çat kapı misafir sevmiyorum diye eşim devam edemeyeceğimize inanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamın 1.ci eşi akıllılık edip kaçmış bence.

Resmn ömür törpüsü bu herif, elin kadınlarıyla canımlı cicimli konuştuğu yerlerden sonra okumayı bıraktım zaten.

Bu adam normal değil buraya yazarım, bu adamda bir gariplik var.

Bir de sürekli size baskı uyguluyor, üstünlük kurmaya, kendi dediklerini yaptırmaya çalışıyor, farkında mısınız?

eşiniz için yapılabilecek en uygun yorum "hem kel hem fodul" bırakın o dört lahmacun alıp 4 ünüde çat kapı misafirlerinin önünde paylaşmadan yesin istiyen olursada pat diye ellerine vursun. şu dünyada çat kapı misafir seven kadın var mıdı acaba? hadi annem gelip eşimin annesi gelir neysede yabancıların çat kapı gelmesi.. sanki her dakika evin içinde kışla gibi nizami düzende ful giyimli mi dolaşıyoruz. minderler yerlerde son yenen aburcurburlafr sehpalarda kaşına kaşına tv yada bilgisayar karşısında otururken kapı çalmasını hangi canlı çok sevebilir?

bencede gayet normal..insan evimde rahat olmak istiyor..dağıtıyorum..rahat birşeyler giyiniyorum..bende açmam mesela müsait değilsem..randevulu misafir tercihimdir..doğrusuda bu..:KK52:

aynen canım.baksana tü kaka deyiverdi bi arkadaş camdan cama geçmesini istemedim diye :KK53: benim karakterimde böyle şeyler yoktur.heleki o kişiyle samimi değilsem asla teklif edemem böyle bişey.dediğin gibi memlekette çilingir denen bişey var.ara gelsin..

Herkesin dediğine takılırsak hayat geçmez cnm.:KK14: O ev eşinizle sizin yaşam alanınız. İstediğinizi istediğiniz zaman çağırma ya da çağırmama hakkına sahipsiniz. Ben evli olsam çok hassas olurum bu konuda. Kaldı ki bekarken bile kılım ya :KK48::KK48:

Çat kapı misafir sevmem. Seveni de sevmem, gelmek ister çünkü. Sen de ne yaparsan kendine yapıyorsun. Aynen devam et bu evliliğe bu şekilde. Sakın çizgini bozma.

Yooo sen garip falan değilsin tatlım. Ben hiç misafir sevmiyorum. Ev hanımıyım. Eşim de eve bana sormadan asla ama asla misafir getirmez. Gelelim diyen olursa önce eşime sorayım der. Madem eşin bu huyundan hoşlanmıyor, eşini seviyorsan otur konuş. Erkek sürekli ilgi görürse misafiri kendi de çağıramaz zaten. Ben öyle yapıyorum. Ayyy misafirden cinim geliyor demiyorum ona ama aslında durum böyle. Şöyle söyledim. Aşkım ben seni çok seviyorum, hep seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum, sensiz nefes alamıyorum falan diyorum. Bi de dışarı gitse mesela niye gidiyorsun gidemezsin falan demiyorum. Sürekli arayıp ben seni özledim ne zaman geleceksin falan yapıyorum. O da zannediyor ki onu evde bişey bekliyor. Ama alakası yok. Sadece biraz ilgileniyorum. Sonra aynıyım. Biz memleketten uzaktayız, memlekete tayini çıksın istiyor. Ben istemiyorum. Çünkü durmadan annesi gelecek, teyzesi gelecek, akrabaları gelecek. Bunu istemiyorum demiyorum da, rahat edemeyiz, baş başa zaman geçirmek isteriz biri pat diye gelir, durmadan misafir gelirse biz maddi anlamda nasıl başa çıkarız falan diyorum. Halbuki hiç de tutumlu bir kadın değilim. Sırf biri gelecek de baş başa vakit geçiremeyecez diye memleket sevdasından vazgeçti. Bi de misafir geldiğinde başın ağrıyormuş hastaymış gibi numara yap. Çok kötüyüm, iyi hissetmiyorum falan de. Mutlaka bunlardan biri işe yarayacaktır.

şu kırmızı kısma çok güldüm ya :))) kadın kısmısından korkulur valla. ama çok mantıklı bir iş yapıyorsunuz. kadının tatlı dillisi adama her istediğini yaptırır önemli olan nasıl söyleyeceğini bilmek

hepinize desteklerinizden ötürü tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.bugün ayrıldık zaten.annemler ben bizde yaşayacaklar dediğim zaman bu böyle olmalıdır.sen böyle düşünmüyorsan söyle bende hayatımda senin olup olmayacağına karar vereceğim dedi.bende annenleri seviyorum ama ev ev üstüne olmaz.yakın bir yerde hatta altlı üstlü ev tutarız ben ilgilenirim gerektiğinde hatta sende kalırsın geceleri ama kapımız ayrı olur dedim.ben senle yürütemeyeceğim bitti dedi.sana zaten hiç alışamadım ben sen anormalsin ben annemden böyle bir ev düzeni görmedim alışamıyorum, senin bir düzenin bile yok, yemek alışkanlıkların bile farklı iki güne bir tavuksuz etsiz vs durmuyorsun.her şeyimiz farklı seninle dedi.bunlar eski karısıyla hiç ayrı eve çıkmamışlar hep ailesiyle yaşamışlar sonra en son ayrılmadan altı ay önce çıkmışlar bir eve.sonrada ayrılmışlar.eski karımla olan eve düzene alışmıştım ama seninle olan eve alışamıyorum.bana garip geliyor.bizim kapımız her saat herkese açıktır, kimse haber vererek gelmez sen anormalsin senin gibi bir insanda dünyada yaşamıyordur, senin yemeklerine bile alışamadım dedi.bende sen bilirsin dedim.sabah çıkıp gitti.maaş kartlarım üstünde kalmış.akşam gelip bırakmasını istedim.umarım getirir daha fazla uğraşmak istemiyorum inanın.bir yandanda üzülüyorum hatalıyım sanki gibi geliyor.onun istediği düzeni sağlayamadım gibi geliyor üzülüyorum.ama bunları söyleyen ve bitirmek isteyen bir adama da bir şey diyemeyeceğim.

Ay bu adam güya bu kadar paylaşımcılığın içinde bu kadar bencil ve denge yoksunu olmayı nasıl başarmış? Anası bunun elinden alıp misafire mi yediriyormuş nedir?

Onun istediği düzen diye diye bir şey yok, kendi çocuğunuzdan kısıp onunkine yedireceğiniz düzen batsın. Elimizde ne varsa hepimize paylaştıralım diyebilen insan lazım, böylesi değil.

şu kırmızı kısma çok güldüm ya :))) kadın kısmısından korkulur valla. ama çok mantıklı bir iş yapıyorsunuz. kadının tatlı dillisi adama her istediğini yaptırır önemli olan nasıl söyleyeceğini bilmek
E ne yapayım. Baktım cinganlık işe yaramıyor,erkekler sürekli şikayet eden, şundan bundan nefret ederim diyen kadından hoşlanmıyor, ben de anneannemden akıl aldım. Dedemi parmağında çeviriyor valla tatlı diliyle. 65 yaşındaki kadın kadar da olamayacak değilim dedim. Eşim beş sene senle biz yapamayız evlensek anlaşamayız demişti. Ben de değiştim. Çok da faydasını gördüm. Konuşma tarzımı değiştirdim. İki ayda evlendik. Geldiler istediler, 2 gün sonra nikahı bastı.Hiç kavga etmiyoruz hem de her istediğimi tatlı dille yaptırıyorum. Bazen kadınlığımızı kullanmamız çok işe yarıyor gerçekten.

Herkesin dediğine takılırsak hayat geçmez cnm.:KK14: O ev eşinizle sizin yaşam alanınız. İstediğinizi istediğiniz zaman çağırma ya da çağırmama hakkına sahipsiniz. Ben evli olsam çok hassas olurum bu konuda. Kaldı ki bekarken bile kılım ya :KK48::KK48:
eşimde çok hassas bu konuda canım.komşularım zaten bi garip.inanılmaz dedikoducular maalesef.o yüzden samimi değilim.özellikle bebek konusunda beni çok kırılıyorlar.10 aydır bebek için uğrasıyoruz ama daha nasip olmadı.bütün komşular el birliğiyle benim bebeğin derdine düşmüş sanki.ne duruyorsun hala yapsana bi bebek,keyfin bozulucak mı diye yapmıyorsun vs vs boş boş laflar ediyorlar.

eşimde çok hassas bu konuda canım.komşularım zaten bi garip.inanılmaz dedikoducular maalesef.o yüzden samimi değilim.özellikle bebek konusunda beni çok kırılıyorlar.10 aydır bebek için uğrasıyoruz ama daha nasip olmadı.bütün komşular el birliğiyle benim bebeğin derdine düşmüş sanki.ne duruyorsun hala yapsana bi bebek,keyfin bozulucak mı diye yapmıyorsun vs vs boş boş laflar ediyorlar.

Onlar hep konuşur canım. Bekarsan konuşur,evliysen konuşur,çocuğun olsa konuşur,olmasa konuşur.Konuşur da konuşur. Bir ikisinin kalbini kır bak bir daha konuşuyorlar mı?

Onlar hep konuşur canım. Bekarsan konuşur,evliysen konuşur,çocuğun olsa konuşur,olmasa konuşur.Konuşur da konuşur. Bir ikisinin kalbini kır bak bir daha konuşuyorlar mı?
işte bende onu beceremiyorum.hep "Allah ne zaman nasip ederse olur,kısmet" diyorum.aslında haklısın bozacaksınki bidaha soramasın.cahil akıllarına gelmiyor herhalde "ya olmuyorsa bebekleri" diye düşünmek :KK43:

işte bende onu beceremiyorum.hep "Allah ne zaman nasip ederse olur,kısmet" diyorum.aslında haklısın bozacaksınki bidaha soramasın.cahil akıllarına gelmiyor herhalde "ya olmuyorsa bebekleri" diye düşünmek :KK43:

Canım bazen hayatta kırılmamak için kırmak gerek. Herkes benim özelime burnunu sokamaz. Herkes evlenecek,anne\baba olacak diye bir şey de yok. Bazı şeyler kısmet. Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Asla ümidini kaybetme. Bak sevdiğin adamla berabersin. Kıymetini bil. Bu bile çok az insana nasip olur.:cool:

Evde esin yoksa, habersiz gelene kapiyi acma. Ben olsam oyle yaparim. Dustaydim komsudaydim aliveristeydim vs bir suru bahane var ki bunu kendini bilmeyen komsulara halihazirda uyguluyorum :-) :-)
Geldim evde yoktun diyene de, gelmeden arasaydin bosuna yorulmazdin diyip hoop işin icinden cikiyorum :-)

Ben de sevmem.. ben severim çat kapı geleni diyeni de hiç görmedim:KK53:
O zaman ben söylüyorum Kayinvalidem Peder değil ama çat kapı misafiri ben severim öyle süpriz gibi çok mutlu olurum günün değişiyor birden planin. zaten samimi arkadaslar cat kapi gelir bence o da ortaliga bakmaz yani ben giderim bazi arkadaslarima bakmam hic hatta simit alip giderim bi cay koy geliyorum simit aldim derim hatta 3 5 gün önceden söylenen ve ağır hazırlık bekleyen misafiri sevmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X