foto isteriz canım.
Telefonum hala gelmedi gelsin hemen yüklücem canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
foto isteriz canım.
Telefonum hala gelmedi gelsin hemen yüklücem canım..
Güzel olmuş canım güle güle kullan. Yapılan işlemler ve fiyat hakkında bilgi verir misin?
Benim 9 dişe yapıldı zirkonyum tanesini 350 TL olarak yaptırdım peşin verdim kesim 1 saat sürdü geçici dişlerin gelmeside 2 saati buldu..Daha bu tam yapışmadı sorun yaşarım diye geçici yapıştırıldı bu hafta yapışrıcam aksilik çıkmazsa..Sormak istediğin varsa sorabilirsin canım..
Benim dişlerimde fazla bir çarpıklık yokta sadece üst köpek dişlerim diğerlerine göre daha yukarda olduğu için gülünce vampir gibi görünüyorum acaba bunun için ne yaptırmalıyım diş telimi 29 yaşındayım bu arada yoksa zinkoryum mu yaptırmalıyım yada en basit yolu nedir bilgisi olan varmı
Benim 9 dişe yapıldı zirkonyum tanesini 350 TL olarak yaptırdım peşin verdim kesim 1 saat sürdü geçici dişlerin gelmeside 2 saati buldu..Daha bu tam yapışmadı sorun yaşarım diye geçici yapıştırıldı bu hafta yapışrıcam aksilik çıkmazsa..Sormak istediğin varsa sorabilirsin canım..
Arkadaşlar dişler zirkonyum olunca hassasiyet de olmuyormuş doğru mu?
dişlerin güzel olmuş doktorun kim acaaba.birde daha net foto koyarmısın?
Selamlar ortodontiste gittim 2 yıl tedavi dedi ve 4500 tl fiyat çıkardı.2 yıl kim takcak onu ki zaten çok pahalı bi tedavi