çat kapı misafir sevmiyorum diye eşim devam edemeyeceğimize inanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.250
8.818
dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.

bizdekilerde aynı evim yakınken çat kapı konu komşu toplayıp kapıya dayanıyorlardı.bende her zaman hazırolda bekleyen bir tip değilim.özellikle yatak odam dağınık olabiliyor çoğu zaman.kp çat diye yatak odasına dalıyordu çok utanıyordum.kafayı yemek üzereydim anlayacağınız.sizede kolay gelsin bu mantıkta kv ile :)

yok ya benimki konu komşu toplayıp gelmez. kendi gelir gelirse. yatak odama da girmezmiş yani oğlu öyle diyor.
yatak odasına neden girerler onu bi anlasam.

Yok ya gayet normalsin canim. İyyh ben de hic sevmem cat kapi geleni.kim severim der ki.misafiri sevmem degil habersiz geleni ya da yoldayiz on dakkaya ordayiz demiyolar mi.iste o zaman.kirk yilda bi olur.o da evin benim en kotu halime denk gelir.sinir kupu olurum.1 iki gun onceden haber verin millet kendini ona gore ayarlasin.

bende sevmem çat kapı geleni.hatta müsait durumda değilsem kapıyı açmam ne yapayım.bu sabah yan komşum zile deli gibi basıyor.açmadım.diğer komşuyla apartmanda konuşmalarını duydum.yatak odalarımız zile basan komşuyla yanyana.yatak odası havalandırma boşluğuna bakıyor.komşum anahtar evde unutmuş.bizim pencereden kendi evine geçecekmiş!ee pes..iyiki açmamışım kapıyı dedim eşime.pazar sabahı oda dağınık,biz daha uyuyorduk üstelik.dengesiz insanlar dolu maalesef

aynı dertten muzdarip gelin olarak hemen söylüyorum: anasının evinde camış gibi yemek yememesine.
"sen benim annemin evinde yemek istemiyorsun."

Ayyy yeminle bu nedir yahu

Biz de akşam çaya gittiğimizde (nişanlıyım) çayın yanına ikramlık lahmacun servis ettiler

Teşekkür ediyorum yemiyorum diyorum.
Ve kayınvalidemin lafı...

Ne kadar inatsın...

Ye ye ye

Ben nefret ederim. Evim her dk toplu olucak diye bişey yok o yüzden hoşlanmam yani insanın evin içinde her türlü özel anı oluyor.. Sen bu eşe iyi sabrediyorsun. O lahmacun olayından sonra koptum ben bu adamdan sana koca olamaz. Ben de paylaşmayı sevmem ama eşim benim herşeyim kendim yemem ona veririm. Eş deyince akan sular durur yani. Doğrusu da bu.

Ben olsam sizin gibi düşünmezdim ne olmuş yani komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler kadıncağız zor durumda kalmış beş dakika odamı toparlar izin verirdim komşuluk ölmüş yaaa

BENDE SİZİN GİBİYİM Ama allahtan eşim bana uyuyor vallaha musait değilsem kapıdan geri yollarım aranmadan gitmem aramadanda kimse gelmesin.

bende çat kapı misafir sevmem ama niye sevmem:şöyleki eşim çok dağınık evden benden sonra çıktığı için dağınık kalıyor aldığı hiçbirşeyi yerine koymuyor..vb...o yüzden ben önce evi toplıcamki gönül rahatlığıyla misafir ağırlayayım..

Son düzenleme:

Eşin göz dağı vermeye çalışmış ama başaramamış.

Bende çat kapı misafirden hoşlanmam. Ders çalışıyorum, evim dağınık olabilir, yorgun olabilirim...
Haberli misafiri de uygun olduğum zaman buyur ederim...
Çerçevemi çizmiştim. Kimseye çat kapı gitmem, evim en rahat olduğum alandır ve burayı iki kişi paylaşıyorsak birbirimizi rahatsız etmememiz gerekir. Net.

Çat kapı misafir bence hane halkına saygısızlıktır. Benim kayinvalidem bir kere habersiz geldi sabah on mu ne. o gün akşama bize geleceklerdi. Bende uyanınca evi toplarim diye düşündüm. Kayın babamla çarşıya gitmişler balık falan almış k.babam, anneme vermiş yollamış. Benim isim var burda sen gelinin yanina git diye. bende akşamdan tezgahının üstünü toplamadim çok halsizdim ya öyle dağınık ki mutfak zil çaldı ben yataktan firladim durbunden baktım annem hiç öyle yapmazdı yani tek gelmezdi evleri iki otobüs bize. O keçe baş halimle kapıyı açtım allahtan kayinvalidem laf etmez öyle. Hastaydim dun dedim artik. Aldıklarını yerleştirdi, mutfağı topladik beraber. Kendi de benin gibi dağınık çünkü ama mutfagimi öyle gormese iyiydi. Zaten genelde dünden arayıp yarin gelcez saat 6 da deseler 3 de gelirler genelde bende alistim hep erken bekliyorum sorun olmuyor. Evler uzak olunca çat kapı gelmezler

Iyi doldurulmus annesigilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…