Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son provamdan geldiiiiiim
dişlerime kavuştuuuum
oldukça beğendim.
Eki Görüntüle 439273 Eki Görüntüle 439274 Eki Görüntüle 439275
1 hafta kadar geçici yapıştırıldı. eğer sorun yaşamazsam temelli yapıştırılacak.
Dün provam vardı cilalanmamış haliyle baktık güzeldi ama diş çok beyazdı benim alt dişler resmen yanında sarı kaldı kadın bu daha boyasız hali dedi a2 uygulanacak o zaman kendi dişlerimle uyum sağlıcakmış..Kardeşimide götürdüm onunda 6 dişine yapılıcak zirkonyum ama onda 3 tane kanal tedavisi çıktı bunlara ücret alırım dedi benim sorum şu zirkonyum yapılıcak dişlere yapılan kanal tedavisinden ücret alınıyormu yoksa tedavinin içinde sayılırmı kızlar..?
çok teşekkürler...canım öncelikle dişlerin çok güzel olmuş bayıldımmm bende yaptırıcam ama doktor diş etlerin çok hassas güçlenmesi lazım dedi :26: sen ne kadar sürede yaptırdın cnm kesilmesi ölçü alımı falan toplam ne kadar sürdü?
canım zirkonyumdan ziyade lamine diş yaptırırsan sonuç daha iyi olur.yani dişi komple küçültmeden sadece üst kısım aşındırılarak yaprak şeklinde takılıyor.ve de ömürlük oluyormuş.sonuçlar muazzam.boğaziçi tıp merkezinde evren hanım var.çok ilgili ve becerikli bir doktora benziyor,ilk muayene de ücretsiz git bir görüş fikir al derim. tanesi 600 lira.yani piyasa ortalamasında.
son provamdan geldiiiiiim
dişlerime kavuştuuuum
oldukça beğendim.
Eki Görüntüle 439273 Eki Görüntüle 439274 Eki Görüntüle 439275
1 hafta kadar geçici yapıştırıldı. eğer sorun yaşamazsam temelli yapıştırılacak.
merhaba, ilk sayfadaki fotoya baktım sonra rastgele bu yeni fotoğrafın olduğu sayfaya tıkladım ve değişim beni şok etti, çok güzel olmuş güle güle kullan :)))
benim sorum var sana canım, öndeki 6 dişin yapılmış oldu değil mi? yani 6 diş ücreti alındı? benim bir arkadaşımda köpek dişleri üstten çıktığından senin çektirdiğin gibi ikinci dişlerini çektirdi. ama boşluklar tamamen kapanmadı biraz boşluklar var ve ön dişlerde hoş durmuyor. çektireli çok uzuun yıllar oluyor. senin yaptırdığın gibi ona da olur mu acaba ? bu tedavi ne kadara mal oluyor ? en önemlisi de diğer dişlerle renk farklılığı olması. fark belli olursa bu da estetik olmaz. renk için de bir tedavi uygulandı mı ?
çok sordum cevaplarsan sevinirim
Beğendim canım evet ama oynamalar devam ediyor bende tam yapışmadı galiba ısıramıyorum bişey bu akşam tekrar gidicem bakalım resmide eklicem..
öncelikle çok teşekkürler. :)
sorulara gelelim:
1- evet 6 diş yapıldı. dişin tanesi 400 tl. kredi kartına taksitli fiyatı bu. nakitte indirim var.
2-benim çektirdiğim gibi iki yan dişi çektirmişse, boşluk kalıyor ama görünmüyor.
3-benim dişlerimde çay-sigara lekelerine bağlı sararmalar vardı. diş taşı temizliği ile normal rengine kavuştum ve ona uygun diş rengi belirlendi. diş taşı temizliğinden ücret alınmadı. rengim de A2.
önceki sayfalarda tedavi sürecini ayrıntılarıyla anlattım. istersen oku. gene soracakların olursa seve seve cevaplarım.
Selamlar :)