- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
beddua haksızsa tutmazAllah beterinden korusun zaten beddua edip duruyor bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beddua haksızsa tutmazAllah beterinden korusun zaten beddua edip duruyor bana
beddua haksızsa tutmaz
bekaretini dr operasyonla mı bozduuuuyoksa ben mi yanlış okudumm.. dr cinsel yönden uygulamalı mı gösterdi.. ay ben yanlış mı okudum.. canımya allah sabır versin sana boşansana bu adamla ömür geçmez şerefsiz pislik....
yav bu erkekler nedir takmışlar arkadan ilişkiyemoda oldu galiba
evlenmeden önce kendi çocuk gibiymiş ve eşi onu öyle kabul etmemiş de değişmesini istemiş ya, kocası da evlenmeden önce gezip tozuyorsa değişmesini nasıl sağlayacak. Sizce bu durum adil mi?Adam geceleri disari cikiyor ve konu sahibi buna izin vermek istememesi yanlis mi yani sizce? Yani adam evlenmis ama esini evde yalniz birakip disarilarda gezecek kadinda onu "bogmamak" icin bunu kabul mu etmeli sizce?
Sen de az degilmissin. Ne var saati bu kadar takacak. Madem guvenmiyosun neden evlendi n? Yazik olmuş.iki tarafta hayali ama sen de masum değilsin
Bunlari yasadigini bilen goren anana babana ne demeli ya.nasil insanlar var dedirtiyor her biri ayrica
E
evlenmeden önce kendi çocuk gibiymiş ve eşi onu öyle kabul etmemiş de değişmesini istemiş ya, kocası da evlenmeden önce gezip tozuyorsa değişmesini nasıl sağlayacak. Sizce bu durum adil mi?
Hocaya ilişkiye girmek içinmi gittiniz?
Eğer öyleyse şoklardayım.
Diğer sorunlarınızı yazamıyorum dahi bu şokla
Babasi gitti ilk degisik degisik ayetler muskalar getirdi ne bilim acayip seyler yasadim
Ayy bide kayınbabanız gitti sizin için.
Adam akıllı doktora gitmek varken,neden hocaya gidiyor ?
Hayatınız dallas gibi olmuş.
özellikle aileler bukadar yüzgöz olmuşsa o evlilikten asla hayır gelmez.
Olan olmuş. Geçmişte yaşanan hiç bir şeyi düzeltemezsin. Bundan sonrası için daha kararlı adımlar atmalı ve insanların karşısında dik durmalısın.
Hemde cok etkiledi .. kendimden suphe etmeye basladim surekli sen kotusun sen cahilsin hergece hergun boyle dediler hepsi hemde .. annesi durmadan laflar atti artik patladim esime anlattim konustu annesi inkar etti ..
Adam bosanmak istemiyor ben annemlerin evine dayanamiyorum alin yapamam diye gonderdi ama bosanmak olmaz rezillik cikarmis .. biz dava acariz deyince bizde namus davasi acariz o zaman dediler ..
Evet herkes oyle dedi herkes bagiriyormus ilk olurken .. Birde afedersiniz ama kadin ne kadar kasarsa kassin sonucta yaklastiriyorum erkek yapmasi gerekmez mi ?
Ettiler bile coktan bakalim test yaptiracakmis erkekligine laf ettirmez o ama k8saydi zaten bide arkadan reklif ettigi icin biz acaba kadinlara ilgisi yok diye dusunuyoruz ..