Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.475
3.758
448
4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.

Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.

Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..

Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..

allah yardımcınız olsun tatlım yaa emınım cok zordur ama ıyı dusun we ıyı olsun. sakın karamsarlıga kapılma doktorların bazıları hıpokrat yemınını nıye ettıgını bıle bılmıyor bu zamanda. allah yardımcınız olsun dualarım senınle we aılenle...

Ah canım benim cok cok gecmis olsun. Allah şifa versin bir an önce inşallah.

Bak, annen güçlü kadinmis. Ameliyatları güzelce atlatmış maasallah. Hiçbir şeyi kalmaz merak etme.

Annen icin dua edicem canım. Sen de bol bol dua et. Yapabileceğimiz tek şey bu çünkü ((

Allah sabır versin ve geçmiş olsun. Her daim iyi düşünün ki iyi olsun. Herşey biz insanlar için. Allah daha beterinden saklasın canım.
Rüyalar bazen insanlara olacağı gösterir derler. İnş. rüyan çıkar ve anneciğiniz eskisi gibi o şen şakrak halini alır.
Dediğim gibi kötü düşünme iyi düşün her an.

canım allah tez zamanda sağlına kavuştursun inş anneni. sizler ona destek olacaksınız moralini yüksek tutumaya çalış..dua et..allah yardımcınız olsun...

ah canımmm yaa çok büyük geçmişler olsunn merak etme Allahın izniyle annene birşey olmaz olmayacaktır inşallah içimden bu geçti, tekrar sağlıkla size dönecektir inşallah

dua edicem anneciğin için sizin için sabırlı ve güçlü ol olur mu dua et bol bol

Cnm çoookkkk geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin şu anda annen için ayetel kürsi okuyacağım. Üzülme desemde boş annen haklısın, umarım atlatır ve güzel haberlerini duyarız.

Allah acil şifalar versin canım benim
çok üzüldüm
annen için dua edeceğim
inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

icim cok kötü oldu,cok gecmis olsun,Allahim sifa versin..

insallah en kisa zamanda size ve evine saglikla döner...

sizin icinde cok kötü Allah yardim etsin,bir daha insallah yasatmasin

Canım çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun. düzelecek annen Allah'ın izniyle. sabırla ve zamanla inşallah..

Allah annene acil sifalar versin tatliim.. Sizelerede bol sabir versin..

Cnm çoookkkk geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin şu anda annen için ayetel kürsi okuyacağım. Üzülme desemde boş annen haklısın, umarım atlatır ve güzel haberlerini duyarız.

Allah acil şifalar versin canım benim
çok üzüldüm
annen için dua edeceğim
inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

icim cok kötü oldu,cok gecmis olsun,Allahim sifa versin..

insallah en kisa zamanda size ve evine saglikla döner...

sizin icinde cok kötü Allah yardim etsin,bir daha insallah yasatmasin

Allah razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim evet, tek yapabilecegimiz sey canım annem icin dua etmek, dua' dan baska elimizden birsey gelmiyor. Yorumlarınızı tek tek cevaplamak isterdim ama gücüm yok arkadaslar paylasmak istedim, acımı azaltmak icin dualarınızı almak icin..

korkma bak annen ne kadar güçlü bi kadınmış maşşallah ona 2 ameliyt atlatmış üzülme allaha sığın kimsenin lafını takıp direncini yitirme dua et benim annemde yüksek tansiyon hastası bizde çok tedirgn olduk allahm acil şifalar versin size sağlıklı bi şeilde bağışlasın allah yar ve yardımcın olsun

Allah şifa versin canım çok üzüldüm Allahın izniyle iyi olacak inşallah. Dua edicem.

Canım çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun. düzelecek annen Allah'ın izniyle. sabırla ve zamanla inşallah..

İnsallah canım insallah..

Çok geçmiş olsun. ( Çabucak iyileşsin inşallah anneniz...

Cok sagolun insallah..

Annem tansiyon ilacı kullanmıyordu ölctügümüzde hep yüksek cıkıyordu ama ona bir zarar vermiyordu biz cok kızıyorduk ama bugüne kadar da birseyini görmedik rahatsızlık anlamında.. Anneniz ilaclarına dikkat etsin, mutlaka alsın..

Cok büyük gemic olsun allah acil sifalar versin insallah...

Allah şifa versin canım çok üzüldüm Allahın izniyle iyi olacak inşallah. Dua edicem.

Dualarımız seninle. Allah şifa versin tez zamanda.

Hepiniz sagolun

Çok çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin,sağlığına kavuştursun inşallahh
bir an önce aranıza mutlu mesut bir şekilde dönmesi dileğiyle...

Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Rabbim anneni size bağışlasın...
Güçlü bir bünyesi varmış, İnşallah sağ salim evinize dönmek nasip olur ve rüyan çıkar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…