• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarpık dişlerime zirkonyum yaptırsam güzel bir sonuç alır mıyım? (Foto)

Merhabalar :)
ben konuyu açan kişiyim...
yaklaşık 8 ay oldu dişlerime zirkonyum yaptıralı. bu süre içinde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadığımı sevinerek bildiririm :D
bir çok arkadaşım dişlerimi yaptırdığımı fark etmedi bile. karşılarına geçip açıklama bekler gibi sırıtınca, "ne var, dişlerini mi beyazlattın sen" diyenler oldu sadece :)
selamlar herkese :)

Merhabalar zirkonyum hakkin da yazismalarinizi okudum.Ben de yaptirmak istiyorum ve 1 aydir sürekli arastiriyorum ve ben yurt disindayim onun icin güvenli bir yer istiyorum,yani oraya gelip de rezil olmiyayim diye... Oraldenti bende incelemistim ama sonra sikayetleri de okuyunca kararsiz kaldim.Benim de yaklasik 8 veya 10 zirkonyum olacak.Siz gercek den memnunmusunuz ve 2 hafta da biter mi acaba fazla da vaktim yok. Simdiden hersey icin tesekkür ederim.

Şimdi çektim o yüzden biraz karanlık oldu gündüzde çekip eklicem.. (:

[url=http://......./c25MCx] [/URL]

Bütün islemler den sonra kesinlikle oraldent diyormusunuz? Papatya hanima da sordum.Sanirim siz bahri beye gidiyorsunuz papatya da türker beye Acaba ben hangisine gitsem :) 1 aya kadar karar verip türkiye ye gelip yaptirmam lazim.Umarim 2 hafta da biter. Benim de yaklasik 8-10 tane kadar olacak.

Bahri bey oranın sahibi ve o denk geldi bana ama zaten tüm işlemleri eşi eda hanım yapıyor yani hekim değişsede sonuçta yine eda hanıma gidiceksiniz.. (: Ben bir daha gidermiyim oraya hayır gitmem dişlerim iyi bir sorun yok ama daha iyi bir yer bulabilirdim aceleye getirdim birazda ben o yüzden tavsiye etmiyorum tam dişlerimi kapatmaya çalışırken boşluklar oluyor yapılırkende söyledim ama bu böyle yapıcak birşey yok dedi o canımı sıktı ve o yüzden asla gitmem oraya..

Protez dersinde isledigimiz kadariyla zirkonyum sanildigi kadar estetik degil.zirkonyumdan cok daha dogal duran porselen cesitleri var tabi zirkonyum ısırma kuvvatlerine karsi daha dayanikli oldugu icin hala estetik dis hekimliginde kullaniliyormus bakalim protez stajina.baslayinca gozlemlerim iyice

öncelikle bende buradan ve netteki diğer reklamlarından etkilenerek gittim ama hiiiç memnun değilim arkadaşlar yaptıracaklar çok iyi araştırsın..saat 3 ten akşam 8 e kadar bekletildim sonunda geçicilerimin olmadığını söyleyip kesik dişlerle eve yollamaya kalktılar..ertesi gün geçicilerim takıldı onlarda çok büyük olmuş alt dudağımın üstüne denk geliyor ve ağzım tam kapanmıyor gibi.kalıcıların yapay olduğu çok belli ve malesef en acısı dudak orta hattımı bozdular dudağımın ortası ikidişimin ortasında değilde sağ öndişimin üstünde..ağzım kaymış gibi :( çok ilgisiz ve kibirliler benim fikrimi sormadılar bile..en kısa zamanda resim yükleyeceğim..

öncelikle bende buradan ve netteki diğer reklamlarından etkilenerek gittim ama hiiiç memnun değilim arkadaşlar yaptıracaklar çok iyi araştırsın..saat 3 ten akşam 8 e kadar bekletildim sonunda geçicilerimin olmadığını söyleyip kesik dişlerle eve yollamaya kalktılar..ertesi gün geçicilerim takıldı onlarda çok büyük olmuş alt dudağımın üstüne denk geliyor ve ağzım tam kapanmıyor gibi.kalıcıların yapay olduğu çok belli ve malesef en acısı dudak orta hattımı bozdular dudağımın ortası ikidişimin ortasında değilde sağ öndişimin üstünde..ağzım kaymış gibi :( çok ilgisiz ve kibirliler benim fikrimi sormadılar bile..en kısa zamanda resim yükleyeceğim..

Çok geçmiş olsun nerede yaptırdınız Oraldent mi bende memnun kalmadım oradan sonradan pişman oldum ama ne fayda ben fiyatı uygun diye gittim yoksa asla kapısından geçmezdim..

Back