• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarpık dişlerime zirkonyum yaptırsam güzel bir sonuç alır mıyım? (Foto)

son provamdan geldiiiiiim :D
dişlerime kavuştuuuum :52:
oldukça beğendim.
Eki Görüntüle 439273 Eki Görüntüle 439274 Eki Görüntüle 439275
1 hafta kadar geçici yapıştırıldı. eğer sorun yaşamazsam temelli yapıştırılacak.

canım öncelikle dişlerin çok güzel olmuş bayıldımmm :16: bende yaptırıcam ama doktor diş etlerin çok hassas güçlenmesi lazım dedi :26: sen ne kadar sürede yaptırdın cnm kesilmesi ölçü alımı falan toplam ne kadar sürdü?

Dün provam vardı cilalanmamış haliyle baktık güzeldi ama diş çok beyazdı benim alt dişler resmen yanında sarı kaldı kadın bu daha boyasız hali dedi a2 uygulanacak o zaman kendi dişlerimle uyum sağlıcakmış..Kardeşimide götürdüm onunda 6 dişine yapılıcak zirkonyum ama onda 3 tane kanal tedavisi çıktı bunlara ücret alırım dedi benim sorum şu zirkonyum yapılıcak dişlere yapılan kanal tedavisinden ücret alınıyormu yoksa tedavinin içinde sayılırmı kızlar..?

Dün provam vardı cilalanmamış haliyle baktık güzeldi ama diş çok beyazdı benim alt dişler resmen yanında sarı kaldı kadın bu daha boyasız hali dedi a2 uygulanacak o zaman kendi dişlerimle uyum sağlıcakmış..Kardeşimide götürdüm onunda 6 dişine yapılıcak zirkonyum ama onda 3 tane kanal tedavisi çıktı bunlara ücret alırım dedi benim sorum şu zirkonyum yapılıcak dişlere yapılan kanal tedavisinden ücret alınıyormu yoksa tedavinin içinde sayılırmı kızlar..?

hadi hayırlısı olsun bakalım.
benim iki dişime kanal tedavisi yapıldı ve ücret alınmadı. fakat şöyle birşey var, benim dişim sapasağlamdı. çok önde olduğu için geri almak adına ön tarafı çok kesti ve sinirlere baskı yapacağından "kanal tedavisi yapalım yoksa ağrır" denildi.

canım öncelikle dişlerin çok güzel olmuş bayıldımmm :16: bende yaptırıcam ama doktor diş etlerin çok hassas güçlenmesi lazım dedi :26: sen ne kadar sürede yaptırdın cnm kesilmesi ölçü alımı falan toplam ne kadar sürdü?
çok teşekkürler...

bende 2 diş çekildiği için biraz uzun sürdü, zira 1 hafta iyileşmesini bekledik.

sonrasında pazartesi dişim kesildi, perşembeye prova için randevu verildi. prova yapıldı ve daha sonra pazartesi dişleri takmak için gittim. yani bir haftada bitiyordu normalde. ama dişlerde sorun oldu, perşembeye ertelendi ve perşembe takıldı. yani toplam 10 gün sürdü.

Son düzenleme:
Kardeşimin dişleride çapraşık kesti keserken bişey yoktu sonradan dedi 3 tane dişe kanal tedavisi yapıcam bugünde diş provası için gittim 1 saat bekledim kimse ilgilenmedi yerleri doluydu yer bulamadılar zaten öğle paydosumda gittim zaman kısıtlıydı 1,30 saat sinirden deliye döndüm çıkıp geldim şu dişlerim bitsin bidaha asla kapısından dahi geçmicem büyük yerinde büyük derdi var herkes kendi aleminde..

randevu aldığın halde mi? ben en fazla 15-20 dk bekledim.
dişler takıldıktan sonra tüm sinirin kaybolacak, gülümseyerek anacaksın, merak etme. işyeri sorun oluyor evet ama sonuçta gezmeye gitmiyorsun ki, onlar da biraz hoşgörülü olmalı.

Evet canım eda hanım verdi randevuyu..Gittiğimde daha hazır değildi dişlerimde bende o sıra diş taşı temizliği yaptırıcaktım kimse ilgilenmedi çıktım geldim..Cumartesi biticek benim işlerde..

cumartesi günü gittim, kalıcı olarak yapıştırttım. "elma ısırabilir miyim?" dedim, "1 saat sonra ısırabilirsiniz" dedi doktorum. uzuuun bir aradan sonra kopartarak bir şeyler yemenin zevkine vardım. çok şükür sorunsuz bir tedavi oldu. umarım bundan sonra da bir problem çıkmaz. darısı başınıza :)

twonokta, ne yaptın? kavuştun mu dişlerine?
foto bekliyorum.

Bende cumartesi ordaydım.. (: Dişlerim takıldı ama dediğin gibi tam yapışmadı sorun yaşamazsam yapıştırıcam bende 1 hafta sonra..Geçicilerden sonra bu dişler öyle rahatki ama ben bişey ısıramıyorum hafif sızım oluyor ısırınca neden bilmiyorum yarın gidicem tekrar diş taşı temizliğim yapılıcak o zaman sorarım artık..Fotoda eklicemde telim kapandı kayıt dışı cihaz diye resim çekemedim ama bugun açılınca yüklücem.. (:

geçici yapıştırıldığında ben de birşey ısıramadım doğru düzgün. hafif acıyordu ama tamamen yapışınca hiç sorun kalmadı, bitti. :)

beğendin mi dişini?
geçici yapıştırıldığında ben de birşey ısıramadım doğru düzgün. hafif acıyordu ama tamamen yapışınca hiç sorun kalmadı, bitti. :)

Beğendim canım evet ama oynamalar devam ediyor bende tam yapışmadı galiba ısıramıyorum bişey bu akşam tekrar gidicem bakalım resmide eklicem.. (:

canım zirkonyumdan ziyade lamine diş yaptırırsan sonuç daha iyi olur.yani dişi komple küçültmeden sadece üst kısım aşındırılarak yaprak şeklinde takılıyor.ve de ömürlük oluyormuş.sonuçlar muazzam.boğaziçi tıp merkezinde evren hanım var.çok ilgili ve becerikli bir doktora benziyor,ilk muayene de ücretsiz git bir görüş fikir al derim. tanesi 600 lira.yani piyasa ortalamasında.

bende iyibir yer istiyorum geri dönüşü olmayacak bir iş çünkü varmı tavsiyeleriniz.

son provamdan geldiiiiiim :D
dişlerime kavuştuuuum :52:
oldukça beğendim.
Eki Görüntüle 439273 Eki Görüntüle 439274 Eki Görüntüle 439275
1 hafta kadar geçici yapıştırıldı. eğer sorun yaşamazsam temelli yapıştırılacak.

merhaba, ilk sayfadaki fotoya baktım sonra rastgele bu yeni fotoğrafın olduğu sayfaya tıkladım ve değişim beni şok etti, çok güzel olmuş güle güle kullan :)))

benim sorum var sana canım, öndeki 6 dişin yapılmış oldu değil mi? yani 6 diş ücreti alındı? benim bir arkadaşımda köpek dişleri üstten çıktığından senin çektirdiğin gibi ikinci dişlerini çektirdi. ama boşluklar tamamen kapanmadı biraz boşluklar var ve ön dişlerde hoş durmuyor. çektireli çok uzuun yıllar oluyor. senin yaptırdığın gibi ona da olur mu acaba ? bu tedavi ne kadara mal oluyor ? en önemlisi de diğer dişlerle renk farklılığı olması. fark belli olursa bu da estetik olmaz. renk için de bir tedavi uygulandı mı ?

çok sordum cevaplarsan sevinirim:7:

merhaba, ilk sayfadaki fotoya baktım sonra rastgele bu yeni fotoğrafın olduğu sayfaya tıkladım ve değişim beni şok etti, çok güzel olmuş güle güle kullan :)))

benim sorum var sana canım, öndeki 6 dişin yapılmış oldu değil mi? yani 6 diş ücreti alındı? benim bir arkadaşımda köpek dişleri üstten çıktığından senin çektirdiğin gibi ikinci dişlerini çektirdi. ama boşluklar tamamen kapanmadı biraz boşluklar var ve ön dişlerde hoş durmuyor. çektireli çok uzuun yıllar oluyor. senin yaptırdığın gibi ona da olur mu acaba ? bu tedavi ne kadara mal oluyor ? en önemlisi de diğer dişlerle renk farklılığı olması. fark belli olursa bu da estetik olmaz. renk için de bir tedavi uygulandı mı ?

çok sordum cevaplarsan sevinirim:7:

öncelikle çok teşekkürler. :)

sorulara gelelim:
1- evet 6 diş yapıldı. dişin tanesi 400 tl. kredi kartına taksitli fiyatı bu. nakitte indirim var.
2-benim çektirdiğim gibi iki yan dişi çektirmişse, boşluk kalıyor ama görünmüyor.
3-benim dişlerimde çay-sigara lekelerine bağlı sararmalar vardı. diş taşı temizliği ile normal rengine kavuştum ve ona uygun diş rengi belirlendi. diş taşı temizliğinden ücret alınmadı. rengim de A2.
önceki sayfalarda tedavi sürecini ayrıntılarıyla anlattım. istersen oku. gene soracakların olursa seve seve cevaplarım.
Selamlar :)

Waouww diyorum sadece:)
Süper olmuş güle güle kullan.Maşallah:nazar:
Baştan sona kadar okumadım.
Direk fotoya baktım önce, baştan sona kadar okuyup sonra istediğim cvplar yoksa sormak istediklerim var:)

öncelikle çok teşekkürler. :)

sorulara gelelim:
1- evet 6 diş yapıldı. dişin tanesi 400 tl. kredi kartına taksitli fiyatı bu. nakitte indirim var.
2-benim çektirdiğim gibi iki yan dişi çektirmişse, boşluk kalıyor ama görünmüyor.
3-benim dişlerimde çay-sigara lekelerine bağlı sararmalar vardı. diş taşı temizliği ile normal rengine kavuştum ve ona uygun diş rengi belirlendi. diş taşı temizliğinden ücret alınmadı. rengim de A2.
önceki sayfalarda tedavi sürecini ayrıntılarıyla anlattım. istersen oku. gene soracakların olursa seve seve cevaplarım.
Selamlar :)

anladım canımm çok teşekkürler :34:

arkadaslar burdan yorumları okuyup bnde on 4 dişimi zırkonyum yaptırmaya karar verdım. gecen hafta persembe dıslerim kesildi.salı gunu provaya cagırdı..geciciler bıraz alısmak zor oldu bırsey dogru duzgun ısıramıyorum.ama dıslerm yapılana kadar ıdare edecem.bakalım benımkıler nasıl olcak ınsallah cırkın olmazlar....

Back