Çaresizim .Ne olur bir akıl verin :(

Okurken çok üzüldüm canım..
Bence o kadına hiç güvenme eşinide sıkı takibe al derim ben..
Hemen pire için yorgan yakma sakın önce işin aslını öğrenmeye çalış ortada 11 yıllık evliliğin ve 2 tane çocuğun var..
Kendimi senin yerine koyarak düşünüyorumda ben olsam daha ilk tatile çıkışınızda yapardım yapacağımı ve asla bu olanlara izin vermezdim tatlım :50:
Ve işyerini senin adına açmaları hiç hoş değil baştan tavrını koysaydın keşke eşine o kadınla ortaklık yapmasını istemediğini tek başına yapacaksa üstüne almayı kabul etseydin.:44:

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum bence bir kadın ve bir erkek arkadaşlık yapamazlar kendimdende biliyorum eskiden çok sevdiğim art niyet beslemediğim erkek arkadaşlarım meğerse benimle ilgili farklı şeyler düşünüolarmış o zaman anladım erkeklerin kadınlara bakış açısını kesinlikle arkadaş olarak kalmıyorlarl belki istisnalar kaideyi bozmaz bilemem.Kadınlarda ilgiye açsa vede eşlerinden istedikleri ilgiyi göremezlerse onlarda niyetlerini bozuyorlar sanırım :19:

Bence eşini çok iyi takip et canım varsa böyle bişey ki umarım yoktur kanıtlamaya çalış kamera kaydıyla yada resimle arada işyerlerine baskın yap kadını iyi gözlemle ama yinede fevri kararlar vermemeye çalış canım.umarım en kısa zamanda çözümelersin ama işin içinde bişeyler var gibi geldi bana malesef iyi araştır ve eşini yokla sürekli..

İnşallah yuvanız bozulmaz..bizide haberdar et mutlaka.Herşeyin iyi olması dileğiyle...

yorum yapan arkadaşlar hepiniz sağolun. Zaten ikisine de şu anda hiç güvenmiyorum. Eşimle bu konuyu konuşuyorum . Bu kadına çok güvendiğini başka biri ile böyle iş kurma işine güvenip giremeyeceğinden bahsediyor.Bugün evlilik yıldönümümüzdü. Elinde bir buket gülle geldi. Eskiden de bunu yapıyordu o yüzden şüphelenmedim. Hala beni çok sevdiğini gereksiz yere kıskançlık yapmamam gerektiğini söylüyor. Bakalım beklemekten başka çare yok.

Tabi bu arada boş durmayacağım çalıştığım için işyerinden çıktıkça yanına giderim. İkisini daha dikkatli gözlerim. Hatta bu kadınla bir şekilde imalı da olsa konuşmayı düşünüyorum. Eşimle birbirimizi sevdiğimizi bunu kimsenin bozamayacağını bozan olursa yapmayacağım şey kalmayacağından falan bahsedeyim aklında olsa bile vazgeçsin. Ama tabi eşime duyurmamam lazım.

İş yeri bir köfteci dükkanı. Çalışanlar var cesaret edemezler. Evet krediler benim adıma çekildi ama işleyen bir yer ve krediyi toparlıyor. zaten eger bir yanlışları olursa o dükkanı alırım ellerinden yani orası benim güvencem.

yorum yapan arkadaşlar hepiniz sağolun. Zaten ikisine de şu anda hiç güvenmiyorum. Eşimle bu konuyu konuşuyorum . Bu kadına çok güvendiğini başka biri ile böyle iş kurma işine güvenip giremeyeceğinden bahsediyor.Bugün evlilik yıldönümümüzdü. Elinde bir buket gülle geldi. Eskiden de bunu yapıyordu o yüzden şüphelenmedim. Hala beni çok sevdiğini gereksiz yere kıskançlık yapmamam gerektiğini söylüyor. Bakalım beklemekten başka çare yok.

Tabi bu arada boş durmayacağım çalıştığım için işyerinden çıktıkça yanına giderim. İkisini daha dikkatli gözlerim. Hatta bu kadınla bir şekilde imalı da olsa konuşmayı düşünüyorum. Eşimle birbirimizi sevdiğimizi bunu kimsenin bozamayacağını bozan olursa yapmayacağım şey kalmayacağından falan bahsedeyim aklında olsa bile vazgeçsin. Ama tabi eşime duyurmamam lazım.

İş yeri bir köfteci dükkanı. Çalışanlar var cesaret edemezler. Evet krediler benim adıma çekildi ama işleyen bir yer ve krediyi toparlıyor. zaten eger bir yanlışları olursa o dükkanı alırım ellerinden yani orası benim güvencem.

buna çok sevindim canım, ben senin bilmediğin bi iş sandım, çok güzel, önemli bi gücün kozun var o zaman, gerekirse kullanırsın, umarım gerekmez:13:

bir erkek ve bir kadın asla ama asla ARKADAŞ olamazlar..........
bence senin yapacağın ilk iş kocanı yeniden kendine bağlamak olmalı....
kadını analiz et...onda olup sende olmayan ne var diye...
saçı başı giyim tarzı..konuşma şekli parfümü...ilgi alanları..davranışları...
kocanın kafasını karıştır ne bileyim git kendine bakım yaptır öyle süslenki gözü senden başkasını görmesin..işveli davran erkeklerin bence ilgisini en iyi çeken yöntem buudur...kepsinin kafası aynı yere çalışıyor çünkü...ama asla kıskandığını belli etme...ne bileyim sen onu kıskandırmaya çalış ama kendine bakım yaptıktan sonra...üstelik kendine güveninde gelir...eminim bu olay senin psikolojini alt üst etmiştir...erkekler cilveli kadınlardan hoşlanır anla işte neler yapman gerektiğini enerjisini sen tüket böylece bir başkasına fırsat kalmaz...biraz abartılı olmuş olabilir ama yuvanı kurtarmak istiyorsan yapman lazım...erkekler genelde çoluk çocuğa karışınca yeni arayışlara geçiyorlar zavallı eşleri evde çoluk çocukla ilgilenirken onlar günlerini gün ediyorlar...bide sana sonuna kadar güvenirsa ve benden başkası ile olamaz zaten gibi bir düşüncesi var ise (yani kendine fazla güveniyor ise ve senin ona karşı olan duygularının farkında ise) bunun önüne geçemezsin...çok yakın bir arkadaşımın başına geldiği için ii biliyorum sonu hiç de ii bitmedi..

Eşiniz ne kadar onunla iyi arkadaş olursa olsun tatilde sizi çocuklarınızla bırakıp başka bir bayanla eğlenmeye gidemez ya sizinle gider ya da gitmez ayrıc bu kadının kocası da hiçbirşey demiyor mu çok rahat yada o da o da sizin kadar rahatsız. Tesadüfler çok fazla. Önce tatil sonra işyeri açmak. Ama eşine güvenmesen de bunu eşinin yüzüne karşı söyleyip tatsızlık çıkarma bu eşinin bahanesi olur ya da aklında yoksa bile aklına sokmuş olursun tam tersine iyi davran hiç şüphelenmiyormuş gibi. Ancak sürekli yanında ol. Madem çalışıyorsun akşa iş çıkışı uğra eşini de al. Kadının yanında normalden daha sıcak ol eşine. Kadınla mesafe ile samimiyet arasında bir ilişkin olsun. Eşiyle aralarının nasıl olduğunu felan sor ayrıca eşini de iyi gözlemle eve geldiğinde telini kapatıyormu işe giderken kendine çok özen gösteriyor mu, sen işyerine gittiğinde yakın durduğunda bahanler gösterip uzak duruyor mu kadın yanında ya da çok gözgöze geliyorlarmı. Eşiyle felan çağır eve. İnsan ne de olsa şüpheleniyor bu amanda haksız da değilsin ama hep gözlemlerle hallet eşine belli etme.

bence bu durum öyle iki tarafında yani eşiniz ve o bayanında masum oldugu bir durum değil diyelimki eşiniz bişi yapmıyor kadın yanasıyor peki siz şüphelendiğinizi söyledikten sonra neden o kadınla arasını acmıyor aksine dahada samimi oluyor aklınızı karıstırmak istemem ama ilk aklıma gelenler bunlar

bu kadar uzun bir yazıyı okuyup kafamı ağrıtmaktansa bildiğini yap kalbini dinle derim....:35:

Kadınla erkeğin arkadaş olabileceğine inananlardanım. Çok sayıda erkek arkadaşım var. Ama seviye bellidir. Bugüne kadar herhangi bir erkek arkadaşıma eşimle ilgili olumsuz bir cümle kurmadım. ( ki bilenler vardır. bir süre önce ayrıldım, pek çok sorunum vardı) Bir erkeğe eşim ilgisiz demek doğrudan mesaj vermektir. İşten bahsedilebilir, gündemden, sinemadan konuşulabilir, hatta dedikodu yapılabilir. ama eşten şikayet....
Kaldı ki bu konuya çözüm arayan bir kadın annesiyle, güvendiği komşusuyla, kız arkadaşıyla dertleşir. Olmadı KK ya yazar. Hatun "müsaitim" diyor dolaylı yoldan. Şimdiye kadar olmadıysa da tehlike var. Dikkatli ol

Son düzenleme:
Back
X