Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

kızlar uzun süren ıntrernetsızlık problemım snrasında tekrar burdayımmm yarın sabah sporumu attıktan sonra dıger guncellemem sızlerle olacakk bu arada 28 aralık dogum gunum yenı bır ben olarak gırmeye cok az kaldı ama yenı bır benı bı tık daha ılerıye goturup sıkı bır plan ıcıne gırecegımm sizler yokken yanı aslında ben burda yokken bırazcık tatlı krızlerımle bas edemeyıp tahın pekmeze gomdum kendımı kı malum nedenlerden dolayıymıs bugun anladım sağolsun :kk77::kk77:

bu arada kendime tekrar bir liste çıkarıp burayada atacağım kızlar benımle beraber uygulamak isteyen olur belki , ha bu arada az önce kpss sınavı sonrası en buyuk heyecan ve tedırgınlık ıceren tercıhlerımı yapmış bulunmaktayım ,hem dogum gunune hem yenı yıla yeni biri ve iş sahibi bir hatun olarak girebilirimmmm belki ha ? :KK68:

bu arada kendime tekrar bir liste çıkarıp burayada atacağım kızlar benımle beraber uygulamak isteyen olur belki , ha bu arada az önce kpss sınavı sonrası en buyuk heyecan ve tedırgınlık ıceren tercıhlerımı yapmış bulunmaktayım ,hem dogum gunune hem yenı yıla yeni biri ve iş sahibi bir hatun olarak girebilirimmmm belki ha ? :KK68:
hayırlısı canım inşallah inşallah :KK70:

LİSTE YAPARSIN DA UYMAZ MIYIM BEN SIKI TAKİPÇİN :)

cassey ho yaparak cidden zayıflayan var mı mesela 5-6 kilo veren bende başlamak istiyorum çok merak ettim :)

slm lar cassey ho ile pilatese bugün bende başladım=) beginner 2.0 programının 1. gününü yaptım. hem kısa hemde etkiliydi. Sevdim açıkçası . Yanında da 30 days flat ABS programını da yaptım. Huzurlu ve mutluyum=)

Kizlar pilates cok eglencrli sıkılasiyoruz egleniyoruuz:))
Ama mine nerelerde ya :KK43:

Kızlar merhabaaaa aylarca suren aradan sonra ,talihsiz birkaç olay yaşadım şehir değiştirme derdinden eve internet baglatamadim,sosyal ortamlardan da koptum .ama indirdigim videolardan cassey ho ya devam ettim.bugün ölçülerini yazicam sizlere ve fotograflarimi aticam.artik internetimde var bol bol buralardayim

X