• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

Okurken ağzım açık kaldı.
Adamın evlenınce bu kadar değişmeside bana tuhaf geldi.
Tamam değişir de adam bildiğin istemıyorum diyor. Hemde en baştan beri.
20 yaşında evlenmeni geçiyorum.
Ailen bir iyilik yapıp sana sahip çıksın yoksa bu adam seni canına okur.
Sende hala seviyorum diye gezme ortada, sevgi bu değil.

Ve en basta istememesinin tek sebebi aksam gec gelince kizmam .. cikiyorlar zaten cok sukur

çok yanlış anlıyorsun söylediklerimi tatlım. sen kendini haklı görüyorsan oda kendini haklı görüyordur emin ol. evlenmeden once insan farklıdır. çocuktur, cahildir vs. ama evlenince sana ekstra roller katar hayat. eş olursun anne olursun vs. adam evlenmeden once gezip tozuyor ve evlenince sen onu yanında istiyorsun. onun sana yaptığını aslında sen de ona yapmışsın. burada kendini kötü hisset suçla diye söylemiyorum. biraz farkındalığını arttır ve ne kendini ne de onu suçla. her kavgada kocamda bana her tartışmada git diyor ama ben gitmem diyorum. neye gidecekmişim. bu hayatı ben kurdum. benim ailem benim yuvam. (yuvayı dişi kuş yapar) hiç kimseyi de karıştırmam. haa! ilk başta evet herkes üzerinde hak iddia eder. ama ben sabırla gücün benim elime geçmesini bekledim. şimdi yuvamın sahibiyim. dışarda eşim benden bahsederken 'öküzün karısı inek olur ama aslanın karısı aslan olur' diye bir tabir kullanarak bahsediyor. sen kendi gücünü içinde hissetmediğin sürece hayatının souna kadar ezilmeye mahkum olacaksın. once kendine saygı duyulmasını sağla. bunun için ağız kavgası yapmak yerine dik durup her söze muhattap olmayacaksın mesela. ölçüp tartıp tek laf ile hepsini alt edeceksin. hayatın başındasın ve güçlü ol bunun için zaaflarından kurtul.

sen tez zamanda boşan bu adamdan onun psikolojisi bozuk seninkinide bozacak

çok yanlış anlıyorsun söylediklerimi tatlım. sen kendini haklı görüyorsan oda kendini haklı görüyordur emin ol. evlenmeden once insan farklıdır. çocuktur, cahildir vs. ama evlenince sana ekstra roller katar hayat. eş olursun anne olursun vs. adam evlenmeden once gezip tozuyor ve evlenince sen onu yanında istiyorsun. onun sana yaptığını aslında sen de ona yapmışsın. burada kendini kötü hisset suçla diye söylemiyorum. biraz farkındalığını arttır ve ne kendini ne de onu suçla. her kavgada kocamda bana her tartışmada git diyor ama ben gitmem diyorum. neye gidecekmişim. bu hayatı ben kurdum. benim ailem benim yuvam. (yuvayı dişi kuş yapar) hiç kimseyi de karıştırmam. haa! ilk başta evet herkes üzerinde hak iddia eder. ama ben sabırla gücün benim elime geçmesini bekledim. şimdi yuvamın sahibiyim. dışarda eşim benden bahsederken 'öküzün karısı inek olur ama aslanın karısı aslan olur' diye bir tabir kullanarak bahsediyor. sen kendi gücünü içinde hissetmediğin sürece hayatının souna kadar ezilmeye mahkum olacaksın. once kendine saygı duyulmasını sağla. bunun için ağız kavgası yapmak yerine dik durup her söze muhattap olmayacaksın mesela. ölçüp tartıp tek laf ile hepsini alt edeceksin. hayatın başındasın ve güçlü ol bunun için zaaflarından kurtul.

Evet burada guzel soylediniz ben susarak kendimi hapsettim .. oysaki daha farkli olabilirdi

sen tez zamanda boşan bu adamdan onun psikolojisi bozuk seninkinide bozacak

Ins bakalim anlasmali bosanmak isteniyor ama ne olacak

Senin kocanın kuş ötmüyor tüm hırsını senden alıyor gibi geliyor bana, allah onun belasını çoktan vermiş.. ay başını yesin maganda. kız babanın evinde rahat edersin üzülmeyi bırak tüketirdi seni bu herif.

sen hastaneye tek başına mı gittin ?

Hayir esimle gittim .

Senin kocanın kuş ötmüyor tüm hırsını senden alıyor gibi geliyor bana, allah onun belasını çoktan vermiş.. ay başını yesin maganda. kız babanın evinde rahat edersin üzülmeyi bırak tüketirdi seni bu herif.

Sanirim gelecegim icine kapanik , herseye susan , citkirildim biri olmak olurdu .. ama kusunun otup otmedigini artik Allahla kendi arasinda cozecek yinede beni bu kadar uzmeye boyle iftira atmaya hakko yoktu ama yapti .. birlikte cozebilirdik o sorunuda ben ona destek olabilirdim .. ondan bekleyip goremedigim seyi ben ona gosterebilirdim eger oyleyse gercekten Rabbim onu bildigi gibi yapsin

Adam geceleri disari cikiyor ve konu sahibi buna izin vermek istememesi yanlis mi yani sizce? Yani adam evlenmis ama esini evde yalniz birakip disarilarda gezecek kadinda onu "bogmamak" icin bunu kabul mu etmeli sizce?

20 yasindayim .. 7 aylik evliyim ve ayriliyoruz esimle :KK43: oncelikle hic cinsel iliskimiz olmadi .evlendigimizden beri surekli kavgalarimiz oldu ilk baslarda ben disari cikmasina karistim surat yaptim bunalmis benden bana durmadan annenin evine git diyordu kovdu kac defa bende sinir krizi gecirdim dudaklarim sisti hastaneye kaldirdilar bana sevmedigini nefret ettirdigimi soylemisti ve netice krizle sonuclandi .. memlekete gittik sanki ben hic yokmusum gibi butun gun bilgisayar basindaydi ilk dort gun sonrada aksam gec geldi babasini aramis ben istesem izin vermez sen izin al diye babasi da oyle sacmalik mi olur git demis ve o gece gec geldi aslnda gitmesi degildi kizdigim ben aradigimda acmamis olmasiydi birde krizimden iki hafta bile gecmemisti henuz gece gec gelince bende biraz bozuldum sonra ben odadan cikarken gorumcem kayinvalidem ve esim konusuyorlardi simdi gene kriz gecirir , bildigin gibi degil yakamdan dusmuyor dedi . Oraya giderken esimle oturmak istemem bile suc olmustu otobuste bile rhat yok dediler inincede annesine sikayet etmisti beni ablasiyla bir olup oda ona destekti bana kizdilar niye boyle boguyosun diye ne varmis tek oturmasinda otobus bosmus rahat oturmak varken .. neyse ben o gece gene kriz gecirmek denmez ama aglamaya basladim sinirlendim babamlari aradim yeter alin beni diye .. tabiki oraya gelemediler ve sonra duzeldik gibi olduk arkadasi arkasini donunce orada benimle ilgilendi hep .. ama dogumgunumu zehir etti oda ayri ..annesi aramis anneme senin kizin hasta psikologa goturun demis. sonra donduk ve annemlere geldik ziyarete .. dedigi laflar hala kulagimda istemiyorum boguyor beni skiyor dedi kalsin burada bosanmak olmaz rezillik cikar dedi ama birbay iki ay kalsin hasta senin kizin dedi. Annem tamam kalsin dedi ama ben pesine gittim deli gibi seviyorum esimi .. hocalara gittik bu ozel is icin ilk baslarda ben kendimi kastim teslim oldugum zamanlardada o yapamadi .. hep sinirlendi hep bagirdi .. v..agra kullandi ama yinede olmadi .. o sucu hep bana atti hala bilmiyorum ondan mi ama herkes 7 ay erkek ellem eder kullem eder yapar diyor .. snra hocalara gittik ordada ayni laflari soyledi evlendik evleneli gececi calissada merak edip aramaz beni evde trk kalsamda umursamaz ailesi daha cok merak ederdi .. bende biraz sivri dilliyimdir lafim agirdir ..akrabalarina el opmeye hep tek gittim ve sonunda patladm bende gitmedim .. hzurumuz yok dedim sacimi cekti bogazima asildi .. ablam gelmek isterse musait degilim lafi duymicam dedi ya banyodaysam acamazsam dedim kalkti evdeki camlari parcaladi .. babami aradim geldi beni aldi birkacgun onlarda kalmak icin izin istedik bogazima cam dayamisti korkmustum .. snra psikologa baslamis cagirdilar oraya yine beni istemedigini felan soyledi ve psikologla konusmaya basladik alttan aldim mesajlari attirdi bana snra adam cinsl konular acti ve bana yatma teklif etti . Pols felan ugrasmak istemedik ve baristik .. ancak esim beni yine istemedi opsem suc, sarilsam suc, o isteyince gel istemezse git yap derse yap yapma derse yapma . Gece kacta yatacagima bile karisir .. eve glir anahtari bazen korkunca kapida birakirdim beni hep azarlar hakaret eder .. annesinin yninda bana g..unu kaldirdinz indirin s..ktiminin karisi dedi cok zoruma gitmisti ama annesi hep oglunu iyilerdi iyiledi hep ben suclu oldum delirtti beni.sen cahilsin ogrenceksin buyuceksin evlilik canim cicim degil bunu anlarsin .. bana cevap veremezsin kadin hep susar bardak olsa sunu kaldir der kaldirmasam hemen kizar .. senden anne olmaz sen kari misin ? Baktim olmuyor ..Artik en sonunda artik vajinal operasyon gecirdim ve doktor kesinlikle olacak dedi bekaretimi doktora bozdurdu iki gun annemde kaldim psikolojim coktu ve sonra eve gittim aksamina kapinin onune koydu hemdde sirf 12 de degilde 11.30da gel dedim diye bana s.git dedi skcm dedi gecti odaya yanina gittim defol dedi hazirlandim nereye dedi hava alip gelicem ddim annesi karsimda oturyor cagirmistida oraya ugrsdim tamam sen cik diyede mesaj attim guzelce ama o annemi aramis istemiyorum gelin alin kizinizi diye babam geldi.aldi apar tpar .. anlasmali bosanmaya karar verdik ceyizimi almam icin altinlari istediler vermedik .. kadinlik mi yapti dediler ve altinlar icin adimi o erkek psikologla cinsel konulari koustuk diye namussuza cikardilar :KK43: ben suclu muyum yardim edin bana ..
off o neydi öyle sen bir an evvel o adamdan ayrıl..konunun başlarını okurken cinsel ilişkiye giremediğiniz için sandım ama o adam psikopat sizi hacıya hocaya götürene kadar bir doktora götürselermiş.. allah ne verirse hayırlısını versin yaşın da çok küçük kendine yeni bir hayat kurarsın..

sevgililik ve nişanlılık döneminde kesinlikle cinsel alıştırmalar yapılmalı sonrasında böyle sonuçlar çıkıyo

off o neydi öyle sen bir an evvel o adamdan ayrıl..konunun başlarını okurken cinsel ilişkiye giremediğiniz için sandım ama o adam psikopat sizi hacıya hocaya götürene kadar bir doktora götürselermiş.. allah ne verirse hayırlısını versin yaşın da çok küçük kendine yeni bir hayat kurarsın..

Doktora da gittik canim .. Ama suc hep bende gozuktu orada da kaderim malesef ..

sevgililik ve nişanlılık döneminde kesinlikle cinsel alıştırmalar yapılmalı sonrasında böyle sonuçlar çıkıyo

Bide onu yapsaydik kim bilir adimi neye cikattirdilar daha :) iyiki olmams

bekaretini doktor müdahaleyle ortadan kaldırmış sanırım doğru mu

Evet

kaç yasında bu insan müsveddesi ?
sevgililik dönemizde nasıldı ?

27 . Nisanliyken cok iyidi hersey tozpembe .. ne zaman nikahi kiydik o zaman is bitti . Ama tutarsizdi biraz da birgun cok iyise birgun cok kotu .. degisiyordu ruh hali

27 . Nisanliyken cok iyidi hersey tozpembe .. ne zaman nikahi kiydik o zaman is bitti . Ama tutarsizdi biraz da birgun cok iyise birgun cok kotu .. degisiyordu ruh hali

Allah yardımcın olsun..
Bir an önce kurtul derim...

Evet

27 . Nisanliyken cok iyidi hersey tozpembe .. ne zaman nikahi kiydik o zaman is bitti . Ama tutarsizdi biraz da birgun cok iyise birgun cok kotu .. degisiyordu ruh hali[/QUO

Evet

Bu yaşında kimsenin sana bunları yaşatmaya hakkı yok..erkek belirli süre cinsel ilişkiye girmediğinde agresifleşiyor. ve bu başarıya ulaşamama onda saldırganlığa neden oluyor . daha önce farkettiğin hızlı ruh hali değişimleri var ya işte bu da aslında o adamın psikolojisinin bozuk olduğunu gösteriyor. başınızda aklı başında bir büyük olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı diye düşünüyorum

Bu yaşında kimsenin sana bunları yaşatmaya hakkı yok..erkek belirli süre cinsel ilişkiye girmediğinde agresifleşiyor. ve bu başarıya ulaşamama onda saldırganlığa neden oluyor . daha önce farkettiğin hızlı ruh hali değişimleri var ya işte bu da aslında o adamın psikolojisinin bozuk olduğunu gösteriyor. başınızda aklı başında bir büyük olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı diye düşünüyorum

Iste hep bu laflar beni orada tuttu . Hep bende sucladim kendimi yalam degil benden sandim .. ama doktorlar bir sorun yok deyince artik biraktim suclamayi kendimi .. ailesi vardi basimizda her tartismada kapida bitiyorlardi masallah ama onlarda hep bana alttan al , sus kadin alttan alcak , kadin suscak , kiskanma , sal disari biraz bilmem ne saydirip durdular bana .. ben anneme anlattim annem sacini cekerse alirim kizimi dedi ve suclu oldu adi yuva yikiciya cikti ..

öyle insanlardan hayır gelmez kendine yeni bir hayat kurup yoluna bak
şunu asla unutma bir kadın her zaman daha iyisini bulur..

Back
X