• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarpık dişlerime zirkonyum yaptırsam güzel bir sonuç alır mıyım? (Foto)

benim durumum şöyle kızlar. önden 2 dişimde metal porselen var,bi şikayetim yok ama 12 sene falan oldu. 1-2 senelik ömrü kaldı yani. boğaziçindeki evren hanım onları full porselen yaparım yanındakilere de lamina yaparım çok güzel olur dedi. dün görüştüğüm 2 yer de 4 dişi de zirkonyum yapalım daha sağlam olur,güzel olur dedi. lamina daha pahalı olmasına rağmen. benim kararsızlığım o yüzden biraz. yani ilk amacım estetik olarak güzel görünmesi. konuşurken dişlerim az görünür benim, biraz daha büyük olsunlar gülerken daha çok görünsünler istiyorum. :31:

Fazla görünmüyorsa lamina yaptırman daha iyi olur bence hemde dişin fazla zarar görmez..Ama diş gıcıırdaması gibi sorunların varsa tavsiye etmiyorlarmış diye biliyorum canım hekim daha iyi bilir tabi ama benim boşluklar olduğu için mecbur köprü yaptırıcam onuda zirkonyum tabi..

Ya sakıncası yoksa birşey daha sorucam ödemeyi nasıl yaptın yani taksit olayı varmı yoksa peşinmi alıyorlar hemen onu nasıl konuştunuz..Senet falanmı imzalanıyor..
kredi kartına 6 taksit yaptırdım. peşin ödemek istersen extradan indirim uygulanıyordu ama % kaç hatırlamıyorum.

tek gitme istersen. arkadaşını da al götür. tabiii baktıkça "ayyyyyyyy,ıyyyyyyyyy" demeyecek bir arkadaş olsun. benim vardı öyle bir arkadaşım. muhabbet ederek geçti tedavi. tabii ben ağzım açık olduğundan pek katılamadım ama rahatlatıcı bir şey.

Randevuyu aldım saat 3 de gidicem..Bakalım ne sonuç çıkıcak sizide bilgilendiririm belkide kestirip gelirim duruma göre.. :D Saolun herşey için akşama yazarım tekrar şimdilik hoşcakalın..

bana mesaj atan arkadaşlar, mesaj sayım yetersiz olduğunda cevap veremiyorum.
changing sen zaten cevabını almışsındır :D
twonokta, hemen istemediler ücreti. ben kesimden sonra ödedim. diğer sorun için, sen pazarlık kısmında belirt. fakat ben diş beyazlatma yaptırmadım. diş taşı temizliği yaptırdım. yani bormal diş rengim ortaya çıktı. çay-sigara lekelerinden arınmış olarak.

Randevuyu aldım saat 3 de gidicem..Bakalım ne sonuç çıkıcak sizide bilgilendiririm belkide kestirip gelirim duruma göre.. :D Saolun herşey için akşama yazarım tekrar şimdilik hoşcakalın..

haberlerini bekliyoruz canım. ben hala kararsızlıktan kös kös oturuyorum :9:

bence siz ikiniz el ele tutuşup gidin. birbirinize destek olun :D damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali :D

hahahaha biz birlikte olursak birbirimizi korkutup korkutup kliniğin kapısında da kaçışırız çığlıklarla :52::9: bence senin iş bitince sen bizi kulaklarımızdan tutup götür canım :9:

Son düzenleme:
Evet kızlar dişciden henüz geldim.. :)

Haberlerim çok iyi oraldent gittim ilk önce muayene olmak istedim doktorum bahri beydi..Ben implant istediğimi söyledim oda hayır hepsini zirkonyum yapalım dedi yanındaki bayanda estetik cerrahmış ondanda fikir alıp karar verdik..Hemen yaparım istersen dedi bende korktuğumu söyledim 45 dakikada hazır olur kesim dedi 9 dişime kesim yapıldı..2 saat bekledim geçici dişlerimi ve takılıp eve geldim çarşamba günüde provam var cumarteside takılıcak kısmetse..10 tane kadar iğne vurdu ama hiç hissetmedim zaten sprey sıkmıştı o bile uyuşturdu halada sızım yok şükür ama kanamam fazla oldu oda diş etimede müdahele ettiği içinmiş..Bu doktoru herkese tavsiye ederim şimdiden çok mutluyum darısı sizlere inşallah.. (:

oleeeey güzel bi haber daha :52: bahri bey sevimli di mi dediğim gibi :9: acaba 9 dişin aynı anda kesilmesi normal mi canım ya,bünyeye ağır gelmesin de :26: fiyat olayın naaptın canım? 400 mü tanesi,yoksa 350 mi ? geçicilerin nasıl görüntü olarak iyi mi?

oleeeey güzel bi haber daha :52: bahri bey sevimli di mi dediğim gibi :9: acaba 9 dişin aynı anda kesilmesi normal mi canım ya,bünyeye ağır gelmesin de :26: fiyat olayın naaptın canım? 400 mü tanesi,yoksa 350 mi ? geçicilerin nasıl görüntü olarak iyi mi?

Evet zaten 3 doktor vardı biri sarışın biri esmer kısa boylu diğeride bahri bey.. (: Elide çok hafif ben memnun kaldım yani.. Evet canım aynı anda kesti 45 dakikada bitirdi kesimi eve gelsim su falan içiyorum sorun yok az kanama oldu ama oda normalmiş..Fiyat olayıda şöyle ben peşin verdiğim için 350 eğer taksit olsaydı 400 e gelicekti canım.. (: Geçiçilerimde fena sayılmaz çokta abartı durmuyor ama gerçeği gibi olmaz tabi ama ben şimdiden bu halini bile sevdim.. :)

Son düzenleme:
Yok canım fırçalamıcam sadece alt dişlerimi..Tuzlu su ile gargara yap dedi iyileşmesini hızlandırmak için..

$dişş.jpg $eTzKg.jpg $diş.jpg benim istediğim diş modeli bu canım. olur mu dersiniz? gerçi bi tanesi erkek ama, dişleri sevdim :9: en çok da ortadaki dişler güzel ;)

Son düzenleme:
canım diş modelini şimdiden konuştunuz mu peki? yoksa sonraki randevuda mı konuşulacak? ben bu fotoları götürmeyi düşünüyorum da :9:

Vala burnuma kadar hissetmiyordum iğneden o yüzden pek ağzımı açamadım çarşamba günü konuşucam artık.. (:

Kliniğimizde tedavi öncesi mutlaka panoramik röntgen uygulanır.Herhangi bir ücret talep edilmez. yazıyor sitesinde. senin röntgenini çektiler mi canım?

Çektiler canım hatta benim diş kökümde kist vardı bana iyileşti demişti eski dişcim meğer iyileşmemiş 6 ay sonrada ameliyat edicek burası yine onada 400 TL ücret verdi.. (:

Back