Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Sevgili Smuwila
ilk günden beri takip ediyorum konunu.ümidini yitrme. Allah'ın izniyle iyileşecek annen.bugün bir müşterimiz anneme anlatmış.kadın farketmemiş beyin kanaması geçirmiş.2 gün o halde gezmiş! Sonra bayılmış hastaneye kaldrlms vs. Ameliyat olmuş ve hala yaşıyor.dualarım annenle..

Rabbim isterse olur elbet!
İnsallah bizide güldürür..
Cok sagolun dularınızı duyunca kendimi iyi hissediyorum :(

Dün gece sakinlestiriciyle uyudum cok kötüydüm annemin yanına girdigimden dolayı etkilenmistim.
Her uyandıgımda ic cerek uyandım, hepte uyandım..
Sabah uyandıgımda cok tuhaftım sanki yasadıklarım kabusmus rüya icinde rüya görmüsüm meger..
Rüyamda uyandıgımı görüyorum hic birsey yasanmamıs sanki oohhh cektim derince :((
Kısa sürdü ama..
Ben ne zaman umutlansam kötü oluyor..
Bugün arkadasıma gittim nasıl gittim birde bana sorun babam hastaneye götürmedi evde de duramadım cıktım yola, herkes bana bakıyor aglıyorum, yürüyecek halim yok cıktım iste yola..
Gittim, biraz düzeldim umutlandırdılar beni yüzümde tebessümler olusmustu ki, evi aradım teyzem aglıyodu '' sogan dogruyorum '' dedi. Kandırdıgını zanetti ikna olmadım kuzenleri aradım acmıyorlar babamı aradım telaslı gibi :S yok bisey, yok bisey diye hızlı hızlı tekrarladı..
Arkadasım da yoktur birsey kötü düsünme bak kuzenin iyi falan dedi sonra kuzenle de konustum :S
Eve geldim cok kötüler kız kardesimde öyle kac saat oldu haberi yeni alıyorum korkmayım, üzülmeyim diye söylememisler annemin tansiyonları düsmüs :(((
Ne kadar düstü, nasıl düstü bilmiyorumm kimse birsey demiyor..
Doktorlar burda kalın, gitmeyin demisler bizimkilere :((
Cok kötüyüm suan, Annem sizi bırakmıycam demisti bana Rabbim ne olur alma onu, ne olur bize bagısla, uyandır bu kabustan ne olur, güldür yüzümüzü :(

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inş. hiçbir zarar görmeden evinize geri döner.

canım yasin dua vb başlatalım... yasin her derde deva.. "çsan doyurukursun çıplaksan giydiirilirsin neye niyet edersen..." deniyor

Dua tek tesellim insallah o mucizeler bizi de Allahın izniyle bulacak..
Annem yine sabah sabah acıp Tv' yi haberlerdeki olaylara kendini kaptırıp kendi kendine konusacak..
Yine her uyandıgında kapının aralıgından bizi kontrol edicek, su yemegi cok seviyorum dedigim de yine yapıcak..
O güzel salatasını yine yiyecegim, şen sesini yine duyacagım, ayak seslerini yine duyacagım, evden her cıktıgımda arkama her baktıgımda yine onu camda görecegim, el sallayacagım ona her zaman ki gibi.. Bugün baktım arkama yoktu annem orda, elimi sallayamadım ona :(((
Eve biraz gec kalsam yine karanlıklar icinden ısıldayacak yüzü, ben daha merdivene adım atar atmaz otomatige basıp kapıyı acıcak bana..
Biraz gec kalsam eve, kızım nerdesin diye meraklanıp yine arıyacak beni.
Ben hala 10 gündür evde olmadıgına inanamıyorum ki?
Ne olacak bizim halimiz sanki kolum, kanadım kırılmıs gibiyim zorla nefes alıyorum, zorla yürüyorum..
Herkes yüzüme bakıyo anneme benzedigim icin, babamın akrabaları aynı annesi, aynı annesi, tıpkı ona benziyo dedikce ben kahroluyorum aynaya bakıyorum gercekten benziyor muyum o kadar diyorum..
İnsanın hayatı pamuk ipligine baglıymıs bunu anladım bunu yasamadan önce, kac kez icimden simdi birimize birsey olsa ne yaparız? 3 günlük dünya kalp kırmaya deger mi? cümlesi gecti.
Ama gelip gecti iste, bir anlık birseydi.
Simdi bana tekrar o günlerimi verseler, ah bi verseler hepsi saka, kabus, '' uyan kızım ben burdayım '' dese annem,
Bazen düsünüyorum sanki annem evimizde, hic birsey olmamıs veya markete gitti gelicekmis birazdan gibi zil calıyor annem geldi diye düsünüyorum..
Aklımı kacırıcam o kadar korkuyorum ki ona birsey olacak diye? Kalbim her telefon calısında küt küt carpıyor, elim ayagım bosalıyor..
Annem iyi olsun, hersey eskisi gibi olsun cok istiyorum Rabbim senden, tek istegim bu annem iyilesip yuvasına dönsün..
Daha dün üzerimi örtmeye gelmisti sanki meger 10 gün gecmis üzerinden..
Kendimi hiiiiic iyi hissetmiyorum tek hissettigim, annem olmadan hayatın cok zor oldugu..
Teyzemler, hastaneye gidiyorum diye söyleniyor sen neden geliyorsun diyor, o benim ablam diyor.. Yahu senin ablan ama benim Annem!!!
Aglıyorum diye kızıyorlar, azarlıyorlar nasıl durabilirim ki? Simdi hepsi burada ama nereye kadar??
Allah korusun Anneme birsey olursa ne zamana kadar kalıcaklar bizde hepsi dönecek yuvalarına, cocuklarına..
Ates düstügü yeri yakar demisler..
Hic kimse evlat kadar üzülmüyor, eksikligini yasamıyor..
10 gündür kendim de degilim, kalp atıslarım degisti, zaman nasıl geciyor farketmiyorum bile..
İcimi ancak buraya dökebiliyorum..
Hep dua ediyorum Rabbime anneme sifa versin, bize bagıslasın diye.. :((
Allah kimseye yasatmasın..

Son düzenleme:
smuwiLa, Rabbim Annene şifa versin. Lütfen kendini toparla..
Güçlü ol ki senin enerjin annene gitsin..Hayatta her şey insanlar için.
Anlıyorum seni çok zor bu aşamada güçlü olmak, ama kendine telkinde bulun.
Annem iyileşecek yine eski günlerimize döneceğiz de.. Ve öyle davran.
Uyumaya çalış, ve sabah kalk hastaneye git. Ona güzel şeyler söyle içinden, eminim hissedecektir.
Kötü beklentileri de hissediyor..Benden ümidi kestiler diyor.. Kesmeyin ümidinizi..
güzel enerjilerinizi gönderin annene...
Dua edeceğim. Şifa olsun inşallah..

Canım, inşallah gelişmeler iyi yöndedir.iyi haberlerini alırız inşallah.Allahım yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun. inşallah bir an önce anneniz sağlığına kavuşur.
inşallah en kısa zamanda buraya hayırlı haberleri yazarsınız.

İnsanın dostu böyle günlerde anlasılıyormus bunu da ögrendim..
Hic görüsmedigim lise arkadasımın babasını Annemin yattıgı hastanenin bahcesinde gördüm, yanına gittim konustuk sekeri yüzünden hastanede yatıyormus bende annemin durumunu söyledim arkadasıma söylemis tabiiki..
Sagolsun annemin yattıgı kata gelmis beni aramıs göremeyince numarasını bırakmıs aldım, aradım konustuk bir sonraki gün geldi yanımdan hic ayrılmadı..
İnsana destek o kadar iyi geliyor ki.. :(
Annemin durumu hala aynı tansiyonları normal seyirlerde 12/9' mus ama yogun bakımda oldugu icin hersey olabilir dediler.
Bugün annemin hastalanmasının 11. günü :(
Cok sey anladım, cok sey farkettim..
Annemin bakıslarını özledim, sesini özledim, herseyi özledim 11 gün öncelerini o kadar cok özledim ki anlatamam sizlere.
Geceleri uyuyamıyorum elimde degil kalbim sıkısıyor hele de telefon calınca ah acaba kötü birsey mi diye kalbim yerinden fırlayacak gibi carpıyor..
Annemin kanaması büyük ve derinmis bu yüzden iyilesebilmesi zamanla alakalıymıs.. İnsallah iyilessinde biz bekleriz o yeter ki iyi olsun yeter ki kötü birsey duymayalım.. :(
Allah kimseye yasatmasın..
Saglık ne kadar önemliymis meger..
Tek dilegim annemin iyilesmesi, saglıgına kavusması, Allah dualarımızı kabul eder insallah annemi bize bagıslar..

Rabbim annene acil şifalar versin benim annem benden yaşça çok büyük olduğu için nerdeyse bütün ömrüm annemi kaybetme korkusuyla geçirdim çok şükür hala başımızda yazdıklarını okuyunca boğazım düğümlendi inş en kısa zamanda sağlığına 11 gün önceki zamanlarınıza kavuşursunz

Rabbim annene acil şifalar versin benim annem benden yaşça çok büyük olduğu için nerdeyse bütün ömrüm annemi kaybetme korkusuyla geçirdim çok şükür hala başımızda yazdıklarını okuyunca boğazım düğümlendi inş en kısa zamanda sağlığına 11 gün önceki zamanlarınıza kavuşursunz

amiiiiiiiiiiinnn inşaallah..

kaç yaş büyüktü sakıncası yoksa ?

39 yaş büyük sonradan olmuşum ben

anladım.. benimde öyle de bende korkuyorum sen hayli hayli haklısın..
Rabbim başımızdan eksik etmesin.. Rabbim korusun ben çok tırsıyorum çokkkk..

Rabbim arkadaşımızın yüzünü de güldürsün çok fena oluyorum duanın gücü ile destek olalım arkadaşlar...

evet ya çok zor canım annem çok özledim Rabbim arkadaşın annesine acil şifa versin inş dualarımın arasına katacağım mutlaka

Back