allah yardımcınız olsun tatlım yaa emınım cok zordur ama ıyı dusun we ıyı olsun. sakın karamsarlıga kapılma doktorların bazıları hıpokrat yemınını nıye ettıgını bıle bılmıyor bu zamanda. allah yardımcınız olsun dualarım senınle we aılenle...
Ah canım benim cok cok gecmis olsun. Allah şifa versin bir an önce inşallah.
Bak, annen güçlü kadinmis. Ameliyatları güzelce atlatmış maasallah. Hiçbir şeyi kalmaz merak etme.
Annen icin dua edicem canım. Sen de bol bol dua et. Yapabileceğimiz tek şey bu çünkü((
Allah annene acil sifalar versin tatliim.. Sizelerede bol sabir versin..
Allah sabır versin ve geçmiş olsun. Her daim iyi düşünün ki iyi olsun. Herşey biz insanlar için. Allah daha beterinden saklasın canım.
Rüyalar bazen insanlara olacağı gösterir derler. İnş. rüyan çıkar ve anneciğiniz eskisi gibi o şen şakrak halini alır.
Dediğim gibi kötü düşünme iyi düşün her an.
ah canımmm yaa çok büyük geçmişler olsunn merak etme Allahın izniyle annene birşey olmaz olmayacaktır inşallah içimden bu geçti, tekrar sağlıkla size dönecektir inşallah
dua edicem anneciğin için sizin için sabırlı ve güçlü ol olur mu dua et bol bol
Cnm çoookkkk geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin şu anda annen için ayetel kürsi okuyacağım. Üzülme desemde boş annen haklısın, umarım atlatır ve güzel haberlerini duyarız.
Allah acil şifalar versin canım benim
çok üzüldüm
annen için dua edeceğim
inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur
icim cok kötü oldu,cok gecmis olsun,Allahim sifa versin..
insallah en kisa zamanda size ve evine saglikla döner...
sizin icinde cok kötü Allah yardim etsin,bir daha insallah yasatmasin
Canım çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun. düzelecek annen Allah'ın izniyle. sabırla ve zamanla inşallah..
Çok geçmiş olsun.( Çabucak iyileşsin inşallah anneniz...
korkma bak annen ne kadar güçlü bi kadınmış maşşallah ona 2 ameliyt atlatmış üzülme allaha sığın kimsenin lafını takıp direncini yitirme dua et benim annemde yüksek tansiyon hastası bizde çok tedirgn olduk allahm acil şifalar versin size sağlıklı bi şeilde bağışlasın allah yar ve yardımcın olsun
Cok büyük gemic olsun allah acil sifalar versin insallah...
Allah şifa versin canım çok üzüldümAllahın izniyle iyi olacak inşallah. Dua edicem.
Dualarımız seninle. Allah şifa versin tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?