Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallah Kilo vermem lazım sıkılaşmam lazm diyet faln yapayım hemennn spora devam :)C caniminicisi hemen tekrar baslıyoruzzzzz hemen heemeenn hazırana 2 ay kaldı hala basarabılırızzz
İyi geceler size bişey sormak istiyorum ebru şallı ile pilates mi yoksa cassey ho mu bana haraketler benzer gibi geldi siz hangisini tavsiye edersinizC caniminicisi hemen tekrar baslıyoruzzzzz hemen heemeenn hazırana 2 ay kaldı hala basarabılırızzz
Merhaba eğer fazla kilonuz varsa düzgün bir beslenmeyle birlikte kilo da verirsiniz tabiki hem de bu videoların özelliği yağdan verdirmesi nerden mi anlıyoruz bunu benim bi spor geçmişim var mesela önceden bikaç video daha yapıyordum farklı farklı bazıları fazlasıyla ter içinde bırakıyor ama pek kilo kaybı sağlamıyordu buna başladığımda daha 3 gün olmasına rağmen 1 kilo gitti ve videoları yaparken su gibi terlemiyor insan yavaş bi şekilde yaptırıyor ama etkisi çok iyi taa derinlerdeki kaslarıma kadar çalıştığını hissediyorum. Ben önceden de spor yaptığım için beginner programı bana hafif geldi sabahları beginneri yapıyorum akşamları da eylül ayını yapıyorum ama ikisi birden benim bile karın kaslarımı özellikle baya ağrıttı özellikle bu sabah her bir karın kasımı hissederek acı içinde uyandım ama sımsıkı olmuştumerhabalar benimde 2.günüm bitti beginner kiloda verdiriyor mu?ben daha çok sıkılaşıp şekillenmek istiyorum eylül programıyla gitmek mi zorluyor mu
Canm merhaba bende eylül ayı programını yapacagm ama blogunda bulamadım acaba üye felan olmam mi gerekiyorMerhaba ben de bugün beginner programın 3. günündeyim 2 gündür de eylül ayı programı çıktı onu yapıyorum. Sabah beginner programından akşam da eylül ayı takviminden gidiyorum. Varsa daha Cassey Ho ile bunları yapan paylaşalım tekrar canlansın bu topik :) Bu kadar geç keşfettiğime üzülüyorum bunu çünkü benim 2 hafta kendim sporla yapmaya çalışıp yapamadığımı bikaç günde yapıyor bu kadın :) Bazı videoları zorlayıcı ama yine de sonuna kadar dayanmaya çalışıyorum :) Şimdiden 1 kilo gitti bile ve sabah ağrıyan karın kaslarıyla ve biraz daha düzleşmiş bir karınla uyandım daha 3 gündür yapıyor olmama rağmen :)
Kızlar siz de yazın motive edelim birbirimizi :)
Evet canım ücretsiz üye olduğun zaman mailine bi şifre atıyor ordan aylık programlara ulaşabiliyorsunCanm merhaba bende eylül ayı programını yapacagm ama blogunda bulamadım acaba üye felan olmam mi gerekiyor
Canm biraz çok oluyorum kusura bakma nasıl üye olunurEvet canım ücretsiz üye olduğun zaman mailine bi şifre atıyor ordan aylık programlara ulaşabiliyorsun
spor mu kilo mu canım tamı tamına 32 kilo vermiş bir insanımnazar:) ama kardiyo ile yaptım bunu leslie videolarıyla.Plates daha çok kasları uzatıp ince bir görünüm verdiyor yağ yakmaktan çok sıkılaştırıyor yağda yaktırabilir çünkü ısınma olarak kardiyoda ekliyor casey olabilir canım sağol cevabın içinMerhaba eğer fazla kilonuz varsa düzgün bir beslenmeyle birlikte kilo da verirsiniz tabiki hem de bu videoların özelliği yağdan verdirmesi nerden mi anlıyoruz bunu benim bi spor geçmişim var mesela önceden bikaç video daha yapıyordum farklı farklı bazıları fazlasıyla ter içinde bırakıyor ama pek kilo kaybı sağlamıyordu buna başladığımda daha 3 gün olmasına rağmen 1 kilo gitti ve videoları yaparken su gibi terlemiyor insan yavaş bi şekilde yaptırıyor ama etkisi çok iyi taa derinlerdeki kaslarıma kadar çalıştığını hissediyorum. Ben önceden de spor yaptığım için beginner programı bana hafif geldi sabahları beginneri yapıyorum akşamları da eylül ayını yapıyorum ama ikisi birden benim bile karın kaslarımı özellikle baya ağrıttı özellikle bu sabah her bir karın kasımı hissederek acı içinde uyandım ama sımsıkı olmuştu
deneyin bence sabah akşam yapmayı eğer vaktiniz varsa ama ağır geldiğini hissederseniz önce beginneri bitirin ilk ay sonra günde 2ye çıkarsınız mesela o ayın programı sabah başka bir örneğin karın videosu da akşam olacak şekilde veya en çok nerenizle uğraşıyorsanız. (ben en çok karnımla uğraşıyorum) :)
canım sitesine gir blogilates.com diye zaten görceksin sağda blogilates newsletter yazan bölüme adını ve e mailini yazıp lets do thise bas bi süre sonra sana bi şifre mail olarak atacak ordan o şifreyle eylül ayını açabileceksinCanm biraz çok oluyorum kusura bakma nasıl üye olunur
maşallah canım harikaaa ne kadar sürede verdin o kiloyu nasıl verdin anlatırsan çok memnun olurum harikasınspor mu kilo mu canım tamı tamına 32 kilo vermiş bir insanımnazar:) ama kardiyo ile yaptım bunu leslie videolarıyla.Plates daha çok kasları uzatıp ince bir görünüm verdiyor yağ yakmaktan çok sıkılaştırıyor yağda yaktırabilir çünkü ısınma olarak kardiyoda ekliyor casey olabilir canım sağol cevabın için