Çat kapı akşam vakti gelen misafirlere uğraştırıcı yemek yapılır mı?

Çat kapı asla gitmem.Gelene de bozulurum ama hadi diyelim geldiler uğraşamam valla

Yaa bi de eviniz her gün her saat müsait olabiliyor mu sizlerin yani ne bileyim temizlik yapmamışımdir, bi odada çamaşırlar asılıdır, üstüm hiç müsait değildir, kişisel temizliğimi yapıyorumdur, yüzümde maske vardır, romantik bir film iizliyorumdur ışıkları kapatmış, başım çok ağrıyordur tülbentle sarmış yatıyorumdur, mutfakta bulaşık bırakmışımdır falan ne bileyim.

Bence insanların bize davranış şekillerini biz belirliyoruz bu kadar yumuşak yüzlü olmayın. Bir kez iki kez tamam da üçüncü de açmayın...

Duştaydım açamadım dersiniz en kötü.
Kesinlikle katılıyorum size. Ben de benzer şeyler yazdım konu sahibine

Çat kapı gelene bi çay veririm. Ve bi dahakine çat kapı değil 1 gün önce haber vermesini güzel sohbet arasında kırmadan sıkıştırarah söylerim. Hala devam ederse aciktan dan diye soylerim ve hala devam ederse kapıyı açmam yok gibi davranir im.
En sevmediğim şey çat kapı gidilip ya da gelinmesi . Kendi ailem dahi olsa hoşlanmam.

Çat kapı gelen misafire kapıyı bile açmam. Kimse kafasina estigi gibi benim ozel alanima gelemez. Once arar sorar musait misin diye. Belki benim canim o gece meyve yemek istedi. Belki esimle plan yaptik film izlicez. Ne bu canim yani. Yemek saati karnını doyurmaya geliyor belli ki. Bir iki kez acmayin daha gelmez.

Sürekli gelenlere yapmazdım. Ama nadirde olsa başıma gelmişti. Ozaman buzlukta köftem vardı, birkere de bamya yemeği yAptim ve hazır kavrulmuş et çıkardım. Aslinda pratik şeyler de var istersen yaparsın hazırda durur.

hayır tabi ki hem çat kapı gelen misafir mi olurmuş? misafir umduğunu değil bulduğunu yer

korona diye bi pandemi var bizim burda duymamışsınız siz sanırım, ben o yüzden kapıyı açmam

Çat kapıcılara maalesef tahammulum yoktur.
Arayıp haber vermek zor olmamalı!!!
Çat kapı gelene bence kahve ya da cay verılmelı!
O saatlerde yemek yapmak ezıyet gıbı .
Ayıp da olmaz emın olun.
Telefon denılen bır sey var

Elbette korona var kımse kımseye gıtmemelı suan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…