Cok sevindim insallah bizde senin gibi sevinecegiz doktorlar umutlarımızı söndürmeye calıssa bile
Bizim 8 gün oldu hala bir degisme yok.
Nörolojik servis yogun bakımı hastalarının hayatta kalmaları bir mucizeymis öyle diyorlar
Bekliyoruz annecim derin uykuda bekliyoruz
Smuwila suan seni nasıl iyi anlıyorum ve üzülüyorum bilemezsin..Benim de annem rahatsız şuan senin gibi beklemedeyiz..15 gün sonra gelecek sonuçları inşalah ikimizde iyi haberlerle buraya konu açarız
Dün doktorla konustuk bize hergün bir umutla geliyorsunuz ama hic umut yok dedi. Sizin hastanızın uyanması cok zor, uyanamaz dedi yaa(
Tecrübelerine dayanarak söylüyormus..
Bilinci kapalı herkesin uyanma sansı yok mu dedim bende hayır var ama annenizin durumu farklı dedi.
Zaten dayanamayıp sonlandırdım konusmayı teyzem dinledi sonralarını annemin uyanması bir mucizeymis.
Bekliycez demis doktor ama bir süre sonra baska organları da patlak vericekmis galibaa(((
Girdim annemin yanına konustum onunla sevdim onu bekledigimizi söyledim..(
Yanında aglamadım ama cıkınca hüngür hüngür agladım dün cok etkilendim doktorun söylediklerinden fenalastım evde babam da zaten kalp var kıpkırmızı oldu bize üzülmekten önce anası, sonra babası 1 sene sonrada karısının acısıyla karsı karsıya .
Rüyamda gördüm annemi Rabbim bir umut ver iyilesicekse rüyamda göreyim dedim gördüm
Sapasaglam dı özür diledim sarıldım oda bana sarıldı canım annem dedim ona.
Umudumu kaybetmek istemiyorum Rabbim yardım etsin herkese benim annecime de.
ağlattın beni smuwila..Ben de annemi kaybetme korkusu yaşıyorum
Sagolun aminAllah'ım acil şifalar versin annenize, çok üzüldüm
canım umudunu sakın kaybetme. benim babannemde 2010 ağustos ayında felç geçirdi. çok detaylı anlatamayacağım, hala sinirlerim bozuluyor çünkü.
neyse 1 hafta oldu yoğun bakımda doktor dedi ki yaşı olduğu için hiç ummayın uyanmayacak , ümidi kesin artık dedi. hiç umut yok dedi. o anda o doktora içimden dedim ki onun yaşayıp yaşamayacağını sen bilemessin Allah bilir dedim. ama içim cız etmişti. tüm dünya başıma yıkılmıştı. 16. günde babannem hayata gözlerini açtı. şimdi tam anlamıyla iyileşemedi tabi yaşı dolayısıyla, bazı noktalarda yardıma ihtiyacı var. ama yinede hala yaşıyor. ve ben onu çok seviyorum
Allah en kısa sürede şifa verecek inşallah annene canım,umudunu kaybetme
Dün doktorla konustuk bize hergün bir umutla geliyorsunuz ama hic umut yok dedi. Sizin hastanızın uyanması cok zor, uyanamaz dedi yaa(
Tecrübelerine dayanarak söylüyormus..
Bilinci kapalı herkesin uyanma sansı yok mu dedim bende hayır var ama annenizin durumu farklı dedi.
Zaten dayanamayıp sonlandırdım konusmayı teyzem dinledi sonralarını annemin uyanması bir mucizeymis.
Bekliycez demis doktor ama bir süre sonra baska organları da patlak vericekmis galibaa(((
Girdim annemin yanına konustum onunla sevdim onu bekledigimizi söyledim..(
Yanında aglamadım ama cıkınca hüngür hüngür agladım dün cok etkilendim doktorun söylediklerinden fenalastım evde babam da zaten kalp var kıpkırmızı oldu bize üzülmekten önce anası, sonra babası 1 sene sonrada karısının acısıyla karsı karsıya .
Rüyamda gördüm annemi Rabbim bir umut ver iyilesicekse rüyamda göreyim dedim gördüm
Sapasaglam dı özür diledim sarıldım oda bana sarıldı canım annem dedim ona.
Umudumu kaybetmek istemiyorum Rabbim yardım etsin herkese benim annecime de.
La ilahe illa hüv...
Hz Allah inşallah bir an önce sağlığına kavuşturur anneni
AMİN
çok çoook geçmiş olsun inş anneniz ksıa sürede iyileşir ve eski sağlığına döner
benım annemde 28 yıldır yüksek tansiyon hastası ilaçlarla dengeliyor ama birşeye üzülsün aniden cıkabılıyor tansıyonubu yuzden cok acıle gıttıgımızı bılırım hep korkarrım oyle bısey olursa ya dıye Allah vermesın ama sızın annenız gercekten güçlüymüş bakın agır 2 amelıyat gecırmıs ve ıyı gecmıs ben ınanıyorum ıyılesecegıne duanızı eksık etmeyın cok onemlı bende dua edeceğim
Rabbim tez zamanda annenizi sağlığına kavuştursun inşallah
o doktorlar herşeyi çok bildiklerini sanıyorlar zaten,tecrübe önemlidir evet ama her hastada farklıdır..biri uyanmaz ama diğeri umulmadık anda kendine gelebilir..nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar aklım almıyor.evet boş yere umut vermemek lazım tabii ama birazda empati yapsalar keşke..canım umut her yerde her zaman var,nolur güçlü ol..Dualarım seninle ve anneciğinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?