• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

bekaretini dr operasyonla mı bozduuuu:KK57:yoksa ben mi yanlış okudumm.. dr cinsel yönden uygulamalı mı gösterdi.. ay ben yanlış mı okudum.. canımya allah sabır versin sana boşansana bu adamla ömür geçmez şerefsiz pislik....

beddua haksızsa tutmaz

Oyle tutmaz tabi kopeklerin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi diye bosa dememisler .

bekaretini dr operasyonla mı bozduuuu:KK57:yoksa ben mi yanlış okudumm.. dr cinsel yönden uygulamalı mı gösterdi.. ay ben yanlış mı okudum.. canımya allah sabır versin sana boşansana bu adamla ömür geçmez şerefsiz pislik....

Bekaretimi bozan kadin dogum doktoru . Psikolog teklifte bulundu o zaman esimle ayriydik . Mesaji esime okuttum oyle baristik nasil olduysa ..

yav bu erkekler nedir takmışlar arkadan ilişkiye :KK62::KK62::KK62: moda oldu galiba

Herkes kendi zevkinde canim ..

Sen de az degilmissin. Ne var saati bu kadar takacak. Madem guvenmiyosun neden evlendi n? Yazik olmuş.iki tarafta hayali ama sen de masum değilsin

Bunlari yasadigini bilen goren anana babana ne demeli ya.nasil insanlar var dedirtiyor her biri ayrica

E
Adam geceleri disari cikiyor ve konu sahibi buna izin vermek istememesi yanlis mi yani sizce? Yani adam evlenmis ama esini evde yalniz birakip disarilarda gezecek kadinda onu "bogmamak" icin bunu kabul mu etmeli sizce?
evlenmeden önce kendi çocuk gibiymiş ve eşi onu öyle kabul etmemiş de değişmesini istemiş ya, kocası da evlenmeden önce gezip tozuyorsa değişmesini nasıl sağlayacak. Sizce bu durum adil mi?

Sen de az degilmissin. Ne var saati bu kadar takacak. Madem guvenmiyosun neden evlendi n? Yazik olmuş.iki tarafta hayali ama sen de masum değilsin

Bunun guvenle alakasi yok ki en basta soylemistim sartimdi evlenmeyecekti cikacaksa .. herseyi kabul etti

Bunlari yasadigini bilen goren anana babana ne demeli ya.nasil insanlar var dedirtiyor her biri ayrica

Oyle

E

evlenmeden önce kendi çocuk gibiymiş ve eşi onu öyle kabul etmemiş de değişmesini istemiş ya, kocası da evlenmeden önce gezip tozuyorsa değişmesini nasıl sağlayacak. Sizce bu durum adil mi?

Gezmiyormus olur mu cok evcilmis ogullari anneside kendisi de oyle dedi zamninda

Hocaya ilişkiye girmek içinmi gittiniz?
Eğer öyleyse şoklardayım.
Diğer sorunlarınızı yazamıyorum dahi bu şokla

Babasi gitti ilk degisik degisik ayetler muskalar getirdi ne bilim acayip seyler yasadim

Ayy bide kayınbabanız gitti sizin için.
Adam akıllı doktora gitmek varken,neden hocaya gidiyor ?
Hayatınız dallas gibi olmuş.
özellikle aileler bukadar yüzgöz olmuşsa o evlilikten asla hayır gelmez.

Olan olmuş. Geçmişte yaşanan hiç bir şeyi düzeltemezsin. Bundan sonrası için daha kararlı adımlar atmalı ve insanların karşısında dik durmalısın.

Ayy bide kayınbabanız gitti sizin için.
Adam akıllı doktora gitmek varken,neden hocaya gidiyor ?
Hayatınız dallas gibi olmuş.
özellikle aileler bukadar yüzgöz olmuşsa o evlilikten asla hayır gelmez.

Babam hep uzak durdu agzindan tek kotu soz cikmadi babamin ama o bile kotu oldu gozlerinde evliligi ayakta tutan aslinda benim babamdi ama nankorler iste . Annem evet alirim kizimi cok dedi hatta en sonda da dedi ben hep istiyodum 7 aydir uyuyamiyorum ha bisey yapti ha yapacak diye dedi .. gene kotu oldu boyle aileler aslinda hep iyi anlastii ama annemle babam susunca .. konusmaya baslayinca basladi hersey ..

Olan olmuş. Geçmişte yaşanan hiç bir şeyi düzeltemezsin. Bundan sonrası için daha kararlı adımlar atmalı ve insanların karşısında dik durmalısın.

Oyle . Yapacak birsey yok

Hemde cok etkiledi .. kendimden suphe etmeye basladim surekli sen kotusun sen cahilsin hergece hergun boyle dediler hepsi hemde .. annesi durmadan laflar atti artik patladim esime anlattim konustu annesi inkar etti ..

Adam bosanmak istemiyor ben annemlerin evine dayanamiyorum alin yapamam diye gonderdi ama bosanmak olmaz rezillik cikarmis .. biz dava acariz deyince bizde namus davasi acariz o zaman dediler ..

Evet herkes oyle dedi herkes bagiriyormus ilk olurken .. Birde afedersiniz ama kadin ne kadar kasarsa kassin sonucta yaklastiriyorum erkek yapmasi gerekmez mi ?
Ettiler bile coktan bakalim test yaptiracakmis erkekligine laf ettirmez o ama k8saydi zaten bide arkadan reklif ettigi icin biz acaba kadinlara ilgisi yok diye dusunuyoruz ..

okuyana kadar canım çıktı arkadaşımya kaç kurtul bunlardan ne bekliyorsun daha.

Back
X