Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

Ve en basta istememesinin tek sebebi aksam gec gelince kizmam .. cikiyorlar zaten cok sukur

çok yanlış anlıyorsun söylediklerimi tatlım. sen kendini haklı görüyorsan oda kendini haklı görüyordur emin ol. evlenmeden once insan farklıdır. çocuktur, cahildir vs. ama evlenince sana ekstra roller katar hayat. eş olursun anne olursun vs. adam evlenmeden once gezip tozuyor ve evlenince sen onu yanında istiyorsun. onun sana yaptığını aslında sen de ona yapmışsın. burada kendini kötü hisset suçla diye söylemiyorum. biraz farkındalığını arttır ve ne kendini ne de onu suçla. her kavgada kocamda bana her tartışmada git diyor ama ben gitmem diyorum. neye gidecekmişim. bu hayatı ben kurdum. benim ailem benim yuvam. (yuvayı dişi kuş yapar) hiç kimseyi de karıştırmam. haa! ilk başta evet herkes üzerinde hak iddia eder. ama ben sabırla gücün benim elime geçmesini bekledim. şimdi yuvamın sahibiyim. dışarda eşim benden bahsederken 'öküzün karısı inek olur ama aslanın karısı aslan olur' diye bir tabir kullanarak bahsediyor. sen kendi gücünü içinde hissetmediğin sürece hayatının souna kadar ezilmeye mahkum olacaksın. once kendine saygı duyulmasını sağla. bunun için ağız kavgası yapmak yerine dik durup her söze muhattap olmayacaksın mesela. ölçüp tartıp tek laf ile hepsini alt edeceksin. hayatın başındasın ve güçlü ol bunun için zaaflarından kurtul.

sen tez zamanda boşan bu adamdan onun psikolojisi bozuk seninkinide bozacak

Evet burada guzel soylediniz ben susarak kendimi hapsettim .. oysaki daha farkli olabilirdi

sen tez zamanda boşan bu adamdan onun psikolojisi bozuk seninkinide bozacak

Ins bakalim anlasmali bosanmak isteniyor ama ne olacak

Senin kocanın kuş ötmüyor tüm hırsını senden alıyor gibi geliyor bana, allah onun belasını çoktan vermiş.. ay başını yesin maganda. kız babanın evinde rahat edersin üzülmeyi bırak tüketirdi seni bu herif.

sen hastaneye tek başına mı gittin ?

Hayir esimle gittim .

Sanirim gelecegim icine kapanik , herseye susan , citkirildim biri olmak olurdu .. ama kusunun otup otmedigini artik Allahla kendi arasinda cozecek yinede beni bu kadar uzmeye boyle iftira atmaya hakko yoktu ama yapti .. birlikte cozebilirdik o sorunuda ben ona destek olabilirdim .. ondan bekleyip goremedigim seyi ben ona gosterebilirdim eger oyleyse gercekten Rabbim onu bildigi gibi yapsin

Adam geceleri disari cikiyor ve konu sahibi buna izin vermek istememesi yanlis mi yani sizce? Yani adam evlenmis ama esini evde yalniz birakip disarilarda gezecek kadinda onu "bogmamak" icin bunu kabul mu etmeli sizce?

off o neydi öyle sen bir an evvel o adamdan ayrıl..konunun başlarını okurken cinsel ilişkiye giremediğiniz için sandım ama o adam psikopat sizi hacıya hocaya götürene kadar bir doktora götürselermiş.. allah ne verirse hayırlısını versin yaşın da çok küçük kendine yeni bir hayat kurarsın..

sevgililik ve nişanlılık döneminde kesinlikle cinsel alıştırmalar yapılmalı sonrasında böyle sonuçlar çıkıyo

Doktora da gittik canim .. Ama suc hep bende gozuktu orada da kaderim malesef ..

sevgililik ve nişanlılık döneminde kesinlikle cinsel alıştırmalar yapılmalı sonrasında böyle sonuçlar çıkıyo

Bide onu yapsaydik kim bilir adimi neye cikattirdilar daha :) iyiki olmams

bekaretini doktor müdahaleyle ortadan kaldırmış sanırım doğru mu

Evet

kaç yasında bu insan müsveddesi ?
sevgililik dönemizde nasıldı ?

27 . Nisanliyken cok iyidi hersey tozpembe .. ne zaman nikahi kiydik o zaman is bitti . Ama tutarsizdi biraz da birgun cok iyise birgun cok kotu .. degisiyordu ruh hali

27 . Nisanliyken cok iyidi hersey tozpembe .. ne zaman nikahi kiydik o zaman is bitti . Ama tutarsizdi biraz da birgun cok iyise birgun cok kotu .. degisiyordu ruh hali

Allah yardımcın olsun..
Bir an önce kurtul derim...

Bu yaşında kimsenin sana bunları yaşatmaya hakkı yok..erkek belirli süre cinsel ilişkiye girmediğinde agresifleşiyor. ve bu başarıya ulaşamama onda saldırganlığa neden oluyor . daha önce farkettiğin hızlı ruh hali değişimleri var ya işte bu da aslında o adamın psikolojisinin bozuk olduğunu gösteriyor. başınızda aklı başında bir büyük olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı diye düşünüyorum

Iste hep bu laflar beni orada tuttu . Hep bende sucladim kendimi yalam degil benden sandim .. ama doktorlar bir sorun yok deyince artik biraktim suclamayi kendimi .. ailesi vardi basimizda her tartismada kapida bitiyorlardi masallah ama onlarda hep bana alttan al , sus kadin alttan alcak , kadin suscak , kiskanma , sal disari biraz bilmem ne saydirip durdular bana .. ben anneme anlattim annem sacini cekerse alirim kizimi dedi ve suclu oldu adi yuva yikiciya cikti ..

öyle insanlardan hayır gelmez kendine yeni bir hayat kurup yoluna bak
şunu asla unutma bir kadın her zaman daha iyisini bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…