- 21 Ocak 2015
- 720
- 268
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
neden acaba.Çat kapı misafiri seven kadın olmaz ki, bu erkeklere özgü bir davranış.
dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
Annesi kiskirtio demekki yoksa kocanin isi gucu yokta bunlarimi dusunecek aynilarini yasadim yasiorum 4aylik bebegim var kis gunu hastalik olur bisi olur die misafr istemedim sonra pskljsi bozuk insan oldum kocami doldurdu her hakareti etti kaynanam ve hala ayirmaya calisiolar hepimiz ayni yerdeyiz zirt birt girip cikmak istiolar evimin daginigini gstrmek istemiorum mesela laf ediolar die bebekten dogru duzgun is yapamiorm cnku ama nerde anlayacak kapasite ...dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
Sadece o da değil, musait misin değil misin? Belki o an ayaklarını uzatıp oturmak istiyorsun mesela, ev tam takır kurubakır, misafire verecek bir şeker bile yok veya gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamak istiyorsun bunun için hazırlanmak istiyorsun vs. vs.vs. gerekçelerimiz uzatılabilir... Haklıyız tabii, hiç sevmem emrivaki ile misafir getirmeyi.neden acaba.
misafirle sohbet edip göbek kaşıyan kendileri
mutfaga girip ne yapsam ne yetiştirsem ne koysam sofraya derdi bizim işimiz.
beni sevmiş, sosyal arkadaşım dediği kadınlarla arasına mesafe koymuş.Ah canim benim. Cok uzuldum senin adina.
Sonra da bu bencil herife dustun demek.
Su kocani bir kasik suda bogasim geldi inan.
Allah eski esine rahmet eylesin.
O ne fedakarlik yapmis ki ? Sorsana.
samimide hiç değilim o komşumla.daha evine 1 kez girmedim.yatak odası mahrem yer sonuçta.annem bile yatak odamıza girmez canımdeli mi ne.
oldu bi de gelsin gece beraber yatın.
bu insanlardaki samimiyet duygusu da nedir arkadasım ya.
samimiyetten öte yüzsüzlük resmen.
dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
bunu bende söyledim ona sen evlilik hayatına uygun biri değilsin dedim.evlilikte olması gereken şeyler bile ona baskı gibi geliyor.ilk evlendiğimizde facede kadınlarla esmerim, aşkımlı konuşmalar mı ararsınız, akşam sadece yanına yatmakla kalmam başka şeylerde yaparım tarzı laçka konuşmalar mı ararsınız neler neler vardı.bunları artık yapmamalısın dediğimde onlar benim dostlarım sosyal arkadaşlarım sen beni boğuyorsun mevzularından çok huzursuzluğumuz oldu.aslında o zaman anlamıştım evliliğe uyum sağlayamayacağını keşke baştan bitirseydim diyorum şimdi.birde sürekli evde bir beni aşağılıyorsun sen konuşmaları dönüyor ben nasıl aşağılıyorum hala anlayamadım onu.ben üni mezunuyum o lise bunu takıntı yaptı sanırım bu söylemini buna veriyorum çoğunlukla.
o komşumla hiç bir samimiyetim yok daha 1 kez evine girmiş değilim.yatak odasına girmesini istememek hakkım sanırım.başka bi oda olsa zaten sorun olmazdı.
Canın sağolsun mu dedin? Şu duyduğun hakaretler gurur kırıcı laflar.. Aklını başına al arkadaşım lütfen. Bu adamla bir hayat sürülmez. Sürülemez....ağlayarak yazıyorum şuanda sürekli kırıcı şeyler söylüyor.bir bunalım anında evlenmiş benimle, benimle evlenmese belki eski karısıyla tekrar barışabilirlermimiş.şimdi onun hayatını mahfetmişim hiçbir şeyi düzeltemezmiş artık.hergün kabusa uyanıyormuş,neredeyim ben diyormuş.gerçekten çok acıdı içim.canın sağolsun dedim.
ağlayarak yazıyorum şuanda sürekli kırıcı şeyler söylüyor.bir bunalım anında evlenmiş benimle, benimle evlenmese belki eski karısıyla tekrar barışabilirlermimiş.şimdi onun hayatını mahfetmişim hiçbir şeyi düzeltemezmiş artık.hergün kabusa uyanıyormuş,neredeyim ben diyormuş.gerçekten çok acıdı içim.canın sağolsun dedim.
canim bunlarin hepsi savunma mekanizmasisinirle söylemiş o söylediklerini ben bunu anlamayacak kadar körmüşüm, onu tanımıyormuşum.intihar edecekmiş şimdi.
hahaha akıllı kadın bir iki olur o misafire rezil olunca çağırmazlar bir daha işteBizim bir komşu vardı. Eşi çat kapı misafir getirecek olunca dışarı çıkar, gezer tozardı. Adam evde kek yapmaya uğraşır, ağırlar; kadın sonradan gider ve "haberli gelseydiniz hazırlık yapardık, benim de çarşıda işim vardı eşim çağırdı diye geldim" derdi
aynen canım.baksana tü kaka deyiverdi bi arkadaş camdan cama geçmesini istemedim diyeSadece yatak odanıza değil başka odalarınıza bile sokmama hakkına sahipsiniz.Ne münasebet ya. Şu bizim toplumdaki mırç mırç akrabalık,komşuluk,iş arkadaşlığı ilişkilerinden nefret ediyorum. Anahtarı içeride kaldıysa çilingir çağırsın. Çok zor bir şey değil sanırım.
Yooo sen garip falan değilsin tatlım. Ben hiç misafir sevmiyorum. Ev hanımıyım. Eşim de eve bana sormadan asla ama asla misafir getirmez. Gelelim diyen olursa önce eşime sorayım der. Madem eşin bu huyundan hoşlanmıyor, eşini seviyorsan otur konuş. Erkek sürekli ilgi görürse misafiri kendi de çağıramaz zaten. Ben öyle yapıyorum. Ayyy misafirden cinim geliyor demiyorum ona ama aslında durum böyle. Şöyle söyledim. Aşkım ben seni çok seviyorum, hep seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum, sensiz nefes alamıyorum falan diyorum. Bi de dışarı gitse mesela niye gidiyorsun gidemezsin falan demiyorum. Sürekli arayıp ben seni özledim ne zaman geleceksin falan yapıyorum. O da zannediyor ki onu evde bişey bekliyor. Ama alakası yok. Sadece biraz ilgileniyorum. Sonra aynıyım. Biz memleketten uzaktayız, memlekete tayini çıksın istiyor. Ben istemiyorum. Çünkü durmadan annesi gelecek, teyzesi gelecek, akrabaları gelecek. Bunu istemiyorum demiyorum da, rahat edemeyiz, baş başa zaman geçirmek isteriz biri pat diye gelir, durmadan misafir gelirse biz maddi anlamda nasıl başa çıkarız falan diyorum. Halbuki hiç de tutumlu bir kadın değilim. Sırf biri gelecek de baş başa vakit geçiremeyecez diye memleket sevdasından vazgeçti. Bi de misafir geldiğinde başın ağrıyormuş hastaymış gibi numara yap. Çok kötüyüm, iyi hissetmiyorum falan de. Mutlaka bunlardan biri işe yarayacaktır.dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
catkapi ben de sevmem.. bu misafir sevmemek degil ki.. telefon diye bi cihaz var, onceden haber vermek gbi bi gorgu kurali var..dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.