• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çat kapı gelen görümce ve trip atan kv kp

Böyle bir durumda ben olsam sunu yaparım.zaten agzınıza gelenş söylemişsiniz.diyecek birşey kalmamış ama belliki laftan degil icraattan anlıyor küçük hanım.bir daha kapıya gelirse delikten baktın o.hemen telefonunu kapat.sonra ne hali varsa görsün.eşin sorarsa hayır kapı falan çalması çalsa duymazmıyım hayatım dersin.eşin gelmeye yakın gelirse uyuyakalmışım duştaydım vs dersin.cocukla nasıl ayarlarsın bilmem ama cocugu emzirdim demişsin uykusuzluga yorabilirsin bu durumu.her seferinde kapıda bırak.dahada kapında yatacagını sanmıyorum görümce hanımın😊

Tabi biz o evde eşşek başıyız kimiz ki sorma gereği duysunlar
Kendide nişanlıymış inşallah aynı şeyleri o da yaşar görür gününü

eşim kız kardeşine tepki gösterdi mi uyardı mı bilmiyorum ama biz sonradan bu olayı konuşurken onun da gıcık olduğunu anladım
Eşiniz neden gıcık olmuş pardon? Kardeş onun kardeşi bir zahmet ilgilenseymiş.
Nedense ailelerin arası hep bu karakterde erkekler yüzünden açılıyor.

ayy okurken darlandım benzer durum bizde de vardı canım. Benim kv kafasına estiği gibi gelir, kapıyı duymazsam telefonla arar, açmazsam yine arar nerdesin der, kapıda kaldık der. bir kaç kez yanına torununu alıp alıp bize geldi ve kağıda kaldı. Bende eşime kızdım ne habersiz geliyor, böyle kalır işte saçmalık bu dedim. Aynı şekilde söylemiş olacakki bir daha çat kapı gelemedi. Sanki dingonun ahırı. Burda şimdi oğlunun evi bilmem ne demesin kimse. Geldiği saatlerde oğlu işte ben evdeyim, nereye kimi kontrol etmeye geliyor pardon? Aman uzak olsunlar ya ne faydası dokunsun ne zararı da naparsa yapsın modundayım. Zaten her görüşmemizde 5 karış surat, mahkeme duvarı gibi. Soğuk soğuk haller. Bi sevemedi nedense kendisinden de aşırı soğuttu yaptıklarıyla. Ay bende dolmuşum valla anlatmak ne iyi geldi...

telefondan whatsupdan anlık dedikodulara, gruplara,
'kim nerede ne yapmış'lara, hangi restoranda ne yemişlere,
''hangi renk pantolonunu hangi kazağıyla kombinlemiş''lere yetişiliyor.
Ben geliyorum, (nezaketen) dışardan istediğin birşey varmı? yazmak mı zor geliyor :işsiz:
'Çat kapı' durumunu tercih etmem, evli barklıyım, çocuk değilim ki artık. kendi annem babam dahi olsa, yolda mesaj atabilir. ''Geliyoruz'' diye.. o evde eşim de yaşıyor çünkü.
Acil durum ve mecburiyet olmadıkça, özel hayat diye bşy var. Saygımdan isterim bunu. Başka sebebi yok.
o_O

o kadar soğuğumki inanın buna rağmen böyleler demekki azıcık sıcak olsam başımı alamıycam bunlardan. eşim bana hak verdi ailesine ayar verdiğini falan bana pek anlatmaz dediği tek şey bidaha yapamıycak oldu. artık ne konuştuysa.

ne kadar mesafe de koysan yüzsüz yine yüzsüz yine yüzsüz. ama samimi olduğundaki kadar rahatsız edemiyolar.

köyde oturuyor biz ilde.

eşim artık ne konuştuysa bidaha yapamıycak dedi. bugün rahatsız olduğum herşeyi anlattım bu cevabı verdi. geri gönderme şansı yok evi ta köyde ve akşam saatleri. geri binip gidemez de o saatte.

inanın artık evime geldiğinde hoşgeldin demiyorum yüzüne bakmıyorum. zaten sonuncusunda evde bile değildim kaldı kapıda. kv kp bence zaten şuna trip attı kızlarının kapıda kaldığını duyduğum halde annemlerden çıkıp gidip eve almadım diye. 2 saat kapının önünde abisini beklemiş umrumda bile olmadı.

ya şöyle oldu eşimin arkadaşına uğramışlar o da onlarla bize bişeyler göndermiş, ceviz fıstık vs gibi. aradılar beni onu vericez dediler ben annemlerdeyim dedim hem de yukarı çıkıp torunumuzu görücez dediler çıktılar. biz de kız kardeşimin doğum gününü kutladığımız için orta sehpada pastalar tatlılar vs vardı. e orta yerde durunca onlarda görünce ikram etmek zorunda kaldım ama kendileri pek bi triplilerdi

pasta hazırlama olayını yukarda anlattım

ya şöyle oldu eşimin arkadaşına uğramışlar o da onlarla bize bişeyler göndermiş, ceviz fıstık vs gibi. aradılar beni onu vericez dediler ben annemlerdeyim dedim hem de yukarı çıkıp torunumuzu görücez dediler çıktılar.
torunlarını özel olarak uzak tutmaya çalışmıyorum, ama eski konularıma bi göz atarsanız evlerine gittiğimde nasıl muamele ettiklerini anlarsınız, o yüzden gitmiyorum mecbur kalmadıkça. ayda bir gidip 2 gün kalıyoduk eşimle, şimdi işe girdi 2 gün üstüste kalamayız bile gidersek. onlar da köyde olduğu için her istediklerinde gelip göremiyolar. ama sevmememi de onlar sağladı, torunlarının uzak kalmasını da onlar sağladı.

peşlerinde koşmadım ki tam mutfaktayım bişeyler hazırlıyorum kv ayaklanmış ben de sanıyorum ki yanıma geliyo bi baktım dış kapıya yöneldi arkada da kp. şaşırdım hani bi noluyoruz diye. gidiyomusunuz diye onlara yöneldim

eşimle bugün konuştum sanırım konuşmuş olmalı ki bidaha yapamıycak merak etme dedi. ama onu da savunmuyorum o izin vermese böyle olmazdı çok yumuşak yüzlü onlara karşı. şimdiye kadarki herhangi bi hatalarında duymaları gerekenleri söyleseydi bugün bunu yapamazlardı zaten. benim sesim eşimden çok çıkıyor ama takan yok karşıdaki insanlar saygısız. kp ile tartışmıştım hakkımı savunmuştum, gelinler bize ders veriyo şuna bak demişti.
kv ile zaten son 3 ayda kaç kez tartıştım ama karşında anlayan olmalı laflarını. görümceyle de aynı şekilde. yani kızın yüzüne resmen en son demiştim ki "beni sevmiyosun benle aran kötü ama ona rağmen evime gelip yaptığım yemeği yiyecek yüzüme bakacak benle aynı çatı altında uyuyacak kadar yüzsüzsün, burası sadece abinin evi değil sen bu cümlenin ardına sığınarak gelmek istiyosun gururunu kurtarabilmek için ama bu evin hanımının kim olduğunu sen de iyi biliyorsun" demiştim. bu cümle size söylense bidaha gider misiniz oraya? ama bu lafımdan sonra 3 kere geldi. 3.sünde de kapıda kaldı işte.
Bacim dün sana yorum yaptim dün benim kaynana aradi size gelcez bu gece de yatcaz diye. Ayni sehirdeyiz üstelik. Dha 4 aylik evliyim surekli gelip kalmak istiyo:D valla şaka gibi iste hepsi ayni yol yordam bilen yok. İs esinde bitito eşim direkt bugün olmaz demis o da triplenmis kapatmis teli. Kocaman kadin trip atmak neyse:kızgın:

eşimle bugün konuştum sanırım onlarla konuşmuşki bana bidaha yapamıycak merak etme dedi

eşim planını iptal edememiş ki sarjı bittiği için ulaşamamışlar kapıya geldiğinde görmüş. eşimin arkadaşı da bizde kalmış, kız kardeşi de bizde kalmış.düşünün. pasif değilim aslında çok tartışmam oldu hepsiyle de. karşıdaki insanlar saygısız anlamıyorlar.

şöyle oldu eşimin arkadaşına uğramışlar o da onlarla bize bişeyler göndermiş, ceviz fıstık vs gibi. aradılar beni onu vericez dediler ben annemlerdeyim dedim hem de yukarı çıkıp torunumuzu görücez dediler çıktılar. biz de kız kardeşimin doğum gününü kutladığımız için orta sehpada pastalar tatlılar vs vardı. e orta yerde durunca onlarda görünce ikram etmek zorunda kaldım. bi de bu yaptıkları ilk değil çok tartışma geçti onlarla aramda. asla anlamıyorlar artık ben laf söylemekten tepki vermekten surat yapmaktan bıktım utanıyorum onlar utanmıyor.

benim sesim eşimden çok çıkıyor ama takan yok karşıdaki insanlar saygısız. kp ile tartışmıştım hakkımı savunmuştum, gelinler bize ders veriyo şuna bak demişti.
kv ile zaten son 3 ayda kaç kez tartıştım ama karşında anlayan olmalı laflarını. görümceyle de aynı şekilde. yani kızın yüzüne resmen en son demiştim ki "beni sevmiyosun benle aran kötü ama ona rağmen evime gelip yaptığım yemeği yiyecek yüzüme bakacak benle aynı çatı altında uyuyacak kadar yüzsüzsün, burası sadece abinin evi değil sen bu cümlenin ardına sığınarak gelmek istiyosun gururunu kurtarabilmek için ama bu evin hanımının kim olduğunu sen de iyi biliyorsun" demiştim. bu cümle size söylense bidaha gider misiniz oraya? ama bu lafımdan sonra 3 kere geldi. 3.sünde de kapıda kaldı işte. karşıdakiler anlamayınca saygısızlığa devam edince siz ne kadar konuşsanız da boş.

şöyle oldu eşimin arkadaşına uğramışlar o da onlarla bize bişeyler göndermiş, ceviz fıstık vs gibi. aradılar beni onu vericez dediler ben annemlerdeyim dedim hem de yukarı çıkıp torunumuzu görücez dediler çıktılar. köyden geldikleri için 2 gün sonra tekrar gelemezler, ama zaten 2-3 haftada bir gelirler şehre, çıkmaları lüzumsuzdu ego savaşına giriyolar sanırım.
Cok sevindim insallah esiniz gereken syleri söylemistir bi daha yasanmaz

Böyle bir durumda ben olsam sunu yaparım.zaten agzınıza gelenş söylemişsiniz.diyecek birşey kalmamış ama belliki laftan degil icraattan anlıyor küçük hanım.bir daha kapıya gelirse delikten baktın o.hemen telefonunu kapat.sonra ne hali varsa görsün.eşin sorarsa hayır kapı falan çalması çalsa duymazmıyım hayatım dersin.eşin gelmeye yakın gelirse uyuyakalmışım duştaydım vs dersin.cocukla nasıl ayarlarsın bilmem ama cocugu emzirdim demişsin uykusuzluga yorabilirsin bu durumu.her seferinde kapıda bırak.dahada kapında yatacagını sanmıyorum görümce hanımın😊
Bencede arsizla arsiz sekilde mucadele etceksin salaga yatcaksin anca öyle basedilir bunlarla

Eşiniz neden gıcık olmuş pardon?

çatkapı habersiz gelmesine. artık ne dediyse kardeşine, bidaha böyle yapamıycak dedi bana.

ayy okurken darlandım benzer durum bizde de vardı canım. Benim kv kafasına estiği gibi gelir, kapıyı duymazsam telefonla arar, açmazsam yine arar nerdesin der, kapıda kaldık der. bir kaç kez yanına torununu alıp alıp bize geldi ve kağıda kaldı. Bende eşime kızdım ne habersiz geliyor, böyle kalır işte saçmalık bu dedim. Aynı şekilde söylemiş olacakki bir daha çat kapı gelemedi. Sanki dingonun ahırı. Burda şimdi oğlunun evi bilmem ne demesin kimse. Geldiği saatlerde oğlu işte ben evdeyim, nereye kimi kontrol etmeye geliyor pardon? Aman uzak olsunlar ya ne faydası dokunsun ne zararı da naparsa yapsın modundayım. Zaten her görüşmemizde 5 karış surat, mahkeme duvarı gibi. Soğuk soğuk haller. Bi sevemedi nedense kendisinden de aşırı soğuttu yaptıklarıyla. Ay bende dolmuşum valla anlatmak ne iyi geldi...

oğlumun evi, abimin evi laflarına gıcık olduğum kadar hiçbişeye olmuyorum. benim ailem bi kere bile daha kızımın evi, ablamın evi demediler. eşimin kız kardeşi eşime müsait misin evde misin yazar haber vereceği zaman. tekil konuşur ben yokmuşum gibi. ama benimkiler müsait misiniz evde misiniz diye çoğul konuşur. doğrusu da budur. inanın faydadan çok zararları var. psikolojisini bozuyolar insanın, hayat enerjisini sömürüyolar. ben olabildiğince az görüşüyorum olabildiğince kaçıyorum, ara sıra böyle dikenlerini gösteriyolar işte yine de. kusura bakmasınlar ama torun görmek isteyen, istediği gibi gelip gitmek isteyen gelinini damadını hoş tutmalı. yoksa mesafeden kaçış yok böyle durumlar yaşanır işte. görümcem insan olsaydı zaten biz kardeş gibi olurduk, gelirken beni arardı ben de gelmesine memnun olurdum, hatta kalması icap ediyorsa, şehirde işi varsa o gün köyüne dönemiycekse, ben evde olmayacaksam bile gel anahtarı al bize geç kal bile derdim.
ama kendisinin hakettiği muamele, evde de olsam kapıyı 2 saat sonra açmak olacak.

Bacim dün sana yorum yaptim dün benim kaynana aradi size gelcez bu gece de yatcaz diye. Ayni sehirdeyiz üstelik. Dha 4 aylik evliyim surekli gelip kalmak istiyo:KK70: valla şaka gibi iste hepsi ayni yol yordam bilen yok. İs esinde bitito eşim direkt bugün olmaz demis o da triplenmis kapatmis teli. Kocaman kadin trip atmak neyse:kızgın:

triplensinler ben benimkilerin triplerini hiç anlamamış gibi yapıyorum. kendi kendilerine trip atıp dursunlar, elimizi azıcık uzatsak kolumuzu kapmaya çalışıyolar yoksa :)

Back