- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
-
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
O saatte gelen misafire yemek teklif bile etmem çay ikram ederim..Bir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye bir söz var. Çat kapı gelme de bu kadar.Bir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Çat kapı geliyorsa misafir umduğunu değil bulduğunu yer , belki yok belki alamadın buzluktan etin tavuğun çabuk çözünmiceğini gelen kişi de bilir , herkesin yapısı farklı bende çok özenli biriyim ama ev işlerinde hızlı oldum mu mutlaka sakarlık yaparım dikkat ederim o yüzden bu da yavaşlamama neden olur , akşam 9 da gelen misafir için de çıkıp dışardan et alamazsın o zaman hazır köfte falan söyleyip yanına pilav çorba öyle bişey olur anca o saatte et nasıl yetişcek çat kapı gelen de karnını doyursun bi zahmet , sizde biz yedik diye çay koyun önüne anlasınBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Kötü değil sadece üşeniyor benceBen olsam musait degilim baska zaman gelin derim. Sizden faydalaniyorlar yemek icin.
Maddi durumlari kotu mu?