- 20 Ağustos 2014
- 3.250
- 8.818
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
bizdekilerde aynı evim yakınken çat kapı konu komşu toplayıp kapıya dayanıyorlardı.bende her zaman hazırolda bekleyen bir tip değilim.özellikle yatak odam dağınık olabiliyor çoğu zaman.kp çat diye yatak odasına dalıyordu çok utanıyordum.kafayı yemek üzereydim anlayacağınız.sizede kolay gelsin bu mantıkta kv ile :)
Normalsin canim takma kafana..bi sonraki konunu merak ediyorumdaha dogrusu kocan neye takacak aceba
aynı dertten muzdarip gelin olarak hemen söylüyorum: anasının evinde camış gibi yemek yememesine.
"sen benim annemin evinde yemek istemiyorsun."
Ben olsam sizin gibi düşünmezdim ne olmuş yani komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler kadıncağız zor durumda kalmış beş dakika odamı toparlar izin verirdim komşuluk ölmüş yaaabende sevmem çat kapı geleni.hatta müsait durumda değilsem kapıyı açmam ne yapayım.bu sabah yan komşum zile deli gibi basıyor.açmadım.diğer komşuyla apartmanda konuşmalarını duydum.yatak odalarımız zile basan komşuyla yanyana.yatak odası havalandırma boşluğuna bakıyor.komşum anahtar evde unutmuş.bizim pencereden kendi evine geçecekmiş!ee pes..iyiki açmamışım kapıyı dedim eşime.pazar sabahı oda dağınık,biz daha uyuyorduk üstelik.dengesiz insanlar dolu maalesef
BENDE SİZİN GİBİYİM Ama allahtan eşim bana uyuyor vallaha musait değilsem kapıdan geri yollarım aranmadan gitmem aramadanda kimse gelmesin.bizdekilerde aynı evim yakınken çat kapı konu komşu toplayıp kapıya dayanıyorlardı.bende her zaman hazırolda bekleyen bir tip değilim.özellikle yatak odam dağınık olabiliyor çoğu zaman.kp çat diye yatak odasına dalıyordu çok utanıyordum.kafayı yemek üzereydim anlayacağınız.sizede kolay gelsin bu mantıkta kv ile :)
dün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.
Iyi doldurulmus annesigildedün sorunumu anlatmıştım belki okuyanlar hatırlar.yemek kıskanma sorunumuzdan sonra eşim geceyi annesinde geçirmişti.şimdi eve geldi ve konuştuğu muhabbet şu.neymiş ben çat kapı misafir sevmiyormuşum.anormal bir insanmışım, onların çevresi öyle değilmiş hiç böyle bir şey görmemiş o, üstüne her şeyimiz farklıymış.aşırı bireyselliğe önem veren bir insanmışım.benimle böyle devam edemezmiş.kendine bir yol çizmeliymiş.bende peki sen bilirsin dedim.yatağa gitti bana dediği şu kalktım geldim beni yatakta yalnızmı yatıracaksın? iyide daha demin ayrılalım diyordun bu ne şimdi? çat kapı misafir sevmediğim için asosyal oldum iyi mi.gerçekten bunu tek sevmeyen ben miyim acaba.öyleyse kendimde bir gariplik olduğuna inanacağım.