çat kapı misafir sevmiyorum diye eşim devam edemeyeceğimize inanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna zeytinyaği gibi üste çıkmak denir. Yemeğini eşiyle paylaşmaktan imtina eden adam, misafirin önüne koyduğunuz tabaktaki lokmayı sayar bence.
Size bakıp kendini görüyor herhalde.
Misafir seven bir ailede yaşasaydı, görseydi eminim hamile eşinden bir lokma balığı sakınmazdı yada lahmacununu paylaşırdı. Sizinle paylaşamıyor daha, misafirle mi paylaşacakmış yemeğini.
Mukemmel cvp, keske bunu deseydin kocana..sen benim evde ne yedigimin hesabini yapiyorsun misafirin agzina bakarsin heralde diye..

dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.

Aman bahane olmus. Seven adamin sana saygisi olmali. Komsuyu istediginden seni istemiyor. Bende hic sevmem surprizleri, cat kapi misafirleri. Bir telefon edip gelecegini haber vermeliler en azidan. Bunu anlayamayacak ne var?

beni anlayan birilerinin varlığı beni rahatlattı gerçekten duygularıma tercümansınız hepiniz çok teşekkür ederim.
Bu adam sana yük olmaktan başka ne yapiyor ? Tasindiginiz isli sobali evi umursamayisi ama kendi çocuklarına araba alması, pintiligi, seni benimsemeyisi, anasinin dizinden ayrilmamasi , çocuğundan bir adet sodayi kiskanmasi?

Ne faydasi var bu adamin sana ve cocuklarina. Ne güzel calisiyorsun eski eşinden maasi var bir yavrunun da.. Ne sen çek bu eziyeti ne yavrularına cektir.

Bu adam seni suçlayacak ve sen özür dileyeceksin. Simdi bile suçlu hissediyorsun kendini...O da gelip pasa pasa isteklerini kabul ettirecek sana. Gitmeyeceğini biliyorum bu adamin sirf senin maaş kartından kopmamak için gitmeyecek ama sana değer verdiği için değil.

hepinize desteklerinizden ötürü tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.bugün ayrıldık zaten.annemler ben bizde yaşayacaklar dediğim zaman bu böyle olmalıdır.sen böyle düşünmüyorsan söyle bende hayatımda senin olup olmayacağına karar vereceğim dedi.bende annenleri seviyorum ama ev ev üstüne olmaz.yakın bir yerde hatta altlı üstlü ev tutarız ben ilgilenirim gerektiğinde hatta sende kalırsın geceleri ama kapımız ayrı olur dedim.ben senle yürütemeyeceğim bitti dedi.sana zaten hiç alışamadım ben sen anormalsin ben annemden böyle bir ev düzeni görmedim alışamıyorum, senin bir düzenin bile yok, yemek alışkanlıkların bile farklı iki güne bir tavuksuz etsiz vs durmuyorsun.her şeyimiz farklı seninle dedi.bunlar eski karısıyla hiç ayrı eve çıkmamışlar hep ailesiyle yaşamışlar sonra en son ayrılmadan altı ay önce çıkmışlar bir eve.sonrada ayrılmışlar.eski karımla olan eve düzene alışmıştım ama seninle olan eve alışamıyorum.bana garip geliyor.bizim kapımız her saat herkese açıktır, kimse haber vererek gelmez sen anormalsin senin gibi bir insanda dünyada yaşamıyordur, senin yemeklerine bile alışamadım dedi.bende sen bilirsin dedim.sabah çıkıp gitti.maaş kartlarım üstünde kalmış.akşam gelip bırakmasını istedim.umarım getirir daha fazla uğraşmak istemiyorum inanın.bir yandanda üzülüyorum hatalıyım sanki gibi geliyor.onun istediği düzeni sağlayamadım gibi geliyor üzülüyorum.ama bunları söyleyen ve bitirmek isteyen bir adama da bir şey diyemeyeceğim.
Buyuyememis erkek musveddesi :63: canım insanin kendine olan saygı sıyla geçirilen bir yalnızlık, saygısız bir beraberlikten iyidir. Utanmadan sana uzaylı muamelesi yapmış. Hayır kadınlar farklı düşünüyor desek en yakinimdaki eşim o da nefret eder çat kapidan,. Eski karının düzenine alistiysan onla evli kalsaydım. Yada annecinin dizinin dibinde otur deseydin. Çok mu sessiz kaliyprsun sanki. Lütfen üzme bebegini ve kendini :KK19:

Evler daginik olsa ne olmasa ne. Utanmayip cat kapi geliyorda benmi evimden utanacagim? Her yer her zaman toplu olamaz bunun lafini edecek olanda gelmesin bir zahmet. Hayat o kadar kisaki degmiyor boyle sacma sapan kuruntulara. Yok onumu derler bunumu derler. Amaaaan ne derlerse desinler. Kv de en nihayetinde aile ama yabanci yani. Tabiki gelmeden once nezaketen en az 1-2 saat once aramali

Buyuyememis erkek musveddesi :63: canım insanin kendine olan saygı sıyla geçirilen bir yalnızlık, saygısız bir beraberlikten iyidir. Utanmadan sana uzaylı muamelesi yapmış. Hayır kadınlar farklı düşünüyor desek en yakinimdaki eşim o da nefret eder çat kapidan,. Eski karının düzenine alistiysan onla evli kalsaydım. Yada annecinin dizinin dibinde otur deseydin. Çok mu sessiz kaliyprsun sanki. Lütfen üzme bebegini ve kendini :KK19:
ağlayarak yazıyorum şuanda sürekli kırıcı şeyler söylüyor.bir bunalım anında evlenmiş benimle, benimle evlenmese belki eski karısıyla tekrar barışabilirlermimiş.şimdi onun hayatını mahfetmişim hiçbir şeyi düzeltemezmiş artık.hergün kabusa uyanıyormuş,neredeyim ben diyormuş.gerçekten çok acıdı içim.canın sağolsun dedim.

sen nerelisin? eşin nereli?
kültür farkı var gibi .

biriniz paris merkez, biriniz sicilya'nın köyünden ise bayaa sorun oluyor çünkü.

ağlayarak yazıyorum şuanda sürekli kırıcı şeyler söylüyor.bir bunalım anında evlenmiş benimle, benimle evlenmese belki eski karısıyla tekrar barışabilirlermimiş.şimdi onun hayatını mahfetmişim hiçbir şeyi düzeltemezmiş artık.hergün kabusa uyanıyormuş,neredeyim ben diyormuş.gerçekten çok acıdı içim.canın sağolsun dedim.
İletisimi kes bence. Ararsa acma hatta kapat gitsin telefonu..kavga uzadikca sana zarar. Sinirlerin yipraniyor..defolsun gitsin anasinin dizinin dibine

bazı adamlar kibarlıktan susmaktan anlamaz maalesef..
o bir yapıyorsa sen 5 yapacaksın ki nasıl burnundan geliyor görsün..

evet yuva kolay kurulmuyor ama sizin yuva daha kurulmamış cnm ya..
karısının yediğini sayan adamdan hayır falan gelmez. bırak ne hali varsa görsün..

dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.

yanlız değilsin çat kapıyı bende sevmem ne gelmesini ne gitmesini asıl tuhaf olan eşin geceyi annesinde geçirmek nedir yaa küstüm oynamıyorum der gibi

Dun konunda da konuşmuştuk eşinin bu şekilde hissettiğini yazmistik.

Ama canin yanmasin ve lütfen üzülme. Eski esi her dediğine tamam dediği için ona gore kıymetli olmuş yoksa onu çok sevdiğinden değil. Sorsan eski esi de istemez zaten bu kafadaki adami.

Kendinden başka kimseyi düşünmeyen bencilin teki. Bankayi ara maaş kartini caldrdigni söyle ve iptal ettir.. Kendini de bu adamdan kurtar.

Kendi basina cocuklarina güzel bir hayat yerine su bencilin kahrini çekme lütfen.. Kalbin çok temiz ve çok iyi niyetlisin. Seni somurmesine izin verme

seni üzmek için elinden geleni yapan bencelin teki.boşanmak kolay değil ama böyle bi dengensiz adamla nereye kadar.bence yolunuza bakın.o emin olunki eski karısyla barışmaz hatta yeni biriyle evlenip sonrada sizi özler adam tuhaf bişey.

Dun konunda da konuşmuştuk eşinin bu şekilde hissettiğini yazmistik.

Ama canin yanmasin ve lütfen üzülme. Eski esi her dediğine tamam dediği için ona gore kıymetli olmuş yoksa onu çok sevdiğinden değil. Sorsan eski esi de istemez zaten bu kafadaki adami.

Kendinden başka kimseyi düşünmeyen bencilin teki. Bankayi ara maaş kartini caldrdigni söyle ve iptal ettir.. Kendini de bu adamdan kurtar.

Kendi basina cocuklarina güzel bir hayat yerine su bencilin kahrini çekme lütfen.. Kalbin çok temiz ve çok iyi niyetlisin. Seni somurmesine izin verme
sinirle söylemiş o söylediklerini ben bunu anlamayacak kadar körmüşüm, onu tanımıyormuşum.intihar edecekmiş şimdi.

sinirle söylemiş o söylediklerini ben bunu anlamayacak kadar körmüşüm, onu tanımıyormuşum.intihar edecekmiş şimdi.
İnanıyor musun sen bu adama?
Cünku evet dersen ben sana inanmamaya baslayacagim.

Bu kadar saf olma. Kendine kiyabilir mi o Allah askina ya. Simdi sen gidersen kim ödeyecek nafakayi kredi borcunu.

İçindeki kini nefreti kustu rahatladi simdi de gitme diye seni kullanabilmek için bin tane numara çevirecek.

İnanma su adama ya lütfen.

Aman boş ver ya...

İşine bak de eşine geç git. Sen onu olduğu gibi kabul edeceksin ama o seni o şekilde kabul etmeyecek. Oldu gözlerim doldu!

İnanıyor musun sen bu adama?
Cünku evet dersen ben sana inanmamaya baslayacagim.

Bu kadar saf olma. Kendine kiyabilir mi o Allah askina ya. Simdi sen gidersen kim ödeyecek nafakayi kredi borcunu.

İçindeki kini nefreti kustu rahatladi simdi de gitme diye seni kullanabilmek için bin tane numara çevirecek.

İnanma su adama ya lütfen.

Cok dogru yazmissiniz.harfiyyen katiliyirum…

Bu nasil bir adam yahu . Adam eski karısının nafakasini size odetiyor. Siz sotleyunce de ayrı gayri mi var diyor. Vallahi pes yaaa. Ben kudurdum burda. Seven insan ne kadar sinirli de olsa o sozleri assla. Sarfetmez. Eşimle ne kagalar ettim hakli oldugum zamanlar da oldu haksız oldugum zamanlar da. Ama hic evliliğe pişman. Oldugunu s ylemedi. Ben soyledim o gene soylemedi.

Yanlis anlamayın bunleri nispet olsun diye yazmiyorum siz kendinizi suclamaya baslamissiniz bunun icin yaziyorum..

Benim eşim akrabaları bunlar iflas ettiğinde görmüş ondandır sıkı fıkı hiç sevmez , hepsine iyigon dostu diye bahseder o kötü günlerde ne dostları nede akrabaları kapılarını çalmadığından o da hep uzakdurur ve dışarıda görüştüğü adamları eve asla çağırmaz , kimseye güvenmiyorum der

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X