• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarpık dişlerime zirkonyum yaptırsam güzel bir sonuç alır mıyım? (Foto)

Güzel olmuş canım güle güle kullan. Yapılan işlemler ve fiyat hakkında bilgi verir misin?

Benim 9 dişe yapıldı zirkonyum tanesini 350 TL olarak yaptırdım peşin verdim kesim 1 saat sürdü geçici dişlerin gelmeside 2 saati buldu..Daha bu tam yapışmadı sorun yaşarım diye geçici yapıştırıldı bu hafta yapışrıcam aksilik çıkmazsa..Sormak istediğin varsa sorabilirsin canım..

Benim 9 dişe yapıldı zirkonyum tanesini 350 TL olarak yaptırdım peşin verdim kesim 1 saat sürdü geçici dişlerin gelmeside 2 saati buldu..Daha bu tam yapışmadı sorun yaşarım diye geçici yapıştırıldı bu hafta yapışrıcam aksilik çıkmazsa..Sormak istediğin varsa sorabilirsin canım..

Teşekkürler canım güle güle kullan ;)

Benim dişlerimde fazla bir çarpıklık yokta sadece üst köpek dişlerim diğerlerine göre daha yukarda olduğu için gülünce vampir gibi görünüyorum acaba bunun için ne yaptırmalıyım diş telimi 29 yaşındayım bu arada yoksa zinkoryum mu yaptırmalıyım yada en basit yolu nedir bilgisi olan varmı

Benim dişlerimde fazla bir çarpıklık yokta sadece üst köpek dişlerim diğerlerine göre daha yukarda olduğu için gülünce vampir gibi görünüyorum acaba bunun için ne yaptırmalıyım diş telimi 29 yaşındayım bu arada yoksa zinkoryum mu yaptırmalıyım yada en basit yolu nedir bilgisi olan varmı

Bence canım tel en iyisi kendi dişin gibi olmuyor hiçbişey git gel uğraşda çabası..

dişlerin güzel olmuş doktorun kim acaaba.birde daha net foto koyarmısın?

merhaba
benim dishlerimde suanda teller var yildiz tellerden ve haftaya cikiyor artik :) 18 ayda dislerim cok guzel gorunuyor eski haline gore inanilmaz degisim var...
bunu nasil yaptirdin nekdar surede boyle oldu ? altlarinda sorun var galiba hayla oyle gorunuyoo

Son düzenleme:
Selamlar ortodontiste gittim 2 yıl tedavi dedi ve 4500 tl fiyat çıkardı.2 yıl kim takcak onu ki zaten çok pahalı bi tedavi

:) ben tutum suanda cok harika oldular en azindan kendi disim varmiki kendi disin gibi
burda 3.000 pound odedim yani 7.500 ytl odemis oldum... ama deyiyor
agrisi fazla oluyor falan ama sonunda cok mutlu oluyorrsunuz bence kendi dislerini duzlestirin oyle sahte dis taktiricaniza...

süreç şöyle işliyor , kim ne kadar yapma etme dese de gidip yaptıracaksınız. garip bir psikoloji kesim bittikten sonra anestezi geçemeye başlayınca aynaya bakıcaksın ne yaptım ben diceksin. hayatının pişmanlığı olacak. asla geri gelmeyecek. dişlerin güzel olacak gülüşün parlak olacak ama asla eskisi gibi konforlu rahat ısıramayacaksın , konuşmanı sıkacak. çok memnunum yazmışlar tavsiye etmişler ama hiç biri gidip 1 tane daha dişini kestirmez bir daha asla. çok üzüldüm kafa yordum aradım sordum. tel tedavisi kompozit dolgu ile yapılamayacak diş kırık çürük çarpık yokmuş. bunu kendinize yapmayın yol yakınken vazgeçin. SARI ÇÜRÜK ÇARPIK DİŞLERİM GÖRÜNMEZİN DİYE GÜLEMEMEK , 25 YALINDA SAHTE AKMA DİŞLERİM GÖRÜNMESİN DİYE GÜLEMEMEKTEN 1000 KAT DAHA İYİDİR.

diş dünyasında bir çok terim var aralarda büyük boşluk olsa bile bi madde ile dolduruluyor bnm ön dişerimde sızlama vardı devlette dolgu yapıldı iğrenç oldu nasıl yaptılarsa özele gittim. çarpıklıktavar hamileliğimde ilk 5 ay çok kötüydü çünkü sürekli çıkarıyordum midem boş olduğundan da mide suyum geliyordu biraz iğrenç oldu kusura bakmayın ama.. bu mide suyu dişlerimi çürüttü macun bile midemi bulandırıyordu.. su bile içemiyordum nasıl yaşadım bende bilmiyorum.. neysee konuya geleyim.. öelde çok güzel dolgu yapıldı çarpıklıktan dolayı bi dişim yamuk olduğundan sanki ucu kırık gibiydi ama değil yamukluktan dr bişeyle doldurmuş bile bana sormadı işinin ehli olunca çok güzel oluyo.. ben dedim lamine yaptırsak nasıl olur.. 3 dişe olur bir diş fazla çarpık oraya kaplama yaparız dedi.. 2000 tl ye olur dedi.. ama bence gerek yok kullan kendi dişlerini dedi. ben para almak istemem mi isterim ama kendi dişin iyidir dedi. onlarda çok sağlam oluyo ömürlükk dedi ama sonuçta küçültülüyoo. gidebildiin kadar git sonra gel istediğin şekilde yaparız dedi.. ben çok sewmiştim o drumu arada gidiyorum para almadan temizliyo ben yinede o lamine porcelen den yaptırmak istiyorumm ... önce iyi bir dr bulun gidin konuşun olmaz bence fln demeyin.. dr lar bilir.. ama iyi bi dr olması lazım..

Merhabalar :)
ben konuyu açan kişiyim...
yaklaşık 8 ay oldu dişlerime zirkonyum yaptıralı. bu süre içinde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadığımı sevinerek bildiririm :D
bir çok arkadaşım dişlerimi yaptırdığımı fark etmedi bile. karşılarına geçip açıklama bekler gibi sırıtınca, "ne var, dişlerini mi beyazlattın sen" diyenler oldu sadece :)
selamlar herkese :)

Back