• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çat kapı gelen görümce ve trip atan kv kp

Sana saygı göstermek zorundalar. Direk arayıp uyarın. Ayrıca yatıya gelmek nedir ya. uzakmı oturuyor

Ya kusura bakmayın da eşinizde hiç iş yok. Sizi yok saymaya çalışan, haber vermeden evinize gelen kız kardeşi, aynen geri postalaması gerekir. Size ve aile hayatınıza saygı göstermeyi öğrensin önce. Kaç yaşında bu velet, 10 mu? Eşinizden çekinse, size karşı bu kadar saçma sapan davranamaz herhalde. Ha eşiniz yapmıyorsa, siz şöyle güzel bir çemkirin, kovun bakalım ne yapıyor. Ay ben yıkar geçerim böyle insanları ya, hadsizliğe hiç tahammülüm yok. Siz çok mu sabırlı davranıyorsunuz nedir?

Okurken bile sinirlendim , asıl hata sizde ama. Sizi telefonda azarlayan kardeşinizin doğum gününde ailenizin evine de davetsiz çat kapı gelene değil pasta kahve ikram etmek kapıyı bile açmam. Siz ne kadar yapıcı olup alttan alırsanız bu insanlar tepenize çıkar, söylemiş olayım.

Esiniz ne diyor bu ailenin yaptıklarına? Eğer sizi savunup ailesine gereken mesafeyi koymanıza yardım etmiyorsa kendiniz gereğini yapın. Görümce , kv ve kp yokmuş gibi davranın, aradıklarında açmayın telefonu. Sizden habersiz gelirse görümce bende çıkıyordum deyip annenize gidin, çat kapı gelinmesinden hoşlanmıyorum deyin. Çekingen ve sakin kalmayın yani, böyle insanlar güzelce konuşmaktan anlamaz.
Böyle insanlar kovsanızda anlamıyorsa elden de bişey gelmez. Baksanıza burası kardeşimin evi diyormuş.

Bu kadar terbiyesizliğe niye tahammül ediyorsunuz?
Sizi kayınpeder haddini aşarak rezil ediyor ama siz ona pasta tabağı hazırlıyorsunuz. :KK34:
Zıkkım yesin.

Ben olsam hiçbirinin yüzüne bile bakmazdım.
O görümce ile ilişkiyi keserdim.
Ne kadar terbiyesiz abisinin eviymiş. Evet abisi ve sizin ortak eviniz. Hemen ayar verin. Bir daha bu terbiyesizlikleri yapamasın. Bu insanları idare etmeye çalışırsanız tepenize çıkacaklar. Ki zaten çıkmışlar.
Siz ezilmek için mi evlendiniz..
Haddini aşanlara cevap verin.

annem konuşup kapatmış kp ile telefonu. ben oğlumu uyutup yanına gidince söyledi. bağırmasına çok bozulduğunu da söyledi, ben zaten o geldi diye planımı bozmadım, beklesin kapıda abisinin gelişini yapıcak bişey yok diye düşündüm.

bence kapıda kalması ona ders olmuştur diye düşünüyorum ama eğer bu davranışını bidaha tekrarlarsa ve evde olursam sizce o an nasıl tepki vermeliyim?

anneniz gerçekten olgunmuş.. başkası olsa kp nize "sen kızıma daha alo demeden nasıl bağırırsın" diye olay çıkarırdı.
eşinizle net bir şekilde konuşun derim. kaldı ki onun için de hoş değil bu durum. hani insan geçerken uğradım diye çat kapı gelir, ki bu da samimiyet varsa olur, anlarım.

ama haber vermeden çantayı alıp yatıya gelmek kabul edilir birşey değil.

görümceniz gerçekten sorunluymuş. ama bu tip insanlarla tartışmak daha yorucu. hı hı diyip geçmek ve hayatınızı kendi planınız doğrultusunda yaşamak tek çözüm. illa alışıcaklar.

benim takıldığım nokta kv ve kpnin neden annene torunu görmeye geldiği? ne sıklıkla görüyorlar torunu? bir de o güne mi sıkıştı torun görme işi. ertesi gün arar gider görürsün. rahatsızlık verme durumu söz konusu belli. ama siz acaba bilerek aileyi sevmediğiniz için torunu da uzak tutuyor olabilir misiniz? benim aklıma o takıldı daha çok

Ya siz neden kv kp nin davranışlarını hala kafanıza takıyorsunuz mi? Size veda etmeden gitmişler falan gitsinler size ne veda etmezlerse ozluycek misiniz? Ben biliyorum sizin diğer konularımız tamam size doğrudan bişey derlerse haklısınız cevabını verin, o telefonu siz açmış olsaydınız habersiz gelirse kapıda kalır ben evde belki görümcem gelir diye mi bekliycem derdiniz ama kalkıp gittiler diye niye kafanıza takıyorsunuz. Gorumceniz için de bidaha cat kapı gelirse hiic evi topliym falan diye uğraşmayın, AA hoşgeldin ama benim bugün planım var habersiz gelmeseydin otururduk der hazırlanir çıkarsınız

Bu olayda kesinlikle hepsine bildirilmeis gereken seyler var esinden baslayarak snn baban bana ne hakla bagirir hber werseydi bnde musait olup olmadigimi bildirirdim hadi musait deilim ne hakla bniarayip bagirio anneme bide laf soyluyo herkes yerini bilsin yoksa ben bildircem die ilk esinizden baslanmali sonra görümce sonra kv de kp

Neyapmaniz lazimmis, evinize ne zaman geleceği belli olmayan biri kapı da kalmasin diye sürekli ev de hazır kıta beklemeniz mi lazimmis. Ya da hepsini tek tek arayıp bu gece ev de olmayacağım, bana gelme niyetiniz varsa öğrenebilir miyim mi demeliymissiniz.

Ama suç siz de böyle saçma sapan trip atsa biri bana hoşgeldin der geçer otururdum. Bir de haklilarmis gibi peşlerinde koşmazdım

Ayy Allahim yarabbim benimkiler de tam tersi daha bikac gunluk evliyken kalmaya geliyoruz diye telefon aciyolardi. Insani strese sokmak igrenc bisey daha bikac gunde sen bile evini yeni taniyosun yorgan yastik nerde o bile tam kafanda oturmuyo dimi. Ya size helal olsun diyorum Allah bin kere razi olsun sizin gibilerin yol yordam bilenlerin oldugunu görmek mutlu ediyo..neyseki esim yanimda oluyo da bende cok magdur olmuyorum yoksa vay halime.

Canim benim görümceklerde cayi koy 5 dakikaya ordayiz derlerdi. Ben calisiyorum cocugum var zaman oluyor bazi günler kolumu kaldiracak halim olmuyor eşim bile 2 3 yumurta kırıp yeriz diyor.cat kapi geliyorlardi. Sonrada gunlerce evdeki eksikligin dedikodusunu yaptiklarini duydum. K.v mi aradim söyle kızlarina bundan sonra 1 gün öncesinde haber vermeyen misafiri kabul etmiyecegim dedim. Arkamdan konustuklarini duydugum icin hic sesleri cikmadi. Ben söyle düsünüyorum hep diyelimki ben kardesimin eşinin huzurunu bozdum gıcık ettim sadece onun huzuru bozulmuyorki kardesiminde huzuru bozuluyor.kardesim aksama kadar araba kullaniyor ya benim yüzümden başına bir kaza bela gelirse . empati yaptiktan sonra huzur bozulmuyor. Allah bizi vicdanli insanlarla karsilaştirsin

Sen evde yokken görümcenin sende ne işi var.
Biz evde yokken annem bile gelip bende kalmaz, durduk yere ne alaka.
Bir sebebi mi vardı..
Kv ve kp de torun gormeye mi gelmis, trip atmaya mi belli değil..
Hepsi ayrı bir cins, hepsini bosverin.
Eşiniz ne diyor bu tavırlara, asıl onemli olan o.

Benim kayınpeder de habersiz gelmişti böyle daha doğrusu hastane randevusu olan günden iki gün önce gelmişti.. ben randevu günü gelecek sanıyorum.. dedim "ben persembe geleceksin" diye biliyorum. Niye habersiz geldin belki evde olmayacam filan.. dedi ki "evet perşembe gelecektim de çorap aldım onları getirdim" bahanesi de o. Dedim habersiz gelme belki evde olmayız.. eşime de çok kızdım ondan sonra.. telefon edip kızdığında cevabını vermeliydin.. sanane evde değilsem.. habersiz gelmeseymiş kızında ben sizden biri gelecek diye 7/24 evde olmak zorundamıyım.. hangi hakla bağırıyorsun bana.. habersiz gelip evde olamayacağımiz aklınıza gelmiyor mu.. O anda cevabını vermezsen sonradan versen de değişen birşey olmuyor.. nasılsa sesini cikarmiyo diye daha da arsızlasiyorlar. Bir daha habersiz gelirse evde olsan bile geri cevir bi bahaneyle tam çıkıyordum bende gibisinden..

annem konuşup kapatmış kp ile telefonu. ben oğlumu uyutup yanına gidince söyledi. bağırmasına çok bozulduğunu da söyledi, ben zaten o geldi diye planımı bozmadım, beklesin kapıda abisinin gelişini yapıcak bişey yok diye düşündüm.

bence kapıda kalması ona ders olmuştur diye düşünüyorum ama eğer bu davranışını bidaha tekrarlarsa ve evde olursam sizce o an nasıl tepki vermeliyim?
eğer hemen aceleyle geri döndüm deseydiniz kızardım
oh olmuş hadsiz!! geri dönmemişsiniz
anesi babası da sırf gıcıklığına gelmişler

kv ye diyebilirsiniz "bu kıza hiç yol yordam öğretmediniz mi habersiz bir yere gidilmez
en azından ben ailemde öyle gördüm" diyin

Kp geri arayıp karşınızda kendi çocuğunuz yok davranışlarınıza dikkat edin siz kime bağırdığınızı sanıyorsunuz demen gerekiyordu :kahve:

Ben olsam ayni bu dedigini yapardim. Taviz yeni tavizlere neden oluyor. Allahtan benim k.p benden cekiniyor. Bir sefer sesini konusurken yükseltti bende bağırdim hemen kaynanam onun huyu böyle duymayiver dedi. ben senin karin cocugun degilim ben senin gelininim bana ölçülü davranmak zorundasin diye bagirdim.o günden sonra 7 yil gecti tekrarlamadi .adam alismis ben ailenin reisiyim edasiyla geziyor.

ya işin garibi eşim kız kardeşini öyle pek sevmez bi kaç sene öncesine kadar çok kavga ederlermiş. ne olduysa şimdi pek ses etmiyor evlenip gidecek diye mi bilmiyorum

Yoo seni umursamadigindan dolayi ses etmiyor. Abi kardesler, tabiki hele gençliklerinde geçinemediler. Ancak onlar onun ikisinin arasinda birsey. Esin seni onun yaninda asaglar ise, tabiki görümce sanada saygisizlik yapar. Ve tabiki esin birsey demez, seni af edersin ama insan yerine koymadigi için.

En basit sen evde olsaydin, mecburdun görümceyi eve almaya, ona hizmet etmeyi. Evde olmaman bile suç olarak görülüyor aile tarafindan.

Neyse biz ne desek bos tabi. Önemli olan kayin aileyi kötülemek, es ne alakaysa demi.

Back