Yaşın da küçük hemen boşan kurtul bu adamdan.kendini de suçlama şimdi bunları yapan bi adam ileride neler yapar kim bilir.Inanin kafayi yemek uzereyim o kadar kotuyum ki kendimi sucluyorum keske karismasaydin keske oyle demeseydim ablasi gelcek dediginde diyeniye hep kendimi sucluyorum niye deli gibi seviyorum
Allah sana bi kapı açmış, bu adamdan bi an evvel boşan kurtul yoksa canından olcaksın zorla mı evlendirdiler bunu bu ne nefret öfke kusuyor herife bak.
İki taraftada kabahat var tek taraflı degıl malesef ama gelınen noktada saglıklı bır evlılık yurumez bosanmak zor 7 aylık bır evlılıkte ama en hayırlısı bu
Yaşın da küçük hemen boşan kurtul bu adamdan.kendini de suçlama şimdi bunları yapan bi adam ileride neler yapar kim bilir.
Evliligin basta sorunlu baslamis ..
Umarim ilerdeki hayatin icin sana ders olmustur bazi seyler , ciftlerin bukadar birbirini SIKMASI hic dogru degil sonuclar ortada ..
Cinsel konusunda tabiki sen suclu degilsin , kimsede seni suclayamaz ..
O esinin ve ailesinin terbiyesizligi ..
Ve bir erkegi hayatinin noktasi yapma , unutmaki esinden haric bir hayatin var hayat sadece bir erkekten ibaret degil , en buyuk yanlista bu zaten .
Bosanmak bencede en saglikli karar cunku arada ne saygi var ne sevgi kalmis ..
Seviyo musun?
E yavrum senin kendine hic aciman yok mu?
Kusura bakmayın ama tam bir pislikmis
Psikolojik sorunları var bence ve geri dönerseniz sizin de ruh sağlığınız bozulur
Bu kadar hakareti aşağılanmayı kimse haketmez
Bu arada psikolog mevzusunu anlayamadım tam
Psikolog size mi asıldı??
lütfen kendine bi iyilik yap ve boşan
Sizin ailemiz nasıl bunlara sessiz kalabiliyor ve sizi o eve geri gönderebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?