Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Allah acil şifalar versin çok çok üzüldüm
dualarımız sizinle

allahım sıfa wersın aglıyorum suan cok cok ıcıme dokundu
annelere babalara hıc yakısmıokı hasta olmak
onlar hep ayakta genc olmalı
nolur gelısmelerı yaz
cok kotu oldum

Herkese cok tesekkür ederim..
Bir gün daha gecti annemsiz??
Tuhaf duygular icerisindeyim bos bos bakıyorum.
Doktorlar hergün bilgi veriyor ama sürekli '' aynı '' kelimesini duyuyoruz.
Hipertansiyonmus ve 24-27 ile beyin kanaması gecirmis annem..
Cok derin bir uykuda bugün ben girmedim yanına annemin kuzeni girdi kim dirayetliyse o giriyo. Dün teyzem girdi annemin yanına dayanamamıs agladıgı icin erken cıktı ve hem yorgun, hem uykusuz oldugu icin annemi de görünce bayıldı.
Doktor sabııırr, zaman diyormus zamanla iyilesicekmis annem ne zaman acıcak gözlerini belli degil..
Uzun sürecekmis..
Canım annem benim cok üzgünüm, cok özledim onu.
Rabbim bize bagıslar insallah onu.
Tekrar tesekkür ederim herkese.

Allah yardımcınız olsun. annenizle beraber daha çok mutlu günler geçirirsiniz umarım

Son düzenleme:
allah acilll şifalar versin
şunu söylemeliyim benim ananem 10 sene önce 62 yaşında aynı şekilde bayılarak beyin kanaması ve felç geçirdi
evet birkaç hafta sürmüştü kendine gelmesi bilinci açıktı kısa birsüre konuşamadı fakat iyileşti ve şuan 72 yaşında allaha şükür hala hayatta.
dua edin allah yardımcınız olsun...içinizi ferah tutun

Allah acil şifalar versin...Okuyunca çok etkilendim, aklıma bir buçuk sene önce ananemle yaşadıklarımız geldi. Aynı nedenle beyin kanaması geçirmişti, iki ameliyat oldu ve şu an gayet sağlıklı. İyileşmesi uzun sürdü, çok zorlu süreçlerden geçtik hepimiz.İlk başlarda yemek yiyemedi, konuşamadı, yürüyemedi ama zamanla durumu düzeldi. Şu an eskisi gibi kendi kendine yetebiliyor. Her işini yapabiliyor. İnşallah sizin annenizde en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

CAnımmm ALLAHH şifa versinn RABBİM yardım etsinnn .dularınızı eksik etmeyin etmeyelimmmm..umudunuds kaybetmee dua et bolca. birazda dinlen ayakta kalmak için bunu yapmak zorundasınnn.. çok çok geçmiş olsunnn

Gerçekten çok üzüldüm.Anne ve babalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin.Size çok geçmiş olsun diyorum.İnşaallah anneciğiniz sağlığına tez zamanda kavuşur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cok tesekkür ederim herkese Allah kimseye yasatmasın..
Doktor acıklama yaptı bugün herkesin yapısı farklıymıs annem sinirli bir yapıya sahipmis damarları cok sertmis.
Ve 15 yıldır tansiyon hastasıymıs önceleri yavas yavas kan basınc yapıp zedeliyormus damarları iste en sonunda fazla basınc yapınca damar catlamasına sebep olmus annem cok sinirli bir yapıya sahipmis cok sert yapılıymıs damarları ve kilolu insanlar narkozu uzun sürede vücuttan atıyorlarmıs insallah annem tez zamanda iyilesir doktor herseye hazırlıklı olun, durumu hala kritik kendinizi hep iyi olacagına da alıstırmayın heran hersey olabilir demis. Belki 5 dakika sonra acar gözünü belki daha uzun sürer bunu bilemeyiz, tıbben yapılabilecek herseyi yapıyoruz demis..
Günler geciyor ama nasıl geciyo bir de bana sorun cok üzgünüm, korkulu, endiseliyim telefonlar calınca icimden birsey kopuyo sanki.. :43:

canım benim Rabbim ail şifalar versin enkısa zamanda, korkma ben eşimi hastenede beklerken bir genç beyin kanaması geçirmişti, hiç gözümün önünden gitmez onun annesin hali, hep dua edip beklerdi çocuğunu iyileşsin diye, biliyormusun iki aydan fazla kaldılar hastenede ve sağlıklı olarak çıktılar, onlara yardım eden Rabbim dilerim annene ve bütün hastalara yardım eder inşallah

Çok geçmiş olsun cnm
yarın arkadaşımı aratıp annen için Yasin-l şerif hatmi yaptıracağım =(

canım benim Rabbim ail şifalar versin enkısa zamanda, korkma ben eşimi hastenede beklerken bir genç beyin kanaması geçirmişti, hiç gözümün önünden gitmez onun annesin hali, hep dua edip beklerdi çocuğunu iyileşsin diye, biliyormusun iki aydan fazla kaldılar hastenede ve sağlıklı olarak çıktılar, onlara yardım eden Rabbim dilerim annene ve bütün hastalara yardım eder inşallah

İnsallah benim annem de iyilesir tek temennim, dilegim annemin iyilesmesi..
Bilmiyorum felc kalabilirmis veya konusamaz veya göremezmis arastırdım hep bir hasar oluyor mutlaka :(

Çok geçmiş olsun cnm
yarın arkadaşımı aratıp annen için Yasin-l şerif hatmi yaptıracağım =(

Allah razı olsun cok sevinirim annemin ihtiyacı olan tek sey dua suan.. :(

4 gün önce KK' da iken bir anlık hisle yerimden kalmakla annemi oda' da yerde yatarken buldum düsmüs, kalmıs. Anne neyin var dedim cevap veremedi konusamıyordu, sol tarafına felc inmisti. Ambulans cagırdım, gelene kadar epey zaman gecti. Annem kendindeydi, bilinci acıktı hatta kalkmaya calısıyordu, bize anlatmaya calısıyordu ambulansla hastaneye gelince bilinci kapandı, bir daha kendine gelmedi. Yüksek tansiyona baglı beyin kanaması gecirdigini söylediler.
Bir süre annemi acil' de makinalara baglı olarak tuttular canım annem benim, kendin de degildi. Doktorlar' dan dogru düzgün bir bilgi alamadık. Hersey normalken doktor beni cagırıp annemin durumunun kötüye gittigini, ameliyat edilmezse yasama sansının olmadıgını söyledi.
:43:

Sonra babamla konusuldu, doktor ameliyatı kabul edersen yapıcam, ameliyat sırasında masa' da kalabilir ve ameliyatla yasama sansıda %10 demisler. Suan hala bunların olduguna, suan benim bunları yasadıgıma inananıyorum.. Günlerdir soktayım ailecek hepimiz soktayız..

4 gün gecmis ama ben farkında bile degilim annemi buldugum an gözümün önünden gitmiyor..
Annem ameliyattan cıktı doktor tahmin ettigimden daha iyi gecti demis tomografiler falan derken gece 24:00' te acil hastaneye cagırdılar bizi babamlar gitti kanama devam ediyormus, tansiyon düsmüyormus annemi ikinci bir ameliyata almak icin cagırmıslar babamı izin vermesi icin. Babam izin vermis doktor riskli demis yine ama annem onuda atlattı ameliyattan cıktı.

Bugün tansiyonun düstügünü ögrendik, beyin rahatlatıldı, tekrar kanama riski cok düsük dendi biraz rahat nefes aldık ama annem suan hala orda onu o kadar cok özledim ki.. Suan dinlenmem icin eve getirildim ama annemi düsünmekten gözüme uyku girmiyor dün gece rüyamda gördüm onu bana sizi bırakmıycam kızım dedi..

Aglamaya doyamıyorum biri cıkıyo felc kalabilir diyor biri diyor konusamayabilir..
Allahım kafayı yemek üzereyim benim annem hayat doluydu oturmayı hic sevmezdi öyle korkuttular ki ne yapacagımı sasırmıs durumdayım Allahım ne olur bize yardım ett..
:43:

canım senı okadar ıyı anlıyorum kı bılemessın benım annemde 9 ay once beyın kanaması geçirdi ve doktorların o "aynı" sozcugu hala kulaklarımda cınlıyor ama 5 gun sonunda "daha ıyı" kelımesını duydugum an dedımkı Allahım sana nekadar şükür etsem az ınan orda o saatte yere ve mekana bakmadan secde edesım geldı cunku gunlerce ac suzuz ve uykusuz bır halde sureklı dua ettım. Artık uykusuzluktan dus gormeye baslamıstım ayakata. umarım senın annende ıyılesecek ve sende mutlu olacaksın annelerimiz hep ıyı olsun dualarım senınle...

canım senı okadar ıyı anlıyorum kı bılemessın benım annemde 9 ay once beyın kanaması geçirdi ve doktorların o "aynı" sozcugu hala kulaklarımda cınlıyor ama 5 gun sonunda "daha ıyı" kelımesını duydugum an dedımkı Allahım sana nekadar şükür etsem az ınan orda o saatte yere ve mekana bakmadan secde edesım geldı cunku gunlerce ac suzuz ve uykusuz bır halde sureklı dua ettım. Artık uykusuzluktan dus gormeye baslamıstım ayakata. umarım senın annende ıyılesecek ve sende mutlu olacaksın annelerimiz hep ıyı olsun dualarım senınle...

Cok sevindim insallah bizde senin gibi sevinecegiz doktorlar umutlarımızı söndürmeye calıssa bile :(
Bizim 8 gün oldu hala bir degisme yok.
Nörolojik servis yogun bakımı hastalarının hayatta kalmaları bir mucizeymis öyle diyorlar :(
Bekliyoruz annecim derin uykuda bekliyoruz :(

merhaba arkadasim öncelikle cok gecmis olsun..
bu konuyu okurken gözyaslarimi tutamadim

bundan yedi sene önce sapasaglam anneannemi yüksek tansiyondan dolayi vurdu bu illet
sonrasinda felc gecirdi ve yataklara düstü,konusabiliyor ama bazen aklini yitiriyordu
buna ragmen gelismeler iyiydi ,yemegini yiyebiliyor,konusmaya calisabiliyor,yürümeyede ugrasiyordu tutuna tutuna :((

bu birinci ayda Türkiye´ye ziyarete gittigimde
annem ile yanina gitmistik ,annem corba yapiyordu bende anneannemi neselendirmek icin ugrasiyordum
her aksam yaptigim ayni seylere gülen o kadin gitmis ,karsimda tuhaf birisi vardi sanki
anneme sesleniyordum neler oluyor diye ,dedemde uykusundan sicrattiniz birakin uyusun demelerine kandiK:(((
corbasini yedirdim kendi ellerimle,öptüm kokladim sirma saclarini
rahatlastirip yatagina uzandirdik ki aninda gözlerini kapadi ,uyudu
ertesi sabah teyzemin aci telefoonuna uyandik ,anneannem uyanmiyordu
ambulans cagrilmisti cok kötü derecede ikinci beyin kanamasini gecirmis

ben sucluyum,ben hataliyim tansiyonunu neden ölcmedim,gözleri kan canagi gibi,gözlerime beni kurtarin bakislari,iki kelimeyi bi araya getiremeyisi,su gibi terlemesi bu kadar ip ucu verildi bana ama ben ANLAYAMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bir hafta yatti yogun bakimda ve bir haftanin sonunda gitti güzel gözlüm

Her gece kabusum artik,gözleri o yalvaran boncuk gözleri gitmiyor gözümün önünden

BENIM YÜZÜMDEN KAYBETTIK BENIM YÜZÜMDENNNN

Son düzenleme:
allah tan acil şifalar diliyorum annen için...inşallah atlatacaktır.. 2 zor ameliyat geçirmiş ve çok şükür şuan iyiye gidiyo diyosun durumu..o yüzden içini karartma herkes bişi der ihtimaller her zmaan vardır ama rabbim ne derse o ..inşalllah annenn sağlıcakla kalkıp ordan birlikte güle güle çıkacaksınız...
rabbim yardımcınız olsun..

öncelikle ALLAH acil şifa versin annenize konunun başını okuyunca o anı yaşadım sanki gecenin bi yarısı bi sese fırladım bi baktım annem yerde yatıyor
öldü sandım anne dedim cevap vermedi tepkisiz yatıyordu o telaşle ambulansı aradım ambulans gelene kadar kendine geldi ismimi söyledi bilinci açıldı içim rahat etti hastaneye gittik tekrar fenalaştı tansiyon düşmüş nabız alınamıyor içeri aldılar ve doktor çıktı hastanız cevap vermiyor bu kadar basit tek cümle o an yıkıldım annemin son seslenişiymiş adımla son görüşümmüş annemi canım melek annem benim bi daha onu göremeyecek olmak ,öpememek ,kokusunu duyamamak öyle zor ki tam 143 gün oldu özlemim bi o kadar artı insan yanında iken hiç kaybetmeyecekmiş gibi geliyor sanki hiç annem ölmeyecekti kıymet bilinmiyor şimdi şu an yanımda olması için neler vermezdim ki hayatta ki en büyük zenginlik,mutluluk,huzurmuş ana kucağı anne sevgisi.ALLAH ANNENİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN TÜM YÜREKTEN DİLİYORUM .

Back