Selam kızlar, evet konu kaymış olduğu için ben her ikisi hakkında da yazıcam. Lazerli epilasyonun ilk seansında hamile kalmışım o yüzden gitmedim ve ağdaya dönmüştüm, fakat o da yazın cildimi çok tahriş etti doktora gittim ve hamilelikte bir daha sir ağda yaptırmamaya karar verdim. Yaklaşık 4 aydan beri jilet kullanıyorum, kaşıntı falan da olmadı çok şükür. Kızlar benim anlamadığım jilet yapmak zor geliyor, göremiyorum gibi şeyler yazmışsınız. Eşleriniz neden yardımcı olmuyor ki bu konuda? Çekinirim falan demeyin ne olur çünkü zaten bu bebeğii onunla yaptınız neyinden çekiniceksiniz? Benin eşim her seferinde bana yardımcı oluyor ama artık karnım büyüdüğü için o da korkmaya başladı. Allah' tan az kaldı.
Çatı muayenesine gelince; bu hafta yani 36+4' de kasılmalarım başladığı için doktora gittik, aslında biraz telaş yaptık ama o kadar da önemli değildi. Çatı muayenesi yapıcağını hiç beklemiyordum erken diye ama yaptı
Korkmayın o kadar acımıyor ama hiç acımıyor da değil. Hatta doktora ne yapıyorsun sen diye de söylendim kısık sesle, çünkü sesim o kadar çıktı, o da duymadı gerçi :)) Yumuşamaya başlamış dedi ama ne yumuşamaya başlamış onu sormayı unuttum, önümüzdeki hafta sorucam inşallah. Bebeğimin başı aşağıda fakat henüz kanala girmemiş dedi, ama her an doğum olabilir de dedi bu zamanda doğsa pramatüre sayılmazmış :)