çat kapı gelen görümce ve trip atan kv kp

Saygı da kibarlık da anlayan insana gösterilir. Karşımızda bir hanzo sürüsü var. Çoktan hadlerini bildirmeniz gerekirdi. Basta esin hatalı onlara bu cureti verdiği icin. Ama madem o haklarından gelemiyor asla lafını esirgeme. Boyle kpederi de kvalideyi de sıraya dizerim degil görümce.

Sevindim sizin kendi gorumcenize benzememenize genelde kotuluk gorenler kendi gelinlerinden cikariyo hincini ne alakaysa.
En guzelini yapmissiniz valla insanlara yaranmak imkansiz isten yorgun argin geldi demiyolar da bi de eksik dedikodusu mu yapiyolar.
Amin amiin cümlemizi vicdanli insanlarla karsilastirsin

Benim kayinvalide de oglumun evi istedigim gibi gelirim kalirim sen kimsin diyodu ogrendi hepsi de simdi ben kimmisim ev kiminmis!
Hep soylerim kim nasil hakediyosa oyle muamele gorur.cirkefse sen iki kati cirkef olacaksin yuzsuzse sen ondan daha yuzsuz.
Es destegi de onemli tabii bu olaylarda yoksa kendi basina mucadele edilmeye calisilirsa insan sinir hastasi olur.
Konu sahibi once esinize anlatin,bir daha olursa tavrim farkli olacak diye.ve olursa da yapin dediginizi.

Bencede yani hersey karşılıklı sevgi de saygı da zorla olmaz heleki böyle embesilce trip atarak hic olmaz. Konu sahibi esin senin tarafinda degilmi anne babasina bisey diyemiyo mu o zaman sen diceksin. Alttan alttan sokcaksin lafi. Acmicaksin telefonu. Sorarlarsa aaaa duymadim deyiver bu ne ya bu hayata erkek tarafini cekmeye mi geldik biz. artik kendi evimizde de rahat yok her an gelip basarlar diye.

Bizimkiler de öyle dhaa nisanliyken evin anahtarini cogaltiriz bizde de durur canim diyodu simdi aldi cevabini dusuncesiz insanlardan nefret ediyorum gerçekten. Dediginiz o kadar dogruki yuzsuz insana kibar davranarak bi yere varamiyosun sende onun gibi arsizca istemiyorum diceksin kirilir diye dusunmuceksin
Zaten bu tipler o kadar arsiz oluyoki kolay kolay kirilmiyolqlar kapidan kovuyosun bacadan giriyolar

Bu ne ya hayır anlamıyorum gelinlerini kabul edemeyen kafasızlar kendilerinin de kızlarının da bir aileye gelin olduklarının farkında mı değiller? Oldu o zaman dünyadaki bütün gelinler, yani kadınlar dış kapının mandalı mı? Yook ama onlar o evin hanımı bir otoriteler bir havalar dimi kendi gelinlerine gelince sen kimsin ki, lan sen kimsen biz de oyuz o kadar, hazmedilecek artık bu ya

Ayyy Allahim.bunlarin hepsimi ayni model ya bizimkiler de öyle birsuru bahane sirf gelebilmek icin. Yeni evliyim bi nefes aldirmadilar ben anlamiyorum evde bende oturuyorum o gelince de bos bos oturcaz ne var bizim evde bu kadar gelip oturmayi isticek koltuk ayni koltuk tabi geline gittim diye hava atcakya. Bu nasil bi narsistliktir ya

Valla görümcelerim benim kendi gelinimizle iliskimdende cok rahatsiz 1.5 yil oldu kardesim evleneli sürekli bana görümcelik işi nasil gidiyor diye soruyorlar.
En basiti yilbaşinda biz annemlere gittik annem kardesinede soyleyelim ayip olurmu dedi. Bende simdi sen arayip davet edersen gelmek zorunda kalirlar belki farkli bir programlari vardir dedim.cunkü biz yilbasina özel yaptigimiz tek sey kuruyemis+tv. Ben aradim yilbasinda napiyorsunuz diye sordum evlendikten sonraki ilk yilbasilari zaten calistiklarindan fazla zaman geciremiyorlar. Kardesim güzel bir otele yer ayirttim supriz 2 günlügune dedi. Bende ohhh sefaniz olsun dedim.

Madem tavır yapacaklar neden annenizin evine gelip yapiolar ne ayıp...
Siz bişey yapmayın onlar yeterince yapıyor bence boşverin. Kapıda kalması da çok iyi olmus. Hem eve gel hem beni yok say daha neler. O gelince sizde onu yok sayın o zaman.

Abla senle kaynanami degistiremiyomuyuz gel benim kaynanam ol ya benimki de akrabalari yeni evlendi kızcağız hergun misafir agirlyomus yuzsuz olunca hergun bi teyzesi bi amcasi gidiyolar yemege. Bana onu örnek gösteriyo iste diceksin o tamamen sizin yuzsuzligunuz yeni evlileri bi rahat birakmmaissiniz diye ama diyemiyosun
İste ince dusunce baska bisey gerçekten zor durumda birakmaya ne gerek var gelin zamanla bunlari gordukce isinir daha cok sizinle olasi gelir cidden bu isler boyle. Gelininiz nasil insallah o da iyi davraniyodur size

Liona Esposito Konu sahibi son durum ne oldu merak ettim?
Sonuna kadar haklisiniz nolur sakin kalmayin savunun kendinizi susmayin sizin yerinize ben kizardim bozardim valla onüne gecip ben kaynananla konuscam simdi

Haber verseydi o zaman kardeşi falanı filanı yok siz evlisiniz artık haber vermeden gidilmez bide anladığım kadarıyla evler yakın niye kalmaya geliryorsa seninlede anlaşamadığı halde sanki uzun yoldan geliyor kayınvalidenin uyarması lazım her aklına estiğinde gitmemesi için onlarda ayrı alem belliki hem geliyorlar hem surat yapıyorlar hic gelmeseler daha iyi keyif kaçırmışlar anca

Sinir oldum ben bile. Kp ve kv nin tavırları hele ergenler gibi. Yok yani ortada trip atılacak ne var? Ayrıca onlara ne olay görümceyle yaşanmış sonuçta. Yok bir de çıkıp annenize gelmişler ya. Ay valla delirmemek elde değil şu tip insanları sevemiyorum.

Surat yapan insanları hiç sevmem madem surat asacaksın gelmeseydin o zaman. Gittiğim yerde de surat asılırsa bir daha gitmem. Dün kp de bana surat yaptı adamın evine gittim ki önceden de haber verdim. Akşam boyunca ne yüzüme baktı ne benimle konuştu. Artık yalnız asla gitmem. Bence sende eşinle açıkça konuş en iyisi açık olmak.

Evin hanımı benim gelceksen beni ara musaitmiyim değilmiyim diye söyleyin bence terbiyesizlik yaptığı o zaman iyi de olmuş kapıda kalması

Abla diyor bana saygisizligini hic görmedim. Etraftakilerede benim ne kaynanam ne de görümcem yokmus gibime geliyor demis. (Tabi iyi olarak) . Benimde oğlum var ilerde evlenince aman karisiyla naparlarsa yapsinlar onlarlami uğrasicam alirim kocami yanima turlara katilirim.

Liona Esposito Konu sahibi son durum ne oldu merak ettim?
Sonuna kadar haklisiniz nolur sakin kalmayin savunun kendinizi susmayin sizin yerinize ben kizardim bozardim valla onüne gecip ben kaynananla konuscam simdi

Valla bende hirsimdan tirnaklarimi yemege basladim.

Aynen oyle ya benim bigun nasip olursa ohh cocuklari evlendirmisim mis gibi napatlarsa yapsinlar o saatten sonra isim gucum yok geline mi takcam kafayi kocamla takilirim gezerim tozarim. Gelin isterse gelir istemezse gelmez.

Hizmet ettirme dersindeler ya torun bahane ederler ya şunu aldım getirdim ya şu isim var.. başkasına parayla anca yaptıracağın işi gelin adı altında bedava yaptırıyorlar kaçırırlar mı.. bizim ki beklentiye girdi birde kv öldüğünden beri yok sizi evlat aldık.. habire oğullara sikayetlenmeler kimse sormuyormuş evde yemeğin varmı.. Kendi evimde yemek yapiyom yetmiyo birde başkasına yapacam.. Kendi yemeklerini kendileri yapamiyorlar.. anası için yok kac yaşında kadın yemek getiriyo gelinler gerirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…