guzel kardesim, yanlis anlama, bak ben bunlari cekmedim diye nispet icn anlatmiycam ama belki isine yarar diye soyluyorum.. eski esimle ayrilma sebeplerimiz arasinda fiziksel siddet, ihanet, itis kakis vs yoktu, aramizda cok buyuk bi sevgi vardi ama ailesinin rezillikleri, onlari susturmadigi gibi bi de icli disli olmasi, kendi kompleks ve takintilari(yani kisilik bozukluklari) bizi bu hale getirdi.. ben simdi iyiym Allah a sukur, cok yeni bosanmamiz ama yurumeyecegine inandigim icin icim rahat ve gececegini biliyorum kalan skntilarin da, Allah in izniyle..
ben eski esimle evlendigime asla pisman degilim, kosullar o zaman oyleydi, tam taniyamamis anlayamamistim gercek yuzlerini ve cok sevmistim, ama bosandigima da bi o kadar PİSMAN DEGİLİM.. cunku simdiki kosullar da onu fazlasiyla gerektirdi.. bile isteye devam edip duzelir diye zorlasam da hem daha kotuye gidecekti hem de olan bana ve aileme olacakti..
sen de o yuzden, gencecik omrunu boyle psikopat bi adam ve ailesine harcama.. niye diyorum bunu? cunku anlattiklarindan duzelmeyecegini gordum.. Allah yardimcin olsun