• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

sevgi kavramlarımız ne kadar da farklı ...adamın tek iyi davranışı,lafı sözü olmaıdğı gibi,şiddet,hakaret,namusa kadar gelmiş konu..ama siz seviyorsunuz..neyini peki? hayvanlığını mı en öküzü seçilse sizinki başa oynar yani o derece...gerçi hayvan eşine bunları yapmaz,hayvanlar bile eşlerini öper koklar..
bi de merak ettim,kızlık zarı ameliyatla nasıl bozuluyor,hiç yapıldığını duymadım,etik değil bence..tek sorun zarmış gibi gidip onu da yaptırmışsınız helal olsun valla...zar bozmada ne var,doktora gelene kadar kendin yapsaydın,ne düşündün ki,zar olmayınca sevişebilecğini mi??

Zari ben bozdurmadim bozulcak diye ki muayene bile ettirmedim ?
Ben hep kotuydu demedim farkindaysaniz oyle gunleride vardi hep duzelir diye bekledim keske beklemeseydim ama yaptim iste . Tekrari olsa asla yasamak istemezdim ama yasadim

Yok ne dersek diyelim.konu sahibi hala esim ailesine gore iyi diyor.

Canim benim trabzonlulardan korktum dedi zipzip ona soyledim onu ailesi de bu sekilde aralarindakinin en iyi hali o dedim esimi iyilemek degil amacim digerleri iki kati yani o taraftakilerin cogu boyle kadina deger vermiyorlar gordugum kadariyla

Zaten sirf onun icin geri donmedim bu namus lafi cok.agirdi babamin yuzune soylemeleri ozellikle ki hepside biliyor 7 aylik evliyim ve daha yeni doktor mudahalesiyle bozuldugunu ..evet kalbimden hemen sokup atamadim nedenini bende anlamiyorum inanin. onlarla ugrasmak istemiyor ailem anlasmali bitsin diyorlar tehtit aldik cunku nafaka tazminat istersem yapacagimi bilirim dedi . Onlari gectim ki babasi babama oglumla iliskiye girmeyen insana bes kurus yedirmem ben demis. Altinlari istiolar ayriyetten de dugun masraflarini arizali kizi kakaladiniz demisler
i

Zari ben bozdurmadim bozulcak diye ki muayene bile ettirmedim ?
Ben hep kotuydu demedim farkindaysaniz oyle gunleride vardi hep duzelir diye bekledim keske beklemeseydim ama yaptim iste . Tekrari olsa asla yasamak istemezdim ama yasadim

yukarda renkli belirttim,szi demişsiniz doktor müdahalesiyle bozuldu diye..o nasıl oldu anlamadım..neyse ya zar sizin zarınız bana ne tabii.
hep kötü olamaz heralde bi insan.ama yaptığı kötülükler bir ömür yetermiş zaten..iyi günleri gözü görmez ki insanın..
ama hala seviyorum acaba hata bende mi derseniz ,ben de nasıl aşk nbu derim..yoksa kimse mutsuz olmak içine vlenmiyor ama elinde olmadan birşeyler yaşıyor işte..öenmli olan hatadan dönebilmek..

Canim benim trabzonlulardan korktum dedi zipzip ona soyledim onu ailesi de bu sekilde aralarindakinin en iyi hali o dedim esimi iyilemek degil amacim digerleri iki kati yani o taraftakilerin cogu boyle kadina deger vermiyorlar gordugum kadariyla
hiç de öyle değil.o kocanın ailesinin kanı bozukluğu,karadenizle ilgisi yok..
hatta karadeniz erkekleri atarlı görünür ama,kadınları da bir o kadar eli maşalıdır.

yukarda renkli belirttim,szi demişsiniz doktor müdahalesiyle bozuldu diye..o nasıl oldu anlamadım..neyse ya zar sizin zarınız bana ne tabii.
hep kötü olamaz heralde bi insan.ama yaptığı kötülükler bir ömür yetermiş zaten..iyi günleri gözü görmez ki insanın..
ama hala seviyorum acaba hata bende mi derseniz ,ben de nasıl aşk nbu derim..yoksa kimse mutsuz olmak içine vlenmiyor ama elinde olmadan birşeyler yaşıyor işte..öenmli olan hatadan dönebilmek..

Iste bunlarda benim zayifligim ne yazik ki .. aynen oyle nereden donersek kar

hiç de öyle değil.o kocanın ailesinin kanı bozukluğu,karadenizle ilgisi yok..
hatta karadeniz erkekleri atarlı görünür ama,kadınları da bir o kadar eli maşalıdır.

Diyorum ya gordugum kadariyla yaptim buyorumu ama hicbiri ailede kadinlara deger vermiyor .. kucuk amcasi disinda

Erkeklerden tiksindim sayesinde .. cinsellikten sogudum dusunur muyum bilmiyorum .. ben gercekten hep kendimi yedim bitirdim beklentilerim cok mu kotu bu dereceye gelecek kadar diye kimse mi esine cevap vermiyor her cevp veren boyle mi yapiyor yoksa sadece onlarin anlayisi mi bu diye .. erkege hicbirsey denmez diyen insanlarla insallah kurtulurum cok.sagolun

herkes tabiki eşin gibi deil.ama erkekler çok sıkıntıya gelemiyo buda bir gerçek..sen önüne bak boşver..kendini soğutma erkeklerden.mutluluğunu inşallah kısa zamanda bulırsun..

herkes tabiki eşin gibi deil.ama erkekler çok sıkıntıya gelemiyo buda bir gerçek..sen önüne bak boşver..kendini soğutma erkeklerden.mutluluğunu inşallah kısa zamanda bulırsun..

Zaten benimle ilgilenseydi gercekten bende onu skmazdim amin insallah

Bosanma asamasinda kesinlikte esinizle tek gorusmeyin. Hatta yuzyuze bile gelmeyin , yazdiklariniz dogruysa tehlikeli bi tip. Zor zamanlarda daha da tehlikeli olur noyle tipler. Ailenizden birileri sizin adiniza islerinizi halletsin.
Cok gecmis olsun Allah yardim etsin cnm

Bosanma asamasinda kesinlikte esinizle tek gorusmeyin. Hatta yuzyuze bile gelmeyin , yazdiklariniz dogruysa tehlikeli bi tip. Zor zamanlarda daha da tehlikeli olur noyle tipler. Ailenizden birileri sizin adiniza islerinizi halletsin.
Cok gecmis olsun Allah yardim etsin cnm

Avukat disinda telefonla dahi irtibat kuramiyoruz zaten .. amin dua edin insallah bu yaptiklari yanina kalmasin rabbim sorsun insallah kazanirimda benden sonra baskasinin caninida yakamasin

Bir insan size hergun opme , yanimdan git , boguyosun , ananin evine git dese kendinizi ska ska ne duruma gelirdiniz
bu hale gelmeden öncesini muhasebe etmek lazım. erkekler en ufacık bir tepkide agresifleşebiliyorlar. erkeklerin en önemli özelliklerinden birisi de rekabetçi yapıları. siz ona ufak bir tavır yapınca sizi rakip olarak görerek üste çıkmaya çalıyorlar. en önemlisi aslında erkeklerin yaratılışlarını sözmek. hiç bir erkek öpmek isteyen bir kadına öpme demez. sen once onu boğmuşsun demekki. sessiz kalmak onu kendine müptela etmeye yetmez. henüz tecrübesizsin. ben 35 yaşındayım ve kocamı anlamak için kitaplar okuyorum. erkekleri anlamaya çalışıyorum. iyi bir yaşam istiyorsan once bilmen ve tanım gerekiyor. bilmek; insanı, hayatı, kadını, erkeği, çocuğu... yani hayata dair pek çok şeyi teknik olarak bilmek anlamında. sen kendini ve erkeğini tanıyamamışsın henüz. bu eleştirim seni üzmek için değil. eğer bir karar vereceksen duygularınla değil mantığınla karar vermelisin. çünkü duygular insanı çoğunlukla yanıltır. eğer aşık olduğun için değilde bu adamdan iyi koca olur, bununla ömrümü geçirebilirim, sıkıntıları beraber çözebilme yeteneğine sahip, kararlı, dik durabiliyor, seni ezmeyeceği konusunda sana güven veriyor şeklinde düşünüp evlenme kararı almış olsaydın bunların hiç birisini yaşamazdın emin ol.

bu hale gelmeden öncesini muhasebe etmek lazım. erkekler en ufacık bir tepkide agresifleşebiliyorlar. erkeklerin en önemli özelliklerinden birisi de rekabetçi yapıları. siz ona ufak bir tavır yapınca sizi rakip olarak görerek üste çıkmaya çalıyorlar. en önemlisi aslında erkeklerin yaratılışlarını sözmek. hiç bir erkek öpmek isteyen bir kadına öpme demez. sen once onu boğmuşsun demekki. sessiz kalmak onu kendine müptela etmeye yetmez. henüz tecrübesizsin. ben 35 yaşındayım ve kocamı anlamak için kitaplar okuyorum. erkekleri anlamaya çalışıyorum. iyi bir yaşam istiyorsan once bilmen ve tanım gerekiyor. bilmek; insanı, hayatı, kadını, erkeği, çocuğu... yani hayata dair pek çok şeyi teknik olarak bilmek anlamında. sen kendini ve erkeğini tanıyamamışsın henüz. bu eleştirim seni üzmek için değil. eğer bir karar vereceksen duygularınla değil mantığınla karar vermelisin. çünkü duygular insanı çoğunlukla yanıltır. eğer aşık olduğun için değilde bu adamdan iyi koca olur, bununla ömrümü geçirebilirim, sıkıntıları beraber çözebilme yeteneğine sahip, kararlı, dik durabiliyor, seni ezmeyeceği konusunda sana güven veriyor şeklinde düşünüp evlenme kararı almış olsaydın bunların hiç birisini yaşamazdın emin ol.

Sanirim yorumlarimi hic okumadiniz evlenene kadar eger en ufak birsey sezmis olsaydim ilk once ben vazgecerdim .. 3 gunluk evliyken nasil bogmus olabilirim peki odadan kovmus olabilir beni ? Ayrica balayinda ne yapmis olabilirim hic yanima gelmemesi icin ? Beni hrrseyimle kabul eden ve kendimi onda buldugum bir insandi . Beni ben oldugum icin seviyordu . Evlendim ve 360 derece donus yasadik ne yapabilirdim soyler misiniz ? Hangi kitapsa bende okuyayim adam boyle .. hayatim sen soyle gec dedigim icin laf yemis insanim .. anahtar kapida kaldi diye laf yemis insanim .. eve baglamak icin neler yaptim .. ben bu numaralarla evde durmam diyrn bir insana ne yapabilirimm ?

ben sana boşanma devam et demiyorum. yanlışı görmen için tecrübelerimle naçizane tavsiyede bulunuyorum. boşanma avukatıyım ve her gün onlarca insanın benzer dertlerini dinliyorum. olan olmuş artık. bundan sonrasını daha hafif atlatman dileğiyle. elindeki bakaret raporu ile iyi bir tazminat alırsın ve sana yaptıkları yanlarına kalmamış olur.

ben sana boşanma devam et demiyorum. yanlışı görmen için tecrübelerimle naçizane tavsiyede bulunuyorum. boşanma avukatıyım ve her gün onlarca insanın benzer dertlerini dinliyorum. olan olmuş artık. bundan sonrasını daha hafif atlatman dileğiyle. elindeki bakaret raporu ile iyi bir tazminat alırsın ve sana yaptıkları yanlarına kalmamış olur.

Hukuken bir erkegin kadina bunlari yapma hakki var mi peki .? Erkekte alttan almali diye dusunuyorum .. ailesine ve ailesini bana o tanitmali . Beni kendine alistirmali diye dusunuyorum . Sevmeli korumali . Kadin her zaman dha utangac daha cekingen kalir . Erkek onu rahatlatip sahip cikmali .

evlendigimizden beri surekli kavgalarimiz oldu ilk baslarda ben disari cikmasina karistim surat yaptim bunalmis benden
anlattığın olayda ilk başlarda adama surat asmışsın ya, dışarı çıkmasını istememişsin adam boğulmuş işte. mesele burdan başlıyor zaten. gerisi çorap söküğü... ben seni incitmek için değil erkeklerin yapısının bu olduğunu anlatmaya çalışıyorum. sen bir yaparsın adam on misli karşılık verir.

Son düzenleme:
Inanin kafayi yemek uzereyim o kadar kotuyum ki kendimi sucluyorum keske karismasaydin keske oyle demeseydim ablasi gelcek dediginde diye :KK43: niye hep kendimi sucluyorum niye deli gibi seviyorum
Kiyamam sana yaa canim kendini suclama suclarsan uzulursun sna yaptgi kotu seyleri dusun guclu ol bukadar ezdirdigin yeter dha fazla ezdirme kendini coluk cocuk olmadan bitmis iste hayirsiz bi evlilikten kurtulmussun boyle dusun

Hukuken bir erkegin kadina bunlari yapma hakki var mi peki .? Erkekte alttan almali diye dusunuyorum .. ailesine ve ailesini bana o tanitmali . Beni kendine alistirmali diye dusunuyorum . Sevmeli korumali . Kadin her zaman dha utangac daha cekingen kalir . Erkek onu rahatlatip sahip cikmali .
neden erkek kadını rahatlatmalı, sahip çıkmalı... siz kendinize sahip çıkamıyor musunuz? bu kadar fazla beklenti sizi çok yıpratmış. hayat masallardaki gibi prens ve prenses evliliklerine benzemez ve sonsuza kadar mutlu yaşayamaz kimse. bir insan bir başkasına durduk yere kötü davranmaz. için de mutlaka ağır tahrik vardır. eğer durduk yere kötü davranıyorsa ruh hastası olmalı. ayrıca hukuk maddi gerçekle ilgilenir. hakim diger tarafı dinlediğinde belki de sizi haksız görecek. objektif bakmak lazım. yaşanılanları iyi somutlaştırmak lazım. yoksa sadece böyle dedi, şöyle yaptı iddialarından öteye gitmez olay.

Son düzenleme:
Okurken ağzım açık kaldı.
Adamın evlenınce bu kadar değişmeside bana tuhaf geldi.
Tamam değişir de adam bildiğin istemıyorum diyor. Hemde en baştan beri.
20 yaşında evlenmeni geçiyorum.
Ailen bir iyilik yapıp sana sahip çıksın yoksa bu adam seni canına okur.
Sende hala seviyorum diye gezme ortada, sevgi bu değil.

anlattığın olayda ilk başlarda adama surat asmışsın ya, dışarı çıkmasını istememişsin adam boğulmuş işte. mesele burdan başlıyor zaten. gerisi çorap söküğü... ben seni incitmek için değil erkeklerin yapısının bu olduğunu anlatmaya çalışıyorum. sen bir yaparsın adam on misli karşılık verir.

Ilk baslarda surat yaptim evet benimle hic olgilenmedi hersey dugunden sonra eve gidince basladi adam altin altin yedi kendini .. balayina gittik sanki duvar karsimda .. tabiki ilgi bekledim . Bana daha guzel yaklasabilirdi ben boyle bir insanim ..

Kiyamam sana yaa canim kendini suclama suclarsan uzulursun sna yaptgi kotu seyleri dusun guclu ol bukadar ezdirdigin yeter dha fazla ezdirme kendini coluk cocuk olmadan bitmis iste hayirsiz bi evlilikten kurtulmussun boyle dusun

Hep sucladigim icin bubdurumdayim zaten. Sagol canim dua et

neden erkek kadını rahatlatmalı, sahip çıkmalı... siz kendinize sahip çıkamıyor musunuz? bu kadar fazla beklenti sizi çok yıpratmış. hayat masallardaki gibi prens ve prenses evliliklerine benzemez ve sonsuza kadar mutlu yaşayamaz kimse. bir insan bir başkasına durduk yere kötü davranmaz. için de mutlaka ağır tahrik vardır. eğer durduk yere kötü davranıyorsa ruh hastası olmalı. ayrıca hukuk maddi gerçekle ilgilenir. hakim diger tarafı dinlediğinde belki de size haksız görecek. objektif bakmak lazım. yaşanılanları iyi somutlaştırmak lazım. yoksa sadece böyle dedi, şöyle yaptı iddialarından öteye gitmez olay.

Ben zaten sonsuz hakliyim demiyorum farkindaysaniz . Ama bana uygulanan assagilayici bir tavirdan bahsediyorum burada . Evlendigimden beri duydugum cahil , cocuk kelimelerinden bahsediyorum ? O zaman neden evlendi benimle . Ben hep boyleydim evlenmeden oncede ayniydim , evlendikten sonrada ayniydim .. simdide ayniyim ve ben buyum diye kendimi anlattim . Bir koca isyerine sinirlenip gelip esinden hincini aliyorsa ve sonra psikologa gidince bunu inkar edip isim cok rahat evde huzursuzum ondan patliyorum diyorsa bu nedir sizce ? Gitmeden once beni yembihlemesi birsey anlatmocaksin sus demesi kendisini anlatmasi .. bir defa onun kotu bir yanini soyledim psikologa ve eve donunce bavulunu topla defol git dedi bana . Topladim tam cikarken sarilip agladi ben istemeden yapiyorum bana ne oluyor diye ? Ben ne yapabilirdim yada sevmekten baska ne yaptim .. eger bunlar beni haksiz yapacaksa yapsin inanin hic ama hic gocunmam .. en azindan balik bastan koktu da sevgisiz bir birey olarak cocugumuz olmadi .. beni evden kovup anneme babama geliptr siz ne bicim anne babasiniz kizinizi dovup geri gonderecektiniz diyrn bir adam var karsimda .. ben onun bu tezini curutemem kole hayatida evet yasayamam . Buda sucsa eger bu yuzden kaybedeceksem ben raziyim zten

Back
X