Çaresizim..

"kendini ağırdan sat evladım, çok üstüne düşme, kadın kısmı öyle çok ilgili olduğunu belli etmez, hele kıskandığını hiç belli etme, o seni değil sen onu parmağında oynat, seni kaybetme korkusunu her zaman yaşat" :))) bu gibi şeyler işte[/

bunu çok sevdim ve gerçekten çok doğru :KK66:) canım herkesinde söylediği gibi bencede arama ..senn durumunun bi benzerini çok yakın bi zamanda ben yaşadım bi hafta boyunca aramadım msj atmadım snr o beni aradı üstelkde çok büyük yemin etmişdi aramıyacağına,erkekler böyle önce bekliyolar arasın sorsun sürünsün snr baktı ki arayan soran yok kaybetceğini anlıyo harekete geçiyo ..sabret ben kendimi sürekli gezerek ve eve arkdaşlarımı çağırıp onlarla vakit geçirerek oyaladım bunlar iyi geliyo böle zamanlarda sende dene derim..

Önceki konudan mı hatırlıyorum acaba, hani sen onun şehrine gitmiştin ama o gelmemişti ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ki. O sorunu halledebildiniz mi acaba sonra tekrar konuşmuşsunuz.

Evet canım da , onun şehri değil biz aynı şehirde oturuyoruz . Ayrı şehirler değil ben sakaryada okuyorum sadece.
Asıl konunun başı orası işte zaten de ama bu konular açılıyor hep. Onları konuşamadan engellemedin olayı çıktı , halbu ki ne açtım ne girdim gelde anlat.

bunu çok sevdim ve gerçekten çok doğru :KK66:) canım herkesinde söylediği gibi bencede arama ..senn durumunun bi benzerini çok yakın bi zamanda ben yaşadım bi hafta boyunca aramadım msj atmadım snr o beni aradı üstelkde çok büyük yemin etmişdi aramıyacağına,erkekler böyle önce bekliyolar arasın sorsun sürünsün snr baktı ki arayan soran yok kaybetceğini anlıyo harekete geçiyo ..sabret ben kendimi sürekli gezerek ve eve arkdaşlarımı çağırıp onlarla vakit geçirerek oyaladım bunlar iyi geliyo böle zamanlarda sende dene derim..

Benim içinde dünya durdu sanki bu aralar ya.
Ben neden güçsüzüm anlamıyorum :S

"kendini ağırdan sat evladım, çok üstüne düşme, kadın kısmı öyle çok ilgili olduğunu belli etmez, hele kıskandığını hiç belli etme, o seni değil sen onu parmağında oynat, seni kaybetme korkusunu her zaman yaşat" :))) bu gibi şeyler işte

Önceden oluyordu da bu aralar beceremez oldum.

Bence bir süre kendi haline bırak, bence erkek arkadaşın özellikle öyle davranıyor.Sen onun öyle davranmasına dayanamıyorsun oda bunun farkında ve senin ne kadar üzüldüğünü ve eskisi gibi olma çabalarını görüyor sen daha da bağlan diye yapıyor bence bunu.Ne yani engellememişsin diye aldatmış mı oluyorsun çok saçma. Bir süre hiç msj atma o msj attığında da soğuk davran cnm . :nazar:

Resmen her saniye düşünüyorum delircem artık.
Yani bensiz yapabiliyor , özlemiyor , sevgi acı çektirmek mi ?
Hayatımın en güzel , en özel anlarını onunla paylaştım , o da benimle paylaştı.
Ben hiç başkası vardır fikrine de kapılmadım.
Tanımadığı bir bayanla hatta herhangi bir bayanla el temasından bile hoşlanmayan biridir kendisi.
Kaldı ki yanında uyurken bile dokunmayacak kadar değer veriyor bana.
Uyanıp uyanıp üstümü örten , açıyorum üstümü diye kızan biriydi.
Biyerde otururken lavaboya gittiğim de çayım soğumasın diye elleriyle kapatıp sıcak durmasını sağlayacak kadar düşüncelidir.
Sevdiğim üzümü almak için 1 saat dolanan biridir.
Ayakkabımın bağı çözüldüğünde etrafa aldırmadan diz çöküp bağlayan biridir sırf eğilmeyeyim diye.
Yanlış birşeyini görmedim bunca zaman.
Ama sevgisiz gibi davranması yok mu , içim eridi bitti resmen.
Hergün aynı acıyla uyuyup , aynı acıyla güne başlıyorum.
Sanki bu eziyet hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
Çok sarsıldım , geçmiyor .
Bitti kabul etmesemde , sevse acı verirmiydi diyorum.
Nasıl dayanıyor , nasıl beceriyor.
Her zaman benden daha duygusaldı o.
İçi nasıl el veriyor.
Anlamıyorum , istesemde anlam veremiyorum
Olmuyor , olmuyor.
Onsuz da olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir süre kendi haline bırak, bence erkek arkadaşın özellikle öyle davranıyor.Sen onun öyle davranmasına dayanamıyorsun oda bunun farkında ve senin ne kadar üzüldüğünü ve eskisi gibi olma çabalarını görüyor sen daha da bağlan diye yapıyor bence bunu.Ne yani engellememişsin diye aldatmış mı oluyorsun çok saçma. Bir süre hiç msj atma o msj attığında da soğuk davran cnm . :nazar:

Saçma da gel bunu birde ona anlat. Ya sil dedim engellemeden silmişim farkında olmadan olamaz mı anlamıyor.

Tanımadığı bir bayanla hatta herhangi bir bayanla el temasından bile hoşlanmayan biridir kendisi.
Biyerde otururken lavaboya gittiğim de çayım soğumasın diye elleriyle kapatıp sıcak durmasını sağlayacak kadar düşüncelidir.
Ayakkabımın bağı çözüldüğünde etrafa aldırmadan diz çöküp bağlayan biridir sırf eğilmeyeyim diye.
İçi nasıl el veriyor.
Olmuyor , olmuyor.
Onsuz da olmuyor.

ya okuyunca ben bile kötü oldum sen ne haldesin tahmn edebiliyorum :KK43:
inş düzelir inş eskisi gibi olursunuz sevginize yazık etmezsnz inş canım

Saçma da gel bunu birde ona anlat. Ya sil dedim engellemeden silmişim farkında olmadan olamaz mı anlamıyor.

Bahane arıyor gibi ısrar etmesi, yanlışını büyütmesi ve seni ezmesi normal mi sence? Neden bu kaadr ipleri eline veriyorsun, ekleyen de odur Allah bilir, denemek için yapmıştır.En Büyük KK

İçi nasıl el veriyor.
Olmuyor , olmuyor.
Onsuz da olmuyor.

Canım çok içten yazmışsın, ben okurken çok duygulandım; öncelikle kendini üzme olur mu? Her şeyin çaresi var bu dünyada ölüm dışında. Bu noktaya gelmeden önce ilişkiniz nasıldı? Yani sen hep sert felan mı davranıyodun kavgalarınızda; ya da ne bileyim hep o mu alttan alırdı çünkü baksana sanki bişeylerin öcünü alır gibi kendisi. Sanki sen yapıyodun da o da şimdi sana karşılık veriyomuş gibi geldi. Çok mu karışık yazdım bilmiyorum ama hani çiftler kavga eder genelde kadın süründürür ya sen de önceden böyle yapıyodun da çocuk şimdi intikam mı alıyor ki. Ama bence seviyor. Sevmeseydi o ileti, şifre vs. hepsi değişirdi.

Son düzenleme:
Bahane arıyor gibi ısrar etmesi, yanlışını büyütmesi ve seni ezmesi normal mi sence? Neden bu kaadr ipleri eline veriyorsun, ekleyen de odur Allah bilir, denemek için yapmıştır.En Büyük KK

Çok dolmuş artık atacak yer kalmamış
Elbette normal gelmiyor ama ya o birini eklese ben görsem başına kakar dururdum haksız diyemiyorum objektif olmam gerekiyor.
Amacı sadece süründürmek olsun razıyım yeter ki sevgisi duruyor olsun.
İpleri eline benim yanlışlarım verdi.
Ekleyen o değil yapmaz böyle şeyler sanmıyorum.

Çok dolmuş artık atacak yer kalmamış
Elbette normal gelmiyor ama ya o birini eklese ben görsem başına kakar dururdum haksız diyemiyorum objektif olmam gerekiyor.
Amacı sadece süründürmek olsun razıyım yeter ki sevgisi duruyor olsun.
İpleri eline benim yanlışlarım verdi.
Ekleyen o değil yapmaz böyle şeyler sanmıyorum.

Objektif bakınca kendini suçluyorsan suçlusundur arkadaşım ben bi şey diyemem tabi.

ya okuyunca ben bile kötü oldum sen ne haldesin tahmn edebiliyorum :KK43:
inş düzelir inş eskisi gibi olursunuz sevginize yazık etmezsnz inş canım

İnşallah canım herşeyden çok istiyorum bunu :KK43: İnşallah eskisi gibi sarılır bana.

[FONT=Comic Sans MS]Canım çok içten yazmışsın, ben okurken çok duygulandım; öncelikle kendini üzme olur mu? Her şeyin çaresi var bu dünyada ölüm dışında. Bu noktaya gelmeden önce ilişkiniz nasıldı? Yani sen hep sert felan mı davranıyodun kavgalarınızda; ya da ne bileyim hep o mu alttan alırdı çünkü baksana sanki bişeylerin öcünü alır gibi kendisi. Sanki sen yapıyodun da o da şimdi sana karşılık veriyomuş gibi geldi. Çok mu karışık yazdım bilmiyorum ama hani çiftler kavga eder genelde kadın süründürür ya sen de önceden böyle yapıyodun da çocuk şimdi intikam mı alıyor ki. Ama bence seviyor. Sevmeseydi o ileti, şifre vs. hepsi değişirdi.[/FONT]

Üzmemeye çalışıyorum , bende öyle avutuyorum kendimi. Diyorum ki evli çiftler boşanıyor biz ayrılsak çok mu ? 3 sene önce ablam vefat etti ona alışıyorum zaman zaman o kimki diyorum. Ölüme bile alıştım oda öldü derim diyorum.
Ama sonra bakıyorum bütün düşünceler buhar olup gidiyor özlem çöküyor yüreğime.
Ölüme alışıyor da insan yaşayana öldü deyip geçemiyor. Yaşayanı öldürmek daha çok sızlatıyor.
Evet dişli taraf bendim , o içine atandı çoğu zaman. Ben bu son olaylarda ona çok hakaret ettim bana tek bişey demedi dönüp de. Bana oluruna bıraksan hakaret edip durmasan arardım arıyacaktımda demişti. Şu engellememişsin olayı çıkmadan.
Şimdi sanıyor ki ben bilerek engellemedim ama görüyor kişi listemde yok gizlilik ayarlarına girip engellenmediğini görmüş. O gün o kadar kötüydüm ki sil deyip tamama basmışım. Onu aldatmakla suçladı . Ben hatasız olduğum için bu konuyu açmıyorum çok savunuyor kendini demesin diye.
Sanki artık hep susacakmış gibi geliyor.
Kaybettim gibi hissediyorum.

yadıklarını okudum arkadaşım ama erkek arkadaşının yaşadığını ben de yaşasam böyle bir tepki verirdim açıkçası. sonra da soğuk dururdum, inansam bile. çünkü insan ne olursa olsun kırılıyor, sarsılıyor böyle olunca.

bence zamana bırak, ona belki zamana bıraktığını söyleyebilirsin de. ama bu kadar kırgın olunca insan bazen uzak durmak ve yenilenmek istiyor, kendini toparlamak istiyor. üzerine gelindikçe kendini toparlayamıyor, düşüncelerini oturtamıyor.

belki erkek arkadaşında böyle bir dönemdedir. kafasını toplaması için ona zaman tanı.

yadıklarını okudum arkadaşım ama erkek arkadaşının yaşadığını ben de yaşasam böyle bir tepki verirdim açıkçası. sonra da soğuk dururdum, inansam bile. çünkü insan ne olursa olsun kırılıyor, sarsılıyor böyle olunca.

bence zamana bırak, ona belki zamana bıraktığını söyleyebilirsin de. ama bu kadar kırgın olunca insan bazen uzak durmak ve yenilenmek istiyor, kendini toparlamak istiyor. üzerine gelindikçe kendini toparlayamıyor, düşüncelerini oturtamıyor.

belki erkek arkadaşında böyle bir dönemdedir. kafasını toplaması için ona zaman tanı.

Ama biz o konuyu kapatmıştık , geçmiştik .
Sorunumuz başkaydı .
Söz verdim o msne bir kez bile girmedim gerçekten girmedim ama. O olaydan sonra sildim gitti. Geçenlerde açmış engellemeden silmişim ama görüyor ki kişi listemde yok gerçekten silmişim.
Daha buna nasıl ispat yapabilirim. Ve konuşmadım ben sadece kim neyin nesi diye ekledim. Öbür msni nerden bulduğunu soracaktım. Ama dediğim gibi olay bu kısmı değildi.

Kızlar 2.5 ay önce msnden yazmıştı bana bunu :KK59:.

Gözlerine yazıyorum bu şiirimi ve yanımda olamayışının resmini yürreğime çiziyorum.
Akşam karanlık oldu dilimde son sözlerim..
Bulutlar gene bize ağlıyor bugece ve yoklugunun yasını tutuyor yıldızlar ,
Yıkıyor benliğimi ve yüreğimi.
Cevapsız sorular bilinmiyor.
Yanlızlıgım ve silinmiyor alınyazım.
Gitme hiç ayrılma yanımdan.
Geceleri gün doguyor izliyorum her bi saatine her bi saniyesine nöbet tutuyorum .
Hiç aklına geliyor mu bilmiyorum ,
Bir umut işte bi gece yarısı ellerimde belirir elinin gölgesi tutmasadaa ,
Kulaklarıma gelir adımın belki bi hecesi.
Seni özledikçe ölüp ölüp diriliyorum.
Bir avuç toprak ve o topragın kokusuyla acımı bastırıyorum ,
Dinliyorum ağaçlarıı , yapraklarını , havada uçan turnayı.
Hepsi hiç konuşmuyorr , dinlemiyor , duymuyor sensizliğimii.
Ben içime atıp seni bekliyorum haberin varmı ?
Yoklgun varlıgını bastırır gibi canımı alıp terkediyor sankii bu bedeni
Yanındada seni bırakıyor belki yarınaa kalır bi dirhem nefesii ,
Artık güneşte sorar olmuş yoklugundaa ; bunun hala geçmedimi bu aşk hevesii.
Cevap veresim gelirr bendekii o ölümün sesii ,
Tam güneş batarken hani dinletir ya şu dünyanın sessizliğiii ,
Bendekii bu matemm ; boz toprağaa lekelenmişş göz yaşlarımın sesi .
Sensizliği yazdıgım duvarları yıkıyorum şimdi her bir tuglasında arıyorum senii .
Bir umut belki çıkarsın bir tek taşınndaa ölesim geliyoo o gözlerini hatırladıkça
Ve denizler susuyorr yokluguna ben ağladıkça .
O hançer kii taa kemimiğime dayandıı yükseklere bagırdıkçaa.
Ben sensizliği kışlara gömdümm o bembeyazz karlaraa ,
Su olupp gell al yüreğimi diyee ..
Her bi anın her bi güzelliğini bi kar tanesine sakladım herbiri ayrı güzel diye.
Şimdi aglıyorum ya Gülüşümmm ben senii agladıkça seviyorum..

Bence bu çocuk seni gerçekten çok seviyor fakat sanırım fazla kıskanç bırı ve sımdı senı cezalandırıyor,afedersın ama kız gıbı naz yapıyor...Emın ol senı arayacak,fazla dayanabılecegını dusunmuyorum ben :)

Bence bu çocuk seni gerçekten çok seviyor fakat sanırım fazla kıskanç bırı ve sımdı senı cezalandırıyor,afedersın ama kız gıbı naz yapıyor...Emın ol senı arayacak,fazla dayanabılecegını dusunmuyorum ben :)

Çok kıskanç evet .
Bu ceza bitsin artık , ilk gün ki gibi olsun istiyorum.
Ben dayanamıyorum gerçekten :2:

Her şarkı da ağlanıp sızlanıyorum.
Ne kadar güçsüz biriymişim.

bence sevgisinden şüphe etme sadece kırgın kendi kendini fazla doldurmuş o böyle durumlarda ne yapardıysa aynısını yap, yani sana sevgisini kanıtlamak ilişkiyi devam ettirmek için ne yapıyorduysa öyle davran.

bence sevgisinden şüphe etme sadece kırgın kendi kendini fazla doldurmuş o böyle durumlarda ne yapardıysa aynısını yap, yani sana sevgisini kanıtlamak ilişkiyi devam ettirmek için ne yapıyorduysa öyle davran.

Canım sevgisinden şüphe etmesem bile biyerlerde beni bitirdi en azından şuanlık.
Ve ne olacağını hiç bilmiyorum.
Herşeyi yaptım ama bu seferde sanıyor ki suçum varda onu kapatmaya çalışıyorum

Canım sevgisinden şüphe etmesem bile biyerlerde beni bitirdi en azından şuanlık.
Ve ne olacağını hiç bilmiyorum.
Herşeyi yaptım ama bu seferde sanıyor ki suçum varda onu kapatmaya çalışıyorum

genelde bu durumlarda kendi sevgi kanıtımızı ortaya koyuyoruz ama onu inandıracak yöntem bu olmayabiliyor. kimisi çok yavarıyorsa suçludur der kimisi çok yalvarıyorsa sevdiğindendir der mesela benimki haklıysa asla kendini savunmaz ama hatalıysa etrafımda dolanmaya başlar bazı kişiler de suçluyken sus pus olurlar. ben olsam bana böyle davranan birine inanırdım deyip nasıl davranacağımıza karar veriyoruz ama aslında karşımızdakinin ihtiyacı olan bu olmayabilir o nedenle o sana nasıl davranıyorduysa öyle davran dedim.

X