Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, inş. bir an önce iyileşir anneciğin.

annenin iyi haberlerini bekliyoruz canım,inşallah ii olur ve sende bizlerin kk'nın slmı var diyip iletirsin :))

çok geçmiş olsun ama ağlamak artı bişey katmıyor bunu biliyorsunuz lütfen sadece allaha yalvar dua oku kur an okut bunların annene faydası var rabbim şifa versin

Allah yardımcınız olsun ,büyük geçmiş olsun,inşallah güzel haberlerinizi de yazacaksınız buraya.

Çok büyük geçmiş olsun. Allah annene uzun ömürler, sağlık ve şifa versin en tezinden. Üzüldüm senin için canım. Umarım yakında annenin iyileştiğine adair sevinçli haberi burada bildirirsin. Tüm hayırlı dualar annene gitsin...

Hala bir haber yok ilacını dün gece kestiler.
Doktor hemen uyanmasını beklemeyin zaten hastanız ameliyata girmeden önce bilinci kapalıydı dediler doktor, kendini toparlar mı bilemiyorum dedi.
Kalbi iyi, seker yok, kolestrol yok sadece tansiyon iste dün tansiyonu 15-8 di. Ondan önceki gün 13-8' di.
Bugün 6. gün oldu koskoca annemsiz 6 gün!
İsyan etmiyorum ama icimdeki yangınıda bastıramıyorum mutfaga bakıyorum yok, oda' ya bakıyorum yok..
Zili calısından anlıyordum onun geldigini simdi hic ses yok bekliyoruz iste doktorlar durumu kritik olan bir hastaydı diyorlar, hersey olabilir diyorlar.
Herkes, bakma sen doktorlara onlar en kötüsünü söyler, en kötüsüne hazırlar her zaman diyorlar.
Dua ediyorum sürekli elimden baska birsey gelmiyor cünkü..

Yanımda olan, destek veren herkese tesekkür ederim
Dualarınızı eksik etmeyin Allah hepinizden razı olsun.

Çok geçmişler olsun anneciğine,tez zamanda iyileşir eski sağlığına kavuşur inşallah..

Bütün dualarımız anneciğinle canım..

Anne... Bu kelime ve bu tek kelimenin içeriği o kadar duygu yüklüki anlatılmaz anne o kadar kutsalki ancak yaşanır anneyle yaşlanılır. Rabbim bütün annelere ve senin annene şifa versin canım dua et rabbim asla duaları boş çevirmezmiş.inşallah annen uyanır ve size sımsıkı sarılır .bundan emin ol için rahat etsin yalnızca allaha inan ve güven canım

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda annen eski sağlığına kavuşur. Bildiğim kadarıyla sol tarafa gelen felçte düzelme oranı sağ tarafa göre çok daha yüksekmiş. Benim babamda felç oldu ama sağ tarafından, ordan biliyorum. Konuşma merkezi sağ tarafta olduğu için konuşamıyor, sağ kolunu kullanamıyor ve eskisi gibi normal yürüyemiyor. Umarım annen en kısa zamanda atlatır.

Allahim en kisa zamanda sifasi versin canim, Anneni size bagislasin.
Sen kimsenin dedigine bakma, hep iyi düsün. Bol bol dua et.

cok gecmis olsun,ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)
umarim en kisa zamanda annen eski sagligina kavusur canim RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN(AMIN)

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin sizi eski günlerinize kavuştursun inşallah.
çok üzüldüm sdeni çok iyi anlıyorum. şuan nasıl inşallah iyidir burdan haberlerini bekliyorum
Allah sabır versin canım

Ne desek ne yapsak boş..Rabbim yardımcısı olsun annenizin,sizi birbirinizden ayırmasın..

İnsanın sevdiklerini kaybedecek olma düşüncesi bile ne kadar acı..Bu yüzden şimdi sevdiklerimize sıkı sıkı sarılalım..Yarın ne olacağımız hiç belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…