- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 32
-
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Ben de pratik seyler yapiyorum yine yemek yapiyorum ama makarna tarzi hemen olacak yemeklerden yapmaya çalışıyorumhayır hele ki huy edinmişlerse pratik şeyler hazırlarım hiç uğraşamam..
Olması gerekenKapıyı bile açmam ? Çünkü Gelmeden önce aranır ve müsait misiniz diye sorulur.
Kesinlikle hayır. Sevdiğim biriyse benim buzlugumda mantı olur yapar dondururum onun gibi şeyler her zaman vardır ama çok da haz etmiyorsam ve bu Cat kapı olayını adet edinmisse bir yemek yaparım iki yaparım üçüncüde gelirse yumurta kırarım . Olmuyo evde yok taklidi bile yaparım . Aslında mevzu sık gelmesi bile değil sorun habersiz gelmesi. Yani belki o gün özel bi planım var niye tüy diktiriyim. Belliki o misafirin derse ihtiyacı varBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?