- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
senin bey hastanede almış gazı almış gazı eve gelmiş sana yüklenmiş.yatağa gtmiş baktıki mala bağladığını anladı nptım ben ya dedi.dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
ay çok sinirim bozuldu ya
imza: haberli gittiği için kayınvalideden fırça yiyen gelin adayı.
ya düşse? başına bişey gelse? çilingir çağırsın bence.Ben olsam sizin gibi düşünmezdim ne olmuş yani komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler kadıncağız zor durumda kalmış beş dakika odamı toparlar izin verirdim komşuluk ölmüş yaaa
Senin eşin hayatı misafirlere ve başkalarının düşüncelerine göre mi yaşıyor.Bu devirde çat kapı misafirlik mi kalmış.Yorgun olabilirsin,işin olabilşr,keyfin olmayabilr,hazırlığın olmaz..Herşeyden öenmlisi İSTEMEYEBİLİRSİN.Bence taviz verme.dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
çat kapı misafiri her daim.olursa kimse sevmez insanin özeli kalmaz bile canım ama senin esin sıkıntılı ayrilalim deyipte sonradan yatağa seni çağırması çok saçma sen bunlar yaşanırken açık açık konusmalisin üstünden zaman geçince olmuyor sineye çekme bnce ...eşinin yaptığı kendi hatasını biliyor ama bunu kapatmak için senin bir huyunu syluyo sonra hic birşey olmamış gibi devam yani seni oyaliyo ...dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.