Sen neden kv ve kp in pesinden kosuyosunki? Gitsinler birak ya su an icimden baya sövüyorum hepsine

defolsunlar yani önce gelinine saygi duymayi ögrensin ayip denen bisey var. Torunu kacmiyo niye annenlere geliyo hayret bisey o gün siz belki annenlerle takilmak istiyosunuz. O gün de mi illa kv kp cekecksin. Bence mesafe koymadigin icin oluyo bunlar. Esin ne diyo bu konuda?
Bi daha böyle bisey oldugunda ben olsam acik acik söylerim musait degilim diye öyle öyle sogut arayi.
o kadar soğuğumki inanın buna rağmen böyleler demekki azıcık sıcak olsam başımı alamıycam bunlardan. eşim bana hak verdi ailesine ayar verdiğini falan bana pek anlatmaz dediği tek şey bidaha yapamıycak oldu. artık ne konuştuysa.
Tüylerim diken diken oldu. Pislikler ya. Nasıl baş edecez bunlarla ya. Bende eşimden soğuyorum. Şimdilik sizin aşamaya gelmedik ama o kalitedeler bizde yaşayacaz aynını
ne kadar mesafe de koysan yüzsüz yine yüzsüz yine yüzsüz. ama samimi olduğundaki kadar rahatsız edemiyolar.
Sana saygı göstermek zorundalar. Direk arayıp uyarın. Ayrıca yatıya gelmek nedir ya. uzakmı oturuyor
köyde oturuyor biz ilde.
Ya kusura bakmayın da eşinizde hiç iş yok. Sizi yok saymaya çalışan, haber vermeden evinize gelen kız kardeşi, aynen geri postalaması gerekir. Size ve aile hayatınıza saygı göstermeyi öğrensin önce. Kaç yaşında bu velet, 10 mu? Eşinizden çekinse, size karşı bu kadar saçma sapan davranamaz herhalde. Ha eşiniz yapmıyorsa, siz şöyle güzel bir çemkirin, kovun bakalım ne yapıyor. Ay ben yıkar geçerim böyle insanları ya, hadsizliğe hiç tahammülüm yok. Siz çok mu sabırlı davranıyorsunuz nedir?
eşim artık ne konuştuysa bidaha yapamıycak dedi. bugün rahatsız olduğum herşeyi anlattım bu cevabı verdi. geri gönderme şansı yok evi ta köyde ve akşam saatleri. geri binip gidemez de o saatte.
Böyle insanlar kovsanızda anlamıyorsa elden de bişey gelmez. Baksanıza burası kardeşimin evi diyormuş.
inanın artık evime geldiğinde hoşgeldin demiyorum yüzüne bakmıyorum. zaten sonuncusunda evde bile değildim kaldı kapıda. kv kp bence zaten şuna trip attı kızlarının kapıda kaldığını duyduğum halde annemlerden çıkıp gidip eve almadım diye. 2 saat kapının önünde abisini beklemiş umrumda bile olmadı.
pasta yerine b.k yeselerdi daha ne diye hizmet ediyorsunuz ki. tepkinizi verin yani sizin de eşinizin de yüzü yumuşak sanırım.
ya şöyle oldu eşimin arkadaşına uğramışlar o da onlarla bize bişeyler göndermiş, ceviz fıstık vs gibi. aradılar beni onu vericez dediler ben annemlerdeyim dedim hem de yukarı çıkıp torunumuzu görücez dediler çıktılar. biz de kız kardeşimin doğum gününü kutladığımız için orta sehpada pastalar tatlılar vs vardı. e orta yerde durunca onlarda görünce ikram etmek zorunda kaldım ama kendileri pek bi triplilerdi
Bu kadar terbiyesizliğe niye tahammül ediyorsunuz?
Sizi kayınpeder haddini aşarak rezil ediyor ama siz ona pasta tabağı hazırlıyorsunuz. 
Zıkkım yesin.
Ben olsam hiçbirinin yüzüne bile bakmazdım.
O görümce ile ilişkiyi keserdim.
Ne kadar terbiyesiz abisinin eviymiş. Evet abisi ve sizin ortak eviniz. Hemen ayar verin. Bir daha bu terbiyesizlikleri yapamasın. Bu insanları idare etmeye çalışırsanız tepenize çıkacaklar. Ki zaten çıkmışlar.
Siz ezilmek için mi evlendiniz..
Haddini aşanlara cevap verin.
pasta hazırlama olayını yukarda anlattım
benim takıldığım nokta kv ve kpnin neden annene torunu görmeye geldiği? ne sıklıkla görüyorlar torunu? bir de o güne mi sıkıştı torun görme işi. ertesi gün arar gider görürsün. rahatsızlık verme durumu söz konusu belli. ama siz acaba bilerek aileyi sevmediğiniz için torunu da uzak tutuyor olabilir misiniz? benim aklıma o takıldı daha çok
ya şöyle oldu eşimin arkadaşına uğramışlar o da onlarla bize bişeyler göndermiş, ceviz fıstık vs gibi. aradılar beni onu vericez dediler ben annemlerdeyim dedim hem de yukarı çıkıp torunumuzu görücez dediler çıktılar.
torunlarını özel olarak uzak tutmaya çalışmıyorum, ama eski konularıma bi göz atarsanız evlerine gittiğimde nasıl muamele ettiklerini anlarsınız, o yüzden gitmiyorum mecbur kalmadıkça. ayda bir gidip 2 gün kalıyoduk eşimle, şimdi işe girdi 2 gün üstüste kalamayız bile gidersek. onlar da köyde olduğu için her istediklerinde gelip göremiyolar. ama sevmememi de onlar sağladı, torunlarının uzak kalmasını da onlar sağladı.
Neyapmaniz lazimmis, evinize ne zaman geleceği belli olmayan biri kapı da kalmasin diye sürekli ev de hazır kıta beklemeniz mi lazimmis. Ya da hepsini tek tek arayıp bu gece ev de olmayacağım, bana gelme niyetiniz varsa öğrenebilir miyim mi demeliymissiniz.
Ama suç siz de böyle saçma sapan trip atsa biri bana hoşgeldin der geçer otururdum. Bir de haklilarmis gibi peşlerinde koşmazdım
peşlerinde koşmadım ki tam mutfaktayım bişeyler hazırlıyorum kv ayaklanmış ben de sanıyorum ki yanıma geliyo bi baktım dış kapıya yöneldi arkada da kp. şaşırdım hani bi noluyoruz diye. gidiyomusunuz diye onlara yöneldim
Sen evde yokken görümcenin sende ne işi var.
Biz evde yokken annem bile gelip bende kalmaz, durduk yere ne alaka.
Bir sebebi mi vardı..
Kv ve kp de torun gormeye mi gelmis, trip atmaya mi belli değil..
Hepsi ayrı bir cins, hepsini bosverin.
Eşiniz ne diyor bu tavırlara, asıl onemli olan o.
Yoo seni umursamadigindan dolayi ses etmiyor. Abi kardesler, tabiki hele gençliklerinde geçinemediler. Ancak onlar onun ikisinin arasinda birsey. Esin seni onun yaninda asaglar ise, tabiki görümce sanada saygisizlik yapar. Ve tabiki esin birsey demez, seni af edersin ama insan yerine koymadigi için.
En basit sen evde olsaydin, mecburdun görümceyi eve almaya, ona hizmet etmeyi. Evde olmaman bile suç olarak görülüyor aile tarafindan.
Neyse biz ne desek bos tabi. Önemli olan kayin aileyi kötülemek, es ne alakaysa demi.
eşimle bugün konuştum sanırım konuşmuş olmalı ki bidaha yapamıycak merak etme dedi. ama onu da savunmuyorum o izin vermese böyle olmazdı çok yumuşak yüzlü onlara karşı. şimdiye kadarki herhangi bi hatalarında duymaları gerekenleri söyleseydi bugün bunu yapamazlardı zaten. benim sesim eşimden çok çıkıyor ama takan yok karşıdaki insanlar saygısız. kp ile tartışmıştım hakkımı savunmuştum, gelinler bize ders veriyo şuna bak demişti.
kv ile zaten son 3 ayda kaç kez tartıştım ama karşında anlayan olmalı laflarını. görümceyle de aynı şekilde. yani kızın yüzüne resmen en son demiştim ki "beni sevmiyosun benle aran kötü ama ona rağmen evime gelip yaptığım yemeği yiyecek yüzüme bakacak benle aynı çatı altında uyuyacak kadar yüzsüzsün, burası sadece abinin evi değil sen bu cümlenin ardına sığınarak gelmek istiyosun gururunu kurtarabilmek için ama bu evin hanımının kim olduğunu sen de iyi biliyorsun" demiştim. bu cümle size söylense bidaha gider misiniz oraya? ama bu lafımdan sonra 3 kere geldi. 3.sünde de kapıda kaldı işte.