çat kapı misafir sevmiyorum diye eşim devam edemeyeceğimize inanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim akrabaları bunlar iflas ettiğinde görmüş ondandır sıkı fıkı hiç sevmez , hepsine iyigün dostu diye bahseder o kötü günlerde ne dostları nede akrabaları kapılarını çalmadığından o da hep uzakdurur ve dışarıda görüştüğü adamları eve asla çağırmaz , kimseye güvenmiyorum der

Habersiz cat kapı gelenlere kapıyı açıp kusura bakmayın sevisiyoruz deyip kapıyı suratlarına kapatmak istiyorum.
Birde çok matah birsey yapmışlar gibi bizz geldikk demeleri yok mu iyi haLt ettiniz keske haber verseydiniz demek istiyorum. Hic sevmem.
Bu muameleye tam 13 yıldır katlanıyorum ben. 9 sene kv ile aynı sehirde yakın evlerde oturduk. Hic haberimiz olmazdı geliceklerinden. Gece saat kaç olursa olsun zil calardi onlar. Baska sehre taşındık şimdi de esım e haber verirler biz geliyoruz diye. Aksam ina esım söyler annemler geliyor diye. İyi bari madem sana söylediler sen ağırla demek istiyorum...
Biz gayet normaliz anarmol olan onlar.

çat kapıyı geçtim ben misafir sevmem, genellikle dışarıda cafe de buluşmayı tercih ederim ne ka asosyalim çok utandım

O durum asosyallikse ben sizden bin kat asosyalim. Niye utandınız ki? Vallaha tam ben yazacaktım siz yazmışsınız. Arkadaşlarımı, arkadaş buluşmalarını çok severim de evde buluşmayı sevmem. Ne benim evime gelinsin ne ben başkasına gideyim. Tabi arada olurda zırt pırt olmasın yani.İtici

bütün mesajlarını saklayın ve silmeyin. bir aksilik çıkarsa mahkeme sürecinde işinize çok yarar. s
ilerseniz delilinizi kaybedersiniz.

İnsanların kavga etme tarzı ile evliliğin yürüyüp yürümeyeceği test edilebiliniyor. bu adam sana zerre değer vermemiş demek ki.

Reactions: anu
Ben olsam sizin gibi düşünmezdim ne olmuş yani komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler kadıncağız zor durumda kalmış beş dakika odamı toparlar izin verirdim komşuluk ölmüş yaaa
o komşumla hiç bir samimiyetim yok daha 1 kez evine girmiş değilim.yatak odasına girmesini istememek hakkım sanırım.başka bi oda olsa zaten sorun olmazdı.

adam dengesiz...bi öyle bi böyle..
bende sevmem çatkapı geleni..

genelde kızılıyor ama çok nadir boşanan erkeklerin arasından düzgün biri çıksın
çünkü bizim ülkemiz de işler son raddeye gelene kadar kadınlar boşanmıyor artık illallah dedikleri zaman boşanmaya kalkıyorlar konu sahibinin eşi de bunlardan biri işte biraz bile çekilecek dert olsaydı ilk karısı boşanmazdı

adam bencil kadınlarını ömrünü yiyip bitiren erkek türünden
ayrıca çat kapı misafir hangi kadın sever belki biraz sonra bir yere çıkacaktım ya da evim derli toplu değil belki ben istemiyorum
adam misafir geldiğinde nasıl bir hazırlık süreci gerektiğini bilmediğinden , yüksek ihtimalle bir tek gün bir misafire çay koyup getirmediklerinden misafir ağırlamanın ne olduğunu bilmiyor bilse bile umursamıyor
nasıl olsa mutfakta bir hizmetçi her şeyi yetiştiriyor

konu sahibi boşan veya boşanma demiyeceğim ama bir köşe de sessizce bu adamın sana istediğini söylemesine izin ver tepki ver bağır çağır sen on katını söyle bazısı bundan alıyor çünkü

Ben de gece rüyamda annemle telefonda konuşuyordum
annem sinirli bir ses tonuyla '' Ben geliyorum oraya şimdi bilet alıp ''
dediği için elim ayağıma dolaşmış ve telefonda uygun değilim yahu önceden neden haber vermiyorsun modunda bir tartışmaya girmiştim..o da telefonda ağlayıp sen beni istemiyorsun moduna girmişti sonra bir de uyandıktan sonra vicdan azabı duymaya başladım anamı ağlattım diye.. Nasıl bir stres varsa artık bu habersiz yapılan planlarla alakalı konuda üstümde

inandığım yok yani öyle bile olsa fark etmez ben sıkıldım artık.akşam kartlarımı bırakacak, bir kaç parça eşyasını filan alıp annesine gidecek.

Merak etme kendini oldurmeyecek kadar bencil biri.

Konularina baktim da, sen ya cok asiri safsin ya da bu herifle evli olmaya mecbursun.
Tam cozemedim.
saflıktan değil, maneviyatı ortaya koyup kenara çekiliyor ben bir şey konuşursam hakkımı aramaya kalkarsam fedakarlık nedir bilmeyen kötü niyetli, maddiyata ve şekle önem veren bir insanmışım gibi gösteriyor.evlilik katlanmaktır fedakarlıktır deyip duruyor.bu baskı karşısında bende yılıyorum bir noktada.

asla genelleme yapmak istemiyorum ama daha önce evlilik yapmış bir adamla evlenirken önceki evliliğinin neden bittiği çok iyi analiz edilmeli. dünden beri iki konunuzu da okuyorum bir çıkarımım var söyleyecem söyleyecem susuyorum ama boşanma kararınızla ilgili mesajı görünce duramadım. eşiniz evlilik hayatına uygun biri değil diye düşünüyorum. düzene alışamamış da bilmem ne! arkadaşım düzen birlikte kurulur evin kendine has kuralları iki kişi tarafından oluşturulur. beyimiz evleniyor ev hayatını beğenmiyor "bana göre değil" deyip işin içinden çıkıyor. o kadar bencil ve çocuksu bir adam ki hayatı yemek üstüne kurulu. bu ne açgözlülük! üç yaşında bir çocuk bile yemeği hayatın merkezine koymaz. annesi çakma padişah gibi büyütmüş o da diyor ki herkes bana hizmet etsin önüme tepsi tepsi yemek gelsin. bir an önce kurtulmanızı dilerim.

evlerimiz yakınken eşimin babası çat diye yatak odasına dalıyordu bende derli toplu tutamıyordum çoğu zaman ve etrafta özel eşyalarım olabiliyordu.çok utanıyordum, ha birde gelip şurası tozlu şurası bilmem ne adam teftiş edip duruyordu.bende sinirden ölmek üzereydim inanın sizi anlıyorum.ama eşim grantuvalet evde oturulmasından yana anladığım kadarıyla ve sürekli hiç sohbetinden haz almadığım insanlarla arkadaşlık kurmam için baskı yapar halde.bunun adı insan ilişkisiymiş, oturulur konuşulur, gülünür ağlanır,dedikodu yapılır küsülür barışılırmış ki mecbur olduğumu sanmıyorum istemediğim kişilerle bunları yapmaya.

Dindar insanlarmisiniz ?
Dinde esini yaptiginin yeri yok. Maneviyati koyamaz onune.
Demek sen de tam olarak anlamiyorsun hakkin ne, ya da kendi gorevlerin neler.

Senin gorevin onu gecindirmek ve eski
Esin nafakasini odemek deyil.

Seni ailen hep suclayarak mi yetistirdi acaba ? O yuzden mi bu akillica manipulasyonlarla kendi i hakliykem suclu hissetmeyi basariyorsun ?

bunu bende söyledim ona sen evlilik hayatına uygun biri değilsin dedim.evlilikte olması gereken şeyler bile ona baskı gibi geliyor.ilk evlendiğimizde facede kadınlarla esmerim, aşkımlı konuşmalar mı ararsınız, akşam sadece yanına yatmakla kalmam başka şeylerde yaparım tarzı laçka konuşmalar mı ararsınız neler neler vardı.bunları artık yapmamalısın dediğimde onlar benim dostlarım sosyal arkadaşlarım sen beni boğuyorsun mevzularından çok huzursuzluğumuz oldu.aslında o zaman anlamıştım evliliğe uyum sağlayamayacağını keşke baştan bitirseydim diyorum şimdi.birde sürekli evde bir beni aşağılıyorsun sen konuşmaları dönüyor ben nasıl aşağılıyorum hala anlayamadım onu.ben üni mezunuyum o lise bunu takıntı yaptı sanırım bu söylemini buna veriyorum çoğunlukla.

fedakarlığa ve katlanmaya bunun sonucunda her şeyin iyi olacağına inanıyorum ve o da bunu kullanıyor sanırım.ama maalesef her kavgada da ben hep fedakarlık yaptım sen bencilsin demeyi ihmal etmiyor.ben ailemi çok küçükken kaybettim.sonrasında çok sevdiğim bana değer veren bir eşim vardı, onuda kanserden kaybedince aile kaybetmekten yoruldum sanırım.korkuyorum belkide.

sizi anlıyorum. her zaman sonuna kadar mücadele edilmesi taraftarıyım. evlilik başka bir şey hele sizin sorumluluklarınız daha ağır... adamı çözebildiğiniz halde yine de elinizden geleni yapmanızı saygıyla karşılıyorum. bundan sonrası önemli, yanlış hesap bağdattan döner, gerçekten bu adamın oluru yok, sizi her geçen gün daha da yıpratacak... siz çok iyiniyetli bir insansınız bence, yorumlardan bunu çıkarıyorum. güçlü olun kendinizi ve çocuklarınızı daha fazla üzmeyin. ilk eşiniz için rahmet diliyorum.

Ah canim benim. Cok uzuldum senin adina.

Sonra da bu bencil herife dustun demek.
Su kocani bir kasik suda bogasim geldi inan.
Allah eski esine rahmet eylesin.

O ne fedakarlik yapmis ki ? Sorsana.

deli mi ne.
oldu bi de gelsin gece beraber yatın.
bu insanlardaki samimiyet duygusu da nedir arkadasım ya.
samimiyetten öte yüzsüzlük resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…