahmimden rahatsizliklar gecirmistim hamile kalmadan önce ve cati muayenesi denilen seyden oldum, demilerle baktilar ettiler, kurcaladilar baya..
Hamile kaldigimdan beri kimse alttan kontrol etmedi ve o kadar cok istiyorum ki alttan kontrol edilmesini ama yapmiyorlar.. bebek rahmime cok bastiriyor.. keske beni kontrol etseler :) arkadaslar herseyi bebislerimiz icin yapiyoruz doktor erkek olsa ne fark eder adam gunde 10 tane degisik kadini muayene ediyor yani bebislerimiz iyi olsunda gerisi önemli degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?