- 20 Ağustos 2014
- 3.253
- 8.829
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Tebiyesiz ne hakla eskiyi karıştırıyor herkesin karekteri farkli hakkında boylesi hayirliymis boşver bulsun bi kaynanaci gelin bulabiliyomu kör ölünce badem gözlü olurmuş boşa dememiş atalarimizhepinize desteklerinizden ötürü tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.bugün ayrıldık zaten.annemler ben bizde yaşayacaklar dediğim zaman bu böyle olmalıdır.sen böyle düşünmüyorsan söyle bende hayatımda senin olup olmayacağına karar vereceğim dedi.bende annenleri seviyorum ama ev ev üstüne olmaz.yakın bir yerde hatta altlı üstlü ev tutarız ben ilgilenirim gerektiğinde hatta sende kalırsın geceleri ama kapımız ayrı olur dedim.ben senle yürütemeyeceğim bitti dedi.sana zaten hiç alışamadım ben sen anormalsin ben annemden böyle bir ev düzeni görmedim alışamıyorum, senin bir düzenin bile yok, yemek alışkanlıkların bile farklı iki güne bir tavuksuz etsiz vs durmuyorsun.her şeyimiz farklı seninle dedi.bunlar eski karısıyla hiç ayrı eve çıkmamışlar hep ailesiyle yaşamışlar sonra en son ayrılmadan altı ay önce çıkmışlar bir eve.sonrada ayrılmışlar.eski karımla olan eve düzene alışmıştım ama seninle olan eve alışamıyorum.bana garip geliyor.bizim kapımız her saat herkese açıktır, kimse haber vererek gelmez sen anormalsin senin gibi bir insanda dünyada yaşamıyordur, senin yemeklerine bile alışamadım dedi.bende sen bilirsin dedim.sabah çıkıp gitti.maaş kartlarım üstünde kalmış.akşam gelip bırakmasını istedim.umarım getirir daha fazla uğraşmak istemiyorum inanın.bir yandanda üzülüyorum hatalıyım sanki gibi geliyor.onun istediği düzeni sağlayamadım gibi geliyor üzülüyorum.ama bunları söyleyen ve bitirmek isteyen bir adama da bir şey diyemeyeceğim.
hepinize desteklerinizden ötürü tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.bugün ayrıldık zaten.annemler ben bizde yaşayacaklar dediğim zaman bu böyle olmalıdır.sen böyle düşünmüyorsan söyle bende hayatımda senin olup olmayacağına karar vereceğim dedi.bende annenleri seviyorum ama ev ev üstüne olmaz.yakın bir yerde hatta altlı üstlü ev tutarız ben ilgilenirim gerektiğinde hatta sende kalırsın geceleri ama kapımız ayrı olur dedim.ben senle yürütemeyeceğim bitti dedi.sana zaten hiç alışamadım ben sen anormalsin ben annemden böyle bir ev düzeni görmedim alışamıyorum, senin bir düzenin bile yok, yemek alışkanlıkların bile farklı iki güne bir tavuksuz etsiz vs durmuyorsun.her şeyimiz farklı seninle dedi.bunlar eski karısıyla hiç ayrı eve çıkmamışlar hep ailesiyle yaşamışlar sonra en son ayrılmadan altı ay önce çıkmışlar bir eve.sonrada ayrılmışlar.eski karımla olan eve düzene alışmıştım ama seninle olan eve alışamıyorum.bana garip geliyor.bizim kapımız her saat herkese açıktır, kimse haber vererek gelmez sen anormalsin senin gibi bir insanda dünyada yaşamıyordur, senin yemeklerine bile alışamadım dedi.bende sen bilirsin dedim.sabah çıkıp gitti.maaş kartlarım üstünde kalmış.akşam gelip bırakmasını istedim.umarım getirir daha fazla uğraşmak istemiyorum inanın.bir yandanda üzülüyorum hatalıyım sanki gibi geliyor.onun istediği düzeni sağlayamadım gibi geliyor üzülüyorum.ama bunları söyleyen ve bitirmek isteyen bir adama da bir şey diyemeyeceğim.
hepinize desteklerinizden ötürü tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.bugün ayrıldık zaten.annemler ben bizde yaşayacaklar dediğim zaman bu böyle olmalıdır.sen böyle düşünmüyorsan söyle bende hayatımda senin olup olmayacağına karar vereceğim dedi.bende annenleri seviyorum ama ev ev üstüne olmaz.yakın bir yerde hatta altlı üstlü ev tutarız ben ilgilenirim gerektiğinde hatta sende kalırsın geceleri ama kapımız ayrı olur dedim.ben senle yürütemeyeceğim bitti dedi.sana zaten hiç alışamadım ben sen anormalsin ben annemden böyle bir ev düzeni görmedim alışamıyorum, senin bir düzenin bile yok, yemek alışkanlıkların bile farklı iki güne bir tavuksuz etsiz vs durmuyorsun.her şeyimiz farklı seninle dedi.bunlar eski karısıyla hiç ayrı eve çıkmamışlar hep ailesiyle yaşamışlar sonra en son ayrılmadan altı ay önce çıkmışlar bir eve.sonrada ayrılmışlar.eski karımla olan eve düzene alışmıştım ama seninle olan eve alışamıyorum.bana garip geliyor.bizim kapımız her saat herkese açıktır, kimse haber vererek gelmez sen anormalsin senin gibi bir insanda dünyada yaşamıyordur, senin yemeklerine bile alışamadım dedi.bende sen bilirsin dedim.sabah çıkıp gitti.maaş kartlarım üstünde kalmış.akşam gelip bırakmasını istedim.umarım getirir daha fazla uğraşmak istemiyorum inanın.bir yandanda üzülüyorum hatalıyım sanki gibi geliyor.onun istediği düzeni sağlayamadım gibi geliyor üzülüyorum.ama bunları söyleyen ve bitirmek isteyen bir adama da bir şey diyemeyeceğim.
Öbür konuzu okumadım sizin aranizda baya bi problem varmış uzuldum adınızaçok iyi bir hayatımız olabilecekken her şeyi mahfettin diye mesaj yazmış.o böyle dedikçe haksızım gibi geliyor.şuanda çok üzgünüm ama yapabileceğim bir şey kalmadı sanırım.sürekli bana edilen hakaretleri bile duymamım sinirlenmeme mi bekliyor.geçende kızı geldi, bebeğim için bu bebeğin bir soyadı bile yok dedi.şoka girdim annesi öyle dedirtmiş demek ki.resmen bana o. p damgası yapıştırdı.bunu söyledim yanlış anlamışsın o öyle dememiştir.bunu senden başkası duydumu şahidin varmı falan filan diyor adam.neyse ne bıktım artık.o da bana anormal geliyor bende alışamadım zaten.
dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
Buna zeytinyaği gibi üste çıkmak denir. Yemeğini eşiyle paylaşmaktan imtina eden adam, misafirin önüne koyduğunuz tabaktaki lokmayı sayar bence.dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
Ayyy yeminle bu nedir yahu
Biz de akşam çaya gittiğimizde (nişanlıyım) çayın yanına ikramlık lahmacun servis ettiler
Teşekkür ediyorum yemiyorum diyorum.
Ve kayınvalidemin lafı...
Ne kadar inatsın...
Ye ye ye