çat kapı misafir sevmiyorum diye eşim devam edemeyeceğimize inanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hepinize desteklerinizden ötürü tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.bugün ayrıldık zaten.annemler ben bizde yaşayacaklar dediğim zaman bu böyle olmalıdır.sen böyle düşünmüyorsan söyle bende hayatımda senin olup olmayacağına karar vereceğim dedi.bende annenleri seviyorum ama ev ev üstüne olmaz.yakın bir yerde hatta altlı üstlü ev tutarız ben ilgilenirim gerektiğinde hatta sende kalırsın geceleri ama kapımız ayrı olur dedim.ben senle yürütemeyeceğim bitti dedi.sana zaten hiç alışamadım ben sen anormalsin ben annemden böyle bir ev düzeni görmedim alışamıyorum, senin bir düzenin bile yok, yemek alışkanlıkların bile farklı iki güne bir tavuksuz etsiz vs durmuyorsun.her şeyimiz farklı seninle dedi.bunlar eski karısıyla hiç ayrı eve çıkmamışlar hep ailesiyle yaşamışlar sonra en son ayrılmadan altı ay önce çıkmışlar bir eve.sonrada ayrılmışlar.eski karımla olan eve düzene alışmıştım ama seninle olan eve alışamıyorum.bana garip geliyor.bizim kapımız her saat herkese açıktır, kimse haber vererek gelmez sen anormalsin senin gibi bir insanda dünyada yaşamıyordur, senin yemeklerine bile alışamadım dedi.bende sen bilirsin dedim.sabah çıkıp gitti.maaş kartlarım üstünde kalmış.akşam gelip bırakmasını istedim.umarım getirir daha fazla uğraşmak istemiyorum inanın.bir yandanda üzülüyorum hatalıyım sanki gibi geliyor.onun istediği düzeni sağlayamadım gibi geliyor üzülüyorum.ama bunları söyleyen ve bitirmek isteyen bir adama da bir şey diyemeyeceğim.

Tebiyesiz ne hakla eskiyi karıştırıyor herkesin karekteri farkli hakkında boylesi hayirliymis boşver bulsun bi kaynanaci gelin bulabiliyomu kör ölünce badem gözlü olurmuş boşa dememiş atalarimiz

o kendisine eş değil anne arıyormuş, gitsin yaşasın anasıyla..

çok iyi bir hayatımız olabilecekken her şeyi mahfettin diye mesaj yazmış.o böyle dedikçe haksızım gibi geliyor.şuanda çok üzgünüm ama yapabileceğim bir şey kalmadı sanırım.sürekli bana edilen hakaretleri bile duymamım sinirlenmeme mi bekliyor.geçende kızı geldi, bebeğim için bu bebeğin bir soyadı bile yok dedi.şoka girdim annesi öyle dedirtmiş demek ki.resmen bana o. p damgası yapıştırdı.bunu söyledim yanlış anlamışsın o öyle dememiştir.bunu senden başkası duydumu şahidin varmı falan filan diyor adam.neyse ne bıktım artık.o da bana anormal geliyor bende alışamadım zaten.

Hiç kendini suçlama çünkü senin hatan değil
Evi insanın özelidir, her saat herkese açık kapı olmaz
Birlikte yaşamak falan zaten sıkıntı işler
Hakkınızda hayırlısı olsun zaten pek sağlıklı bir kafa değil eşinin ki
Ha bu arada sana alışamıyor ama maaş kartına alışıvermiş hemen, boşverrr üzme kendini, anasıyla yaşasın

Öbür konuzu okumadım sizin aranizda baya bi problem varmış uzuldum adınıza

Bende sevmiyorum çat kapı misafir. .iki çocuk ve eşimde rahat bir insan o yüzden çokta derli toplu olamam her zaman. .eşin önce yemeyi paylaşsin çocuk gibi o ne öyle! !! asil bireysel o..

Benim gorgu nedir bilmeyen kocam da surekli arkadaslarina cat kapi gitmek isterdi.
Arkadaslari bana gelirdi onceden bir kac kez tatlilikla ikaz ettim artik habersiz gelmiyorlar.
Esime gitmeyelim dedikce herkes senin gibi evi daginik tutmuyo onlar icin sorun degil derdi.
Bir gittigimizde evli cift bayagi gec actilar kapiyi, ikisi de yeni banyodan cikmis yorgun argin (!) o zaman birazcik anladi tek problemin daginiklik olmadigini, insanlarin baska problemleri olabilecegini.
Birgun yine beni dinlemedi arkadasina geldi, 20 dk kapiyi acamadi kadin esi de telde bekleyin geliyorum dedi. oyle disarda mal mal bekledik, meger adam isteymis kadin banyodaymis daha.
Bu olaydan sonra artik aramadan gitmiyor.
Ama sorun arkadaslarinda da var surekli cat kapi gelmeye tesvik ediyorlar.
Ben istemem, hayir cat kapi dahi gelseler adam akilli yemek sofrasi kurmak gerekiyor, onlar icerde muhabbet ederken ben mutfakta, ne anladim o isten?

bu ne yaa ? eşin napmaya calisiyo sana bisi diyimmi annesi dolduruyo dikkat et. cat kapi misafiri kim sever belki musait degilim belki dustayim belki hazırlandim bi yere gidicem cat kapi misafirlige bence dusuncesiz insanlar gider madem misafir gidiceksin bi yere ara sor arkdasim musait misin diye. taviz verme ya vermee kim oluyo o madem oyle kapı orda de ayip ya.

Eşin hiçbir şekilde yapıcı olma taraftarı değil. Adına üzüldüm. Madem ailesinin düzeninde yaşamak istiyormuş ne diye evlenmiş. Üzgünüm ama eşiniz bence problemli. 2. evliliği ve ortada bir bebek var, hala yok alışamadım yok eski şöyleydi... He canım he, madem alışmıştım ayrılmasaydın... Eşin bu zihniyette olduğu sürece hiçkimseyle mutlu olamaz. Böyle düşünceleri olan birisi için ömrünü çürütmeye değer mi? Maaşlı kadınsın, kazanırsın bebeğine bakarsın. Ayrıldıktan sonra ne eşinin kızıyla ne ailesiyle muhattap olmak zorunda da kalmazsın. Sakın moralini bozma, yuva kolay kurulmuyor tamam ama göz göre göre de ömür çürütmemek lazım.

sacmalama ya. senin hic bi sucun yok alisamadayisa alisir bilmiyomuydu evlenince herseyin farklı oldugunu birak uğraşma madem kestirip atiyo annesini tutuyo . sen uzuldugun ile kalirsin ne o ne ailesi seni dusunmez. bosver sana bunları yapan adamla ayni cati altinda kalma snaa yazik bellki annesi cok doldurmus onu uzulme sen

Buna zeytinyaği gibi üste çıkmak denir. Yemeğini eşiyle paylaşmaktan imtina eden adam, misafirin önüne koyduğunuz tabaktaki lokmayı sayar bence.
Size bakıp kendini görüyor herhalde.
Misafir seven bir ailede yaşasaydı, görseydi eminim hamile eşinden bir lokma balığı sakınmazdı yada lahmacununu paylaşırdı. Sizinle paylaşamıyor daha, misafirle mi paylaşacakmış yemeğini.

Aynı durum bende de mevcut.
Görümcemle aynı şehirdeyiz. Kendısı evlı ve Yanında 18 yasında kaynım da kalıyor. Her hafta cuma gunu boyle tetıkte beklıyoruz arayacaklar vev hafta sonu gelecekler. Gorumcem olmasa da kaynım mutlaka kalacak. Her hafta gelır boyle hafta ıcı hafta sonu fark etmemekle bırlıkte kalır.Kendı evı gıbı rahat takılır. Banyoyu kullanır. Oradakı havlular bızım mı degılse temız mı hıc sormaz.
Esım de hasta da olsak baska planımız da olsa hayır dıyemez. Bugun gelme yarın gelırsın su gun gelırsın dıyemez.
bunu bıldıklerı ıcın sadece eşımı ararlar.

Bereket ki esımı de olsa arıyorlar. BU arama olayını kabul ettırene kadar 2 ayım tukendı. Suan adım samımıyetsıze cıktı bır gun evvelden haber verılmesını ıstedıgım ıcın. Ben kendımı hazırlayacagım evımı toparlayacagım yyemegınden tatlısına kadar yapacagım evın hanımı benım bır gun evvel haberım olmasını ıstememden dogal bırsey olamaz dusuncesını kabul ettırmem cok zor oldu. Hala daha ufaktan ufaktan bunun ıgnelemesı yapılıyor ama ksuura bakma dıyorum eşime. Sız bunu samımıyetsızlık olarak gorebılırsınız ama bu benım mısafırıme olan saygımdan ve onlara gosterdıgım ıhtımamdan kaynaklanır dıyorum..

bırde soyle bır ıronık durum var, gorumcem akrabalarında falan boyle ılgınc bır mevzu oldugunda efsa da burda oyuzden anlatamam dıye defalarca tokat atar gıbı ortamda cumleler kuruyor. INsan kaş göz ısaretı yapar eşime, konuyu yumusakca degıstırmeye calısır. Dan dıye efsa burda ondan anlatamam dıyor.

Bunu demesı işime geldı acıkcası. Benım evıme gelmeden haber verılmesını ıstememle samımıyetsızsem senın ablanın benım yanımda kufredercesıne efsa burda ondan anlatamam demesı samımıyetsızın alâsı dıyorum susup kalıyor. OH olsun...

Ben önce ki konunuzu da okudum..
Gebeliğimden ötürü konulara biraz hassasiyetle yaklaştığım için elimden geldiğince yazmamaya çalışıyorum bu dönemde.. Ancak bu ikinci rast gelişim sizin konunuza.. Açıkçası ilk konunuzla biraz da yer ettiniz aklımda..
Değerli arkadaşım, neden katlanıyorsunuz böyle bir adama? Haddim değil elbette, ancak bir şeyler biraz ters ilerliyor..

Çat kapı misafir sevmiyorsunuz diye boşanmak istiyorsa hemen kabul edin.. Güzelce bir nafaka alın, nasılsa ücüncü eş bunu karşılayacaktır. Gördüğüm en naif ve anlayışlı kadınlardan birisiniz, Allah size gerçekten sizi hakeden birini nasip eder inşallah.. Siz bilirsiniz ama bu adamı büyütmeyin, bu olmamış.. Bunu verin annesine, annesi büyütsün... Olmamış bu adam..
Çok özür diliyorum ama olmamış..
Yazacak bir şey bulamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…