- 29 Ekim 2013
- 5.473
- 9.992
-
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Yapmazdım. Zaten benim elim çok yavaş. Haberli misafire de kaç saat önceden başlıyorum yapmayaBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Ay ne uğraşıcam? Ben ne yiyorsam onu yesin. 1 uğraşırım 2 uğraşırım 5 uğraşırım. Sonra salarım. Bişey diyen olursa, '' X yabancımız mı cağnıııımmm, halden anlar. '' der geçerim.Bir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Hiç uğraşmam valla aksine evde ne varsa onu çıkarırım önüneBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
O saatte gelene ben olsam çay demlerim. Eşimde çıkar çerez alır. Benim yemek yapmam 2 saat sürüyor. 9 da gelen adama 11 de soframı kuracağim.Bir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Yemek yapmazdım. Saat 9 da gelen kahve, çay içer.Bir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Ben örneğin; az salata 4 tavuk veya et pirzola yapıyorum. Misafire bunlar yetmez ki. Habersiz yemekli misafir, günümüz koşullarında yanlış. Belki yemeğim yok, belki param yok. Bir kere iki kere neyse de hep olmamalı.İyi de zaten hemen hemen aksam yemegi saatlerinde geliyormus.
Siz aksam yemegi yapmis olmuyor musunuz ki anlamadim..
Evde ne varsa onu cikaririm ben olsam.
Söyledim aynını. Haber etseydiniz bir şeyler yapardım dedim ama anlamadilar