- 8 Ekim 2019
- 689
- 1.645
- 43
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Böyle insanlar kovsanızda anlamıyorsa elden de bişey gelmez. Baksanıza burası kardeşimin evi diyormuş.Okurken bile sinirlendim , asıl hata sizde ama. Sizi telefonda azarlayan kardeşinizin doğum gününde ailenizin evine de davetsiz çat kapı gelene değil pasta kahve ikram etmek kapıyı bile açmam. Siz ne kadar yapıcı olup alttan alırsanız bu insanlar tepenize çıkar, söylemiş olayım.
Esiniz ne diyor bu ailenin yaptıklarına? Eğer sizi savunup ailesine gereken mesafeyi koymanıza yardım etmiyorsa kendiniz gereğini yapın. Görümce , kv ve kp yokmuş gibi davranın, aradıklarında açmayın telefonu. Sizden habersiz gelirse görümce bende çıkıyordum deyip annenize gidin, çat kapı gelinmesinden hoşlanmıyorum deyin. Çekingen ve sakin kalmayın yani, böyle insanlar güzelce konuşmaktan anlamaz.
sinirlendi bozuldu. belki uyarır bilmiyorum
annem konuşup kapatmış kp ile telefonu. ben oğlumu uyutup yanına gidince söyledi. bağırmasına çok bozulduğunu da söyledi, ben zaten o geldi diye planımı bozmadım, beklesin kapıda abisinin gelişini yapıcak bişey yok diye düşündüm.
bence kapıda kalması ona ders olmuştur diye düşünüyorum ama eğer bu davranışını bidaha tekrarlarsa ve evde olursam sizce o an nasıl tepki vermeliyim?
Ayy Allahim yarabbim benimkiler de tam tersi daha bikac gunluk evliyken kalmaya geliyoruz diye telefon aciyolardi. Insani strese sokmak igrenc bisey daha bikac gunde sen bile evini yeni taniyosun yorgan yastik nerde o bile tam kafanda oturmuyo dimi. Ya size helal olsun diyorum Allah bin kere razi olsun sizin gibilerin yol yordam bilenlerin oldugunu görmek mutlu ediyo..neyseki esim yanimda oluyo da bende cok magdur olmuyorum yoksa vay halime.
eğer hemen aceleyle geri döndüm deseydiniz kızardımannem konuşup kapatmış kp ile telefonu. ben oğlumu uyutup yanına gidince söyledi. bağırmasına çok bozulduğunu da söyledi, ben zaten o geldi diye planımı bozmadım, beklesin kapıda abisinin gelişini yapıcak bişey yok diye düşündüm.
bence kapıda kalması ona ders olmuştur diye düşünüyorum ama eğer bu davranışını bidaha tekrarlarsa ve evde olursam sizce o an nasıl tepki vermeliyim?
Kp geri arayıp karşınızda kendi çocuğunuz yok davranışlarınıza dikkat edin siz kime bağırdığınızı sanıyorsunuz demen gerekiyordu
ya işin garibi eşim kız kardeşini öyle pek sevmez bi kaç sene öncesine kadar çok kavga ederlermiş. ne olduysa şimdi pek ses etmiyor evlenip gidecek diye mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?