Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

Biz psikologa gittik dedi ki ben nefret ettim iliskiden cocuk olsun daha dokunmam doktor kizdi 3 sene yapamayan hastalar var dedi siz basindasinjz dedi . Ama o kati fikirli . Duzelir diye umdum hep bu akli basindalik degilsede bilemem ama sonucta yuvayi kurmak cok zor .. aileme yansimasini cok istemedim ama malesef . Bu akli basindalik degilse oyleyimdir demek ki ama insan bazen gercekten caresiz kaliyor ki ben o durumdaydim eve gelsem olumle tehtit , gelmesem orda ayri bir dertti . Ben susmayi sectim ailemin zarar gormesini istemedim .

Zarla ilgisi yok hic duhul olmamisti ki .. girmedi hic ki is zara kalsin ..

Iste bana denilen.bu zulum o cinsellik olmadigi icinmis .. hep oyle baski altinda kaldim ..insallah bundan snra adimlarimi daha saglam atarim bu da bir ders yasanacakmis demek ki

Evet iki kez teklif etti ikisinde de cevabimi verdim .
'yuva kurmak kolay degil' demissin ya, sana 'bosanmis, tecrubeli, bekara kari bosamak kolay modunda olmayan' abla tavsiyesi; insanlar asla degismez.. bunu iyi bil.. hele ki bu psikopatlik derecesindeki hareketler, bisey diyemiyorum.. cocugun yok, aranizda bsy bile olmamis zaten, adamin duzelmeye de niyeti yok, her gecen gununuz daha kotu anlasildigi kadariyla.. ve daha 20yasindasin.. yol yakinken birak derim.. cunku bu kadar kavganin, olayin icinde gidip doktora onu actirdiysan (tek dert oymus gibi) yarin da cocuk yaparsin gibi geliyo..

Arkadan iliski zaten haram ..
Kaldi ki daha normal iliskimiz yokken onu kabul edemezdim zaten hemde igrenc birsey yani afedersiniz ama buyuk ihtiyacimizi giderdigimiz yer oradan yapmamiz gerekseydi Allah vajinayi yaratmazdi .. biz bu tekliften sonra ondan suphelendik erkeklere ilgisi mi var acaba diye cunkubtam bir arkadas asigi birtanesine deli gibi seviyor sabah aksam onun adini duyarsim .. dugun fotolarindan bile onu severdi ..
olur mu ; olur valla..
Olmaması için bir neden yok.
yani tuhaf olan 7 ay içinde 3 kere orgazm olması.

çok zormuş durumun canım senin ya.
nasıl yani temizliğe önem vermemesi. O şekilde hayatına devam mı ediyordu?
temizlenmeden falan yani?
Bence cinsellikten önce bu adamla yaşamanın çarelerini bulman lazım.
Bir kere pis diyorsun. Cinsellik oldu diyelim sonrasında ne yapacaksın?

Zaten ayrildik .. soylene soylene temizlik yaptiriyordum ama sanirim kilodan yapamiyordu diyip aciyodum ona ne biliyim safmisim gercekten nasil susmusum ki ben normalde kil gorunce kendimden rahatsiz olan biriyimdir ..

Nesini seviyorsunuz bu adamın anlamadım. Şiddet var hakaret var daha neler var.
Ne diyim bilemedim.

Diyorum ya su an ya cok yeni diye boyleyim ama icimde tuhaf bir his var .. rabbim feraha cikartsin benimde suclarim illaki oldu ama bu kadar baski altinda kalinca bu hale geldim .. rabbim affetsin insallah

Zaten ayrildik .. soylene soylene temizlik yaptiriyordum ama sanirim kilodan yapamiyordu diyip aciyodum ona ne biliyim safmisim gercekten nasil susmusum ki ben normalde kil gorunce kendimden rahatsiz olan biriyimdir ..

Diyorum ya su an ya cok yeni diye boyleyim ama icimde tuhaf bir his var .. rabbim feraha cikartsin benimde suclarim illaki oldu ama bu kadar baski altinda kalinca bu hale geldim .. rabbim affetsin insallah
sen bu adamla nasıl evlendin?
severek mi yani?

'yuva kurmak kolay degil' diye felsefe yapmissin ya, sana 'bosanmis, tecrubeli, bekara kari bosamak kolay modunda olmayan' abla tavsiyesi; insanlar asla degismez.. bunu iyi bil.. hele ki bu psikopatlik derecesindeki hareketler, bisey diyemiyorum.. cocugun yok, aranizda bsy bile olmamis zaten, adamin duzelmeye de niyeti yok, her gecen gununuz daha kotu anlasildigi kadariyla.. ve daha 20yasindasin.. yol yakinken birak derim.. cunku bu kadar kavganin, olayin icinde gidip doktora onu actirdiysan (tek dert oymus gibi) yarin da cocuk yaparsin gibi geliyo..

Yok artik kesinlikle bitti dava acicaz insallah .. doktorun actigindan haberim uyaninca oldu ben asla izin vermezdim durdugunda ellenmesine .. sizin hayatiniz nasil devam etti niye bosandiniz bilmiyorum ama ?

olur mu ; olur valla..
Olmaması için bir neden yok.
yani tuhaf olan 7 ay içinde 3 kere orgazm olması.

Artik Alllahla onun arasinda bile bile evlendiyse kendine yatacak yer ayarlasin

o zaman hiç mi pis tarafını görmedin?
temiz miydi o zaman?
hiç mi dokunmuyordu sana?
her şey normal miydi?

Ben okuyordum zaten cok gorusemiyorduk ama orasini felan hic gormemistim evlenmeden once .. sadece el ele tutusmak isterdi sarilirdi operdi ama evlenince onlarda saatle olmaya basladi .. o isteyince olcak istemezse yok .. yarin sabah erken ise gidicem bu gece denemek yok .. onun sevki gelirse gelmezse asla yok :(

Iste onlarda bu kelimeleri bana kullandilar ve hala kullaniyorlar ben kacmisim oglundan yatmamisim onla teslim olmamisim
7 ayda hangi gün kacıcanki...
zevzekler.
ne kadar üsre nişanlı kaldınız?
nişanlıyken nasıldılar?. eşinin yaklaşımı ailesi falan

Ben okuyordum zaten cok gorusemiyorduk ama orasini felan hic gormemistim evlenmeden once .. sadece el ele tutusmak isterdi sarilirdi operdi ama evlenince onlarda saatle olmaya basladi .. o isteyince olcak istemezse yok .. yarin sabah erken ise gidicem bu gece denemek yok .. onun sevki gelirse gelmezse asla yok :KK43:
azcık bacagını acsan bile normal erkek şevki olurki.
senin kocada kesin problem var...

Ben okuyordum zaten cok gorusemiyorduk ama orasini felan hic gormemistim evlenmeden once .. sadece el ele tutusmak isterdi sarilirdi operdi ama evlenince onlarda saatle olmaya basladi .. o isteyince olcak istemezse yok .. yarin sabah erken ise gidicem bu gece denemek yok .. onun sevki gelirse gelmezse asla yok :KK43:

Arkana bile bakma, boşa gitsin
İnsan sınıfında değil adam

Yok artik kesinlikle bitti dava acicaz insallah .. doktorun actigindan haberim uyaninca oldu ben asla izin vermezdim durdugunda ellenmesine .. sizin hayatiniz nasil devam etti niye bosandiniz bilmiyorum ama ?

Artik Alllahla onun arasinda bile bile evlendiyse kendine yatacak yer ayarlasin
guzel kardesim, yanlis anlama, bak ben bunlari cekmedim diye nispet icn anlatmiycam ama belki isine yarar diye soyluyorum.. eski esimle ayrilma sebeplerimiz arasinda fiziksel siddet, ihanet, itis kakis vs yoktu, aramizda cok buyuk bi sevgi vardi ama ailesinin rezillikleri, onlari susturmadigi gibi bi de icli disli olmasi, kendi kompleks ve takintilari(yani kisilik bozukluklari) bizi bu hale getirdi.. ben simdi iyiym Allah a sukur, cok yeni bosanmamiz ama yurumeyecegine inandigim icin icim rahat ve gececegini biliyorum kalan skntilarin da, Allah in izniyle..
ben eski esimle evlendigime asla pisman degilim, kosullar o zaman oyleydi, tam taniyamamis anlayamamistim gercek yuzlerini ve cok sevmistim, ama bosandigima da bi o kadar PİSMAN DEGİLİM.. cunku simdiki kosullar da onu fazlasiyla gerektirdi.. bile isteye devam edip duzelir diye zorlasam da hem daha kotuye gidecekti hem de olan bana ve aileme olacakti..
sen de o yuzden, gencecik omrunu boyle psikopat bi adam ve ailesine harcama.. niye diyorum bunu? cunku anlattiklarindan duzelmeyecegini gordum.. Allah yardimcin olsun

7 ayda hangi gün kacıcanki...
zevzekler.
ne kadar üsre nişanlı kaldınız?
nişanlıyken nasıldılar?. eşinin yaklaşımı ailesi falan

Yaklasik bir sene cok iyidiler melek gibiydiler hepsi .. bir ilgi bir ozen ..annesi ilk geldi o arada esim hep disari cikiyodu gece 3 4 ayrilmak istedim hemen geldiler yok oyle bisey aksma 10dan sonra disari cikmaz kahvesi yok felan evlenince erkek da gizim aliscasin dedi ondan sonra bendede yeri bitti.

20 yasindayim .. 7 aylik evliyim ve ayriliyoruz esimle :KK43: oncelikle hic cinsel iliskimiz olmadi .evlendigimizden beri surekli kavgalarimiz oldu ilk baslarda ben disari cikmasina karistim surat yaptim bunalmis benden bana durmadan annenin evine git diyordu kovdu kac defa bende sinir krizi gecirdim dudaklarim sisti hastaneye kaldirdilar bana sevmedigini nefret ettirdigimi soylemisti ve netice krizle sonuclandi .. memlekete gittik sanki ben hic yokmusum gibi butun gun bilgisayar basindaydi ilk dort gun sonrada aksam gec geldi babasini aramis ben istesem izin vermez sen izin al diye babasi da oyle sacmalik mi olur git demis ve o gece gec geldi aslnda gitmesi degildi kizdigim ben aradigimda acmamis olmasiydi birde krizimden iki hafta bile gecmemisti henuz gece gec gelince bende biraz bozuldum sonra ben odadan cikarken gorumcem kayinvalidem ve esim konusuyorlardi simdi gene kriz gecirir , bildigin gibi degil yakamdan dusmuyor dedi . Oraya giderken esimle oturmak istemem bile suc olmustu otobuste bile rhat yok dediler inincede annesine sikayet etmisti beni ablasiyla bir olup oda ona destekti bana kizdilar niye boyle boguyosun diye ne varmis tek oturmasinda otobus bosmus rahat oturmak varken .. neyse ben o gece gene kriz gecirmek denmez ama aglamaya basladim sinirlendim babamlari aradim yeter alin beni diye .. tabiki oraya gelemediler ve sonra duzeldik gibi olduk arkadasi arkasini donunce orada benimle ilgilendi hep .. ama dogumgunumu zehir etti oda ayri ..annesi aramis anneme senin kizin hasta psikologa goturun demis. sonra donduk ve annemlere geldik ziyarete .. dedigi laflar hala kulagimda istemiyorum boguyor beni skiyor dedi kalsin burada bosanmak olmaz rezillik cikar dedi ama birbay iki ay kalsin hasta senin kizin dedi. Annem tamam kalsin dedi ama ben pesine gittim deli gibi seviyorum esimi .. hocalara gittik bu ozel is icin ilk baslarda ben kendimi kastim teslim oldugum zamanlardada o yapamadi .. hep sinirlendi hep bagirdi .. v..agra kullandi ama yinede olmadi .. o sucu hep bana atti hala bilmiyorum ondan mi ama herkes 7 ay erkek ellem eder kullem eder yapar diyor .. snra hocalara gittik ordada ayni laflari soyledi evlendik evleneli gececi calissada merak edip aramaz beni evde trk kalsamda umursamaz ailesi daha cok merak ederdi .. bende biraz sivri dilliyimdir lafim agirdir ..akrabalarina el opmeye hep tek gittim ve sonunda patladm bende gitmedim .. hzurumuz yok dedim sacimi cekti bogazima asildi .. ablam gelmek isterse musait degilim lafi duymicam dedi ya banyodaysam acamazsam dedim kalkti evdeki camlari parcaladi .. babami aradim geldi beni aldi birkacgun onlarda kalmak icin izin istedik bogazima cam dayamisti korkmustum .. snra psikologa baslamis cagirdilar oraya yine beni istemedigini felan soyledi ve psikologla konusmaya basladik alttan aldim mesajlari attirdi bana snra adam cinsl konular acti ve bana yatma teklif etti . Pols felan ugrasmak istemedik ve baristik .. ancak esim beni yine istemedi opsem suc, sarilsam suc, o isteyince gel istemezse git yap derse yap yapma derse yapma . Gece kacta yatacagima bile karisir .. eve glir anahtari bazen korkunca kapida birakirdim beni hep azarlar hakaret eder .. annesinin yninda bana g..unu kaldirdinz indirin s..ktiminin karisi dedi cok zoruma gitmisti ama annesi hep oglunu iyilerdi iyiledi hep ben suclu oldum delirtti beni.sen cahilsin ogrenceksin buyuceksin evlilik canim cicim degil bunu anlarsin .. bana cevap veremezsin kadin hep susar bardak olsa sunu kaldir der kaldirmasam hemen kizar .. senden anne olmaz sen kari misin ? Baktim olmuyor ..Artik en sonunda artik vajinal operasyon gecirdim ve doktor kesinlikle olacak dedi bekaretimi doktora bozdurdu iki gun annemde kaldim psikolojim coktu ve sonra eve gittim aksamina kapinin onune koydu hemdde sirf 12 de degilde 11.30da gel dedim diye bana s.git dedi skcm dedi gecti odaya yanina gittim defol dedi hazirlandim nereye dedi hava alip gelicem ddim annesi karsimda oturyor cagirmistida oraya ugrsdim tamam sen cik diyede mesaj attim guzelce ama o annemi aramis istemiyorum gelin alin kizinizi diye babam geldi.aldi apar tpar .. anlasmali bosanmaya karar verdik ceyizimi almam icin altinlari istediler vermedik .. kadinlik mi yapti dediler ve altinlar icin adimi o erkek psikologla cinsel konulari koustuk diye namussuza cikardilar :KK43: ben suclu muyum yardim edin bana ..

nekadar kısa zamanda nekadar çok olaylay yaşamışsınız.eşinin böyle olması evliliğinizin boşanmaya kadar gelmesi tabiki senin suçun deil.şimdi doğru konuşmak gerekirse biraz hatan çok sıkmak olmuş.erkekler bundan hoşlanmıyor malesef.sen kurtulduğuna sevin eşinden ve ailesinden...psikopat gibiler valla.boşanınca kendini oyalancak hobiler edin..kurslara git iş bul çalış..uzaklaş biraz sorunlardan.kötü bir tecrübe oldu senin için ama kurtuluyorsun yol yakınken..

guzel kardesim, yanlis anlama, bak ben bunlari cekmedim diye nispet icn anlatmiycam ama belki isine yarar diye soyluyorum.. eski esimle ayrilma sebeplerimiz arasinda fiziksel siddet, ihanet, itis kakis vs yoktu, aramizda cok buyuk bi sevgi vardi ama ailesinin rezillikleri, onlari susturmadigi gibi bi de icli disli olmasi, kendi kompleks ve takintilari(yani kisilik bozukluklari) bizi bu hale getirdi.. ben simdi iyiym Allah a sukur, cok yeni bosanmamiz ama yurumeyecegine inandigim icin icim rahat ve gececegini biliyorum kalan skntilarin da, Allah in izniyle..
ben eski esimle evlendigime asla pisman degilim, kosullar o zaman oyleydi, tam taniyamamis anlayamamistim gercek yuzlerini ve cok sevmistim, ama bosandigima da bi o kadar PİSMAN DEGİLİM.. cunku simdiki kosullar da onu fazlasiyla gerektirdi.. bile isteye devam edip duzelir diye zorlasam da hem daha kotuye gidecekti hem de olan bana ve aileme olacakti..
sen de o yuzden, gencecik omrunu boyle psikopat bi adam ve ailesine harcama.. niye diyorum bunu? cunku anlattiklarindan duzelmeyecegini gordum.. Allah yardimcin olsun

Benimkisi gibi birazda ailesini kotuledi bana hep ilk zamanlarda sonra git gorus evde durma yanimda durma .. nankorler .. insallah bunlar gececek biliyorum Rabbim herkese hakkinda hayirlisini versin cumlemizin yardimcisi olsun

nekadar kısa zamanda nekadar çok olaylay yaşamışsınız.eşinin böyle olması evliliğinizin boşanmaya kadar gelmesi tabiki senin suçun deil.şimdi doğru konuşmak gerekirse biraz hatan çok sıkmak olmuş.erkekler bundan hoşlanmıyor malesef.sen kurtulduğuna sevin eşinden ve ailesinden...psikopat gibiler valla.boşanınca kendini oyalancak hobiler edin..kurslara git iş bul çalış..uzaklaş biraz sorunlardan.kötü bir tecrübe oldu senin için ama kurtuluyorsun yol yakınken..

Evet gercekten skmak degildi aslinda niyetim ama evlenmeden once benim huylarimi ben ona herseyiyle anlattim alinganimdir dedim , ortam icinde rencde edilmekten hoslanmam beni kenara cek soyle ama ortam icinde yapma dedim .. disari cikmana karisirim dedim .. gece gec saate izin vermem dedim herseyi anlattim .. ama o eblendik daha 3.gun beni birakti gitti .. o isi denerken arkadasi arasin telefonla konusurdu hemen birakip .. balayinda yuzume bile bakmadi erken dondum sinirlenip .. o beni o skma durumuna getirdi .ben ondan soz bile almistim hatta diyordu hep senin gibi bi kiz evde birakilip disari cikilir mi diye ... kardesinin yaninda kac defa gerizekali dedi ailesi de hakettin dedi .. annesinin yaninda parti konusu konusulurken ben esimden tataf oldum birlaf soyledim kizdi hemen zorla kufur etrircen dedi anneside karsimizda bende bunun icin etceksen et dedim saka yapiyor zannetmistim ve kalkti ustume yurudu .. annesine bunun g..tunu kaldirdiniz indirin si...minin karisi dedi geldi cenemi skti snra annesi durdurdu kizdi ona napiyosun diye kalkti annesine siz yaptniz bunu byle arkasindan neysen yuzunede o ol dedi sordum ona arkamdan mi konusuyosun diue yok dedi .. sonra konusmadim esmle bana kufur erti diye beni sucladilar neymis konuscakmisim ..gelde bu adami iflah et

Evet gercekten skmak degildi aslinda niyetim ama evlenmeden once benim huylarimi ben ona herseyiyle anlattim alinganimdir dedim , ortam icinde rencde edilmekten hoslanmam beni kenara cek soyle ama ortam icinde yapma dedim .. disari cikmana karisirim dedim .. gece gec saate izin vermem dedim herseyi anlattim .. ama o eblendik daha 3.gun beni birakti gitti .. o isi denerken arkadasi arasin telefonla konusurdu hemen birakip .. balayinda yuzume bile bakmadi erken dondum sinirlenip .. o beni o skma durumuna getirdi .ben ondan soz bile almistim hatta diyordu hep senin gibi bi kiz evde birakilip disari cikilir mi diye ... kardesinin yaninda kac defa gerizekali dedi ailesi de hakettin dedi .. annesinin yaninda parti konusu konusulurken ben esimden tataf oldum birlaf soyledim kizdi hemen zorla kufur etrircen dedi anneside karsimizda bende bunun icin etceksen et dedim saka yapiyor zannetmistim ve kalkti ustume yurudu .. annesine bunun g..tunu kaldirdiniz indirin si...minin karisi dedi geldi cenemi skti snra annesi durdurdu kizdi ona napiyosun diye kalkti annesine siz yaptniz bunu byle arkasindan neysen yuzunede o ol dedi sordum ona arkamdan mi konusuyosun diue yok dedi .. sonra konusmadim esmle bana kufur erti diye beni sucladilar neymis konuscakmisim ..gelde bu adami iflah et

çok ayıp ya nasıl terbiye almış bu çocuk..sana karşı bırak sevgiyi saygısı bile yok..sen boşancağın için üzülme hiç tam tersine senin bayramın olsun..umarım ilerde karşına çok iyi anlaşacağın insan çıkar çok mutlu olursun..

çok ayıp ya nasıl terbiye almış bu çocuk..sana karşı bırak sevgiyi saygısı bile yok..sen boşancağın için üzülme hiç tam tersine senin bayramın olsun..umarım ilerde karşına çok iyi anlaşacağın insan çıkar çok mutlu olursun..

Erkeklerden tiksindim sayesinde .. cinsellikten sogudum dusunur muyum bilmiyorum .. ben gercekten hep kendimi yedim bitirdim beklentilerim cok mu kotu bu dereceye gelecek kadar diye kimse mi esine cevap vermiyor her cevp veren boyle mi yapiyor yoksa sadece onlarin anlayisi mi bu diye .. erkege hicbirsey denmez diyen insanlarla insallah kurtulurum cok.sagolun

Back
X