Çaresizim..

genelde bu durumlarda kendi sevgi kanıtımızı ortaya koyuyoruz ama onu inandıracak yöntem bu olmayabiliyor. kimisi çok yavarıyorsa suçludur der kimisi çok yalvarıyorsa sevdiğindendir der mesela benimki haklıysa asla kendini savunmaz ama hatalıysa etrafımda dolanmaya başlar bazı kişiler de suçluyken sus pus olurlar. ben olsam bana böyle davranan birine inanırdım deyip nasıl davranacağımıza karar veriyoruz ama aslında karşımızdakinin ihtiyacı olan bu olmayabilir o nedenle o sana nasıl davranıyorduysa öyle davran dedim.

O da haklıysa ve ben onu yapmadığı birşeyle suçluyorsam çok rahattır takmaz , hatalıysa pırrr döner.
Ben hatalıysamda haklıysamda çeneme vurur farkı anlayamıyor sanırım :KK70:

O da haklıysa ve ben onu yapmadığı birşeyle suçluyorsam çok rahattır takmaz , hatalıysa pırrr döner.
Ben hatalıysamda haklıysamda çeneme vurur farkı anlayamıyor sanırım :KK70:

ozaman sende öyle takmaz davran sen üstüne düştükçe kendi gibi hatalı olduğun için ısrarlı olduğunu düşünecek. zaten şimdiye kadar söylemişsin söyleyeceğini ben olsam en son ben dedim diyeceğimi hala bana güvenmiyorsan sen bilirsin deyip çekilip beklerdim, çoook zor biliyorum ama ... biraz düşünsün sakinleşsin mantıklı düşünür hale gelince dönecektir.
ama sonra bi oturup düşünmeniz lazım bu kadar çok kıskançlık yapıp ufak tefek şeylerden kavga ediyor sana karşı dolup taşıyorsa altında başka bir şey olabilir, yani söylemeyi gururuna yediremediği yada senin farkında olmadan yaptığın onun hassas damarına basmana sebep olan bişey gibi...

ozaman sende öyle takmaz davran sen üstüne düştükçe kendi gibi hatalı olduğun için ısrarlı olduğunu düşünecek. zaten şimdiye kadar söylemişsin söyleyeceğini ben olsam en son ben dedim diyeceğimi hala bana güvenmiyorsan sen bilirsin deyip çekilip beklerdim, çoook zor biliyorum ama ... biraz düşünsün sakinleşsin mantıklı düşünür hale gelince dönecektir.
ama sonra bi oturup düşünmeniz lazım bu kadar çok kıskançlık yapıp ufak tefek şeylerden kavga ediyor sana karşı dolup taşıyorsa altında başka bir şey olabilir, yani söylemeyi gururuna yediremediği yada senin farkında olmadan yaptığın onun hassas damarına basmana sebep olan bişey gibi...

Son mesajım
Seni özlediğimi söylediğimi unut hiç bu kadar aşağlanmamıştım. Beni özlediğini söylemeyen adama ne verebilirim ki. Ben pazardan gideceğim. Kendine iyi bak Mustafa. Allaha emanet ol , beni artık kaybettin.

Dedim ama bunun tarzında o kadar şey söyledim ki dikkate alır mı bilmiyorum .
Artık tutacağım kendimi.

Benim en büyük hatam dürüst olmak adına eski erkek arkadaşlarımdan bahsetmem oldu.
Böyle çok yanlışlarım oldu.
Onunda en hassas noktası buydu.
Ona göre o pek çok şeyi sineye çekti.
Şimdi özellikle engellemediğime inanmıyor , çünkü ekleme olayında korkup eklemedim çok demiştim. Korkup yalana sığındığımı kabul etmişti.
Şimdi özellikle engeli kaldırmış olarak algılıyor.

canım yapıcağın tek şey güçlü olman o eminim seni arıcaktır hatta barışırsınız bile güveni sarsılmış olabilir bundan sonra barışırsanız yeniden güvenini kazanmak fazla ustune gıtme ama fazlada uzak durma fazla naz asık usanırırmıs sonucta

ne diller döktüm telefonda hüngür hüngür ağladım eskisi gibi olamam elini tuttuğumda o eski sıcaklığım olmaz dedikçe kalbime hançerler sapladı oysaki suçum o kişiyle mesajlaşmış olmam :KK50:

Canım ben kimseyle konuşmadım da . Tek hatam ozaman eklemek olmuştu ama geçti gitti. Şimdi engellemeden silmiş olmak. İnanmıyor haliyle.

canım yapıcağın tek şey güçlü olman o eminim seni arıcaktır hatta barışırsınız bile güveni sarsılmış olabilir bundan sonra barışırsanız yeniden güvenini kazanmak fazla ustune gıtme ama fazlada uzak durma fazla naz asık usanırırmıs sonucta

Özledim bile diyemedi bana. Gelmeyecek hiç sanki gibi . Çok üzülüyorum o nasıl dayanabiliyor. Taş kalpli.

ya bu olaylar ne zman oldu o ılk forumdan sonra barıstıktan sonra falanmı kafam karıstı benımmm :KK43:

Bu msne ekleme olayı 2 ay önceydi biz o konuyu çözdük neyse inandı bana. Yüzüme çarpıp durması önemli değilde hallederdik. Sonra geçen haftalarda bizim aramız öbür topigdeki konudan gitti birdaha düzelmedi. Barışmadık hiç ama ara ara msjlaştık tartışma bunlar hep. Sonra geçen hafta öbür msni açmış vay efendim engellenmemiş ne arıyormuş o orda. Ya kişi listemde yok silmişim o kişiyi ama engellemeden. Bilerek bırakmışım aldatmışım vs vs. Halbu ki gerçekten farkında bile değilim delimiyim o olaylardan sonra bırakayım. Delircem . Ben bu konuyu takmıyorum konusunuda açmıyorum zaten.

sakın arama o seni arıcak çünkü seviyo seni belli sadece sana ceza vermek istiyor canım bu arada bu adam ne burcu:KK31:

Tatlım ya dengesiz değildi birşeyler oldu , ben çok yanlışlar yaptım , ayrılırım lafı dilimden düşmedi ama onu okadar çok seviyorum ki anlatamam sizlere.

Canım, anlıyorum seni, hemde çok iyi anlıyorum, sen çok üstüne gitmişsin aynı benim gibi, rahat bırak biraz, ben yapamadım, mutlu olamadım, sen bari yap, kendini tut, bu erkeklere yüz vermeye gelmiyor, yüz verdikçe astarını istiyorlar, dengesizleşiyorlar bi anda.

X