Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

Allah hepsinden razı olsun cok sagolun..
Dün durumu yine kötüydü annemin yine yakınlarını iceri alın demis doktor
Cuma gününden beri durumu daha agır seyrediyor tansiyonları düsüyor simdide ilaclarla yükseltiyorlar..

gecmıs olsun ..allahtan umıt kesılmez 75 yasında dedem beyın amelıyatı sonrası sol tarafı felc kaldı ...ama evlatları ole guzel baktılarkı her gun masaj ılgı alaka çalışma derken fızı tedavıcılerın olumsuz baktıgı dedemı annemler ayaga kaldırdı sımdı heryere gıdıyor masallah ...allah yardımcınız olsun bakım konusunda onu sızlere bagıslasın

Canım benim çok çok çok geçmiş olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşaAllah annen sağlığına kavuşur.
Bizler dua edebiliriz onun için. Rabbim büyük,güçlü ol...

o kadar üzüldümki gözlerimden yaşlar döküldü,rabbim yardımcınız olsun inşallah,rabbim dilerse herşey olur,o ol desin yeter, anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah,dualrım sizinle,allah ben size şah damarınızdan daha yakınım demiş,dua edinki kabul edeyim buyurmuş çok dua edin kuran okuyun namaz kılın muhakkak ki rabbim bunca duayı bunca ibadeti karşılıksız bırakmayacaktır

öff konuyu okuyordum,çok üzüldüm,annemdede tansiyon sorunu var..
son sayfaya bir bakayım dedim,2 dk önce yazmışsın,bakmasaydım keşke çok üzüldüm çookk..
Allah sabırlar versin, Allahım çok zor bişi, diyecek söz bulamıyorum..
Başınız sağolsun..

Annemi kaybettik

Günlerdir takip ediyordum burayi annenin yasayacagina bir gram umudum olmasa bile

belki bir mucize olur diye diye gece gündüz bakiyordum

annemi kaybettim yazini görünce yüregimdebir SIZI olustu

ben bile bu kadar etkilendiysem ,RABBIMDEN SANA SABIR SABIR SABIR diliyorum.

bu kadar etkilenmemdeki sebeb ise kirgin ayrilisiniz.

canım benim ya bir gece nelere peydah olmuş
RABBİM şifa versin
ya benim annem de yüksek tansiyon hastası okurken ağladım
ve şuan içime öyle bir taş oturdu ki sanki benim anneme de aynı şey olacakmış hissine kapıldım
bütün yüksek tansiyon hastalarında böyle bir risk var mı

Baştan sona bir solukta okudum
iyi bir haber alırmıyım diye heyecanla umutla okudum..
mekanı cennet olsun, allah taksiratını affetsin
size de sabırlar versin..

Annemi kaybettik
Başından beri yazdıklarını sessizce, ama içten içe sürekli anneciğine dualar ederek takip ediyorum ... Ama şu an içimin yandığı, dualarımın boğazımda düğümlendiği andır (( Ben babacığımı onun doğumgününde , elimde pastası kutlamaya gidince , cenazesiyle karşılasarak kaybettim, acın nasıl ani ise , nasıl tarifi mümkün değil ise birebir yaşadım ... Sana su an ne desem boş, anlamsız ama anneciğin nurlarda yatsin, mekani cennet olsun demek ve yureğinin yangınını hissedebildiğimi bilmeni istiyorum ... Allahım şu an benim gücümü, sabrımı da sizlere versin canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…