- 11 Temmuz 2014
- 179
- 132
Casual cadillac siparişi verdim nihayet. Uzun araştırmalar sonucu tüm modellere baktım ve bizim istediğimiz özelliklere en uygun kalitede fiyatta bu model olduğu için onu sipariş ettim. Olumlu özellikleri port bebe olması, her yöne çevrilmesi, sağlamlık kalite ve muadillerine göre kolay katlanması ve ufak olması, ayak koruması olması, üst tentesinin diğerlerinden daha aşağıya 2 kademe inmesi, ana kucağı diğer modellere göre daha az çukur, bel desteği var, eşya koyma sepeti diğerlerine göre çok daha büyük. Bana göre tek olumsuz özelliği baston modellere göre biraz daha dar sanki diğerleri daha bir geniş çocuk iyice büyüdüğünde uzun ve iri olursa daha uzun süre biner normal bastonlarda. Ama zaten 2 yaştan sonra yürüsün koca çocuk olmuş hala bebek arabasında ne işi var diyorsanız bu çokta önemli değil :) Bi de ben arabayı kendime aşırı yakın kullanıyorum o zaman aşağıdaki bara yürürken ayağım değiyor, biraz da ona takıldım ama eşim kendinden 10 cm ilerde sürüyor ve bu onu hiç rahatsız etmedi. Kısacası yakından bakın mutlaka ve istediğiniz özelliklere en yakın modeli seçin. Kusursuz ürün yok, önemli olan sizin için hangi yönlerin daha önemli olduğu