• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarpık dişlerime zirkonyum yaptırsam güzel bir sonuç alır mıyım? (Foto)

Bende şimdi iyice inceledim sayfalarını..Zirkonyum dişe 10 yıl garanti veriyorlarmış..Estetik uzmanı diye tanıttığı kişide sanırım eşi bahri beyin soyadları aynı çünkü.. :D

Resimlere baktım bazıları eski yerlerinin resmi demekki bayadır burda görev alan biri yeni doktor değil..Bende resim eklicem iyice kafandaki sorular gider canım.. :)

Çarşamba günü baya bir soru yağmuruna tutucam kendisini.. :1:

Aklıma takılan ne varsa sorucam ve umarım güzel estetikli dişlerime kavuşurum..

Tamam canım geçici dişleriminde resmini çektim akşama yüklerim..Eski hallerini çekmeyi unuttum o yüzden aradaki farkı göremicez.. :)

maalesef dün gittiğimde dişime kavuşamadım. taktık güzel durmadı. şeklini beğenmedim mevzusu değil de, diş kalıbıma göre hatalı yapılmış. perşembe tekrar prova.

Hadi ya üzüldüm canım olsun geç olsunda güzel olsun..Peki görünüşü nasıldı beğendiğin gibimiydi yani..Birde sana bişey danışıcam ben arkadaşımda zirkonyum yaptırıcak ben gibi aradı fiyat sorduk onada tanesi 330 olur demişler daha 2 gün önce bana 350 dediler yani her telefonda fiyat değişiyor bu canımı sıktı nerden baksan 200 tl fark var toplu yapımda ben şimdi bahri beye söylesemmi durumu yoksa son gün parayı verirkenmi pazarlığı yapsam bende 330 dan hesaplayıp versem ne diyorsun..

Geçici dişlerim.. :52:

7j4xn.jpg
[/url][/IMG]

7j4zt.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Hadi ya üzüldüm canım olsun geç olsunda güzel olsun..Peki görünüşü nasıldı beğendiğin gibimiydi yani..Birde sana bişey danışıcam ben arkadaşımda zirkonyum yaptırıcak ben gibi aradı fiyat sorduk onada tanesi 330 olur demişler daha 2 gün önce bana 350 dediler yani her telefonda fiyat değişiyor bu canımı sıktı nerden baksan 200 tl fark var toplu yapımda ben şimdi bahri beye söylesemmi durumu yoksa son gün parayı verirkenmi pazarlığı yapsam bende 330 dan hesaplayıp versem ne diyorsun..

senin geçicilerin benim geçicilerimi döver. oldukça güzel olmuş. :D bu arada geçici dediğime bakma pek bi kaynaştık, nasıl ayıracaklar bizi bilemem :.p

dişim ile ilgili bir şekil belirlemedik. ben şunu istiyorum demedim. estetik diş hekimine bıraktım seçimi. "ben senin yüzüne, dudağına,kaşına,gözüne,yaşına gidecek modeli seçeceğim" dedi, "eyvallah" dedim.
provada aynaya bakmamı istemediler. gülümseterek dişime baktılar sürekli, sorunu iyice anlamak adına. ben de kendimi avea reklamındaki fasulye gibi hissettim :DDD dişler görünecek şekilde gülümsüyorum ama gözler soru sorar halde, bir o doktorda, bir bu.:D en sonunda iyice kudurdum, 2 saniyecik baktım. fena değildi. zaten cilası,vs çekilmemişti. en kaba haliyle denedik yani. göreceği, bakalım...

ücret mevzusunda, arkadaşınla beraber git sen de. 330'u duyduğun anda "ben de isterim" diye diret. hatta beni de çağır :D
arkadaşının kaç dişi olacak? belki diş sayısı fazlalaştıkça indirim olabilir. ama aynı diyorsan, yerinde olsaydım arkadaşımla aynı güne alırdım randevumu. ona 330 demişsiniz, ben de 330 ödeyeceğim diye konuşurum.

Son düzenleme:
mrb kızlar benm dislerim de yamuk tel taktırmak istemedm bu zamana kadar bi iki sene kalcak die. bu zirkonyum nasıl oluo kendi dislerimizi komple cekiolar mı yamuk olanları. yoksa bi kısmını kesip de mı yapıolar?

senin geçicilerin benim geçicilerimi döver. :D bu arada geçici dediğime bakma pek bi kaynaştık, nasıl ayıracaklar bizi bilemem :.p

ücret mevzusunda, arkadaşınla beraber git sen de. 330'u duyduğun anda "ben de isterim" diye diret. hatta beni de çağır :D
arkadaşının kaç dişi olacak? belki diş sayısı fazlalaştıkça indirim olabilir. ama aynı diyorsan, yerinde olsaydım arkadaşımla aynı güne alırdım randevumu. ona 330 demişsiniz, ben de 330 ödeyeceğim diye konuşurum.

Ben değilde diş etlerim baya alıştı ayrılmazlar gibi geliyor banada canım.. :D Bu akşam provam var bahri beyle bakalım alt dişler için diş taşı temizliği isticem para isticekmi..Benim 9 dişe arkadaşımda 9 diş diye sordu telefonda tele bakan coşkun bey en son 330 olur dedi bende bu akşam 330 a düşürücem fazlasını vermicem sabit fiyat koymazlarsa bende böyle öderim elleri mahkum indiricekler kendi sözleri çünkü.. (:

mrb kızlar benm dislerim de yamuk tel taktırmak istemedm bu zamana kadar bi iki sene kalcak die. bu zirkonyum nasıl oluo kendi dislerimizi komple cekiolar mı yamuk olanları. yoksa bi kısmını kesip de mı yapıolar?

Canım muayene olman lazım hekim kara veriyor ona çarpıklık varsa çekim yapıyorlar biz ne dersek boş yani.. :)

Canım muayene olman lazım hekim kara veriyor ona çarpıklık varsa çekim yapıyorlar biz ne dersek boş yani.. :)

hmm peki cnm kücükken gtmistim cene yapın kucuk oldugu icin bole olmus dislerin simdi tel takamayız 18 yasına gelince gel dedi bende tabi artık buyudm ole telli telli gezemem die istemedm gtmedm bi daha:) bide korkuorum dişçiden:1: simdi 24 yasındayım ön üst disim digerinin üstüne cıkık birazcık altlarda da hafif yamukluk var ust duzelse yine iyi yani benim icin:) bu dediginiz bahri bey nerde cnm oraldentte mi?

Back