çapa tıp fakültesi- infertilite kliniğinde aşılama -tüp yaptıranlar.. Buyrunn...

merhaba canım bende 3 sene boyunca gittim çapaya bende miyom vardı önemsiz dediler normal yolla gebe kalabilir yazısını verdiler eşimdede varikosel vardı ama ameliyat dediler b,eğer banada risklisin miyomun büyümeden gel tüp yada aşılama yapalım deseydiler buöyle olmayacaktı eşim ameliyat oldu 1 sene boyunca tahlil üstüne tahlil en sonunda tam rapor çıktı hoppaa miyomlar büyümüş ameliyat ol gel dediler raporu vermediler bende süleymaniyeye gittim orada ameliyata şimdilik gerek yok bi kere deneyelim olmazsa İSTERSEM eğer ameliyat olacağımı söylediler ben bu çapadan da çalışanlarında hiç memnun kalmadım malesef

şu çapaya ve nedense çalışanlarına bi türlü ısınamadım malesef Rabbim onlara muhtaç etmesin yinede eksikliğinide vermesin

Ben b.düzü medicana da yaptırdım canım raporlu fiyatı 2700 dü ilaçlarımda 750 tl tuttu 4500 ünite yazılıydı raporumda ama yetmedi sonra 300 tl falan yine ilaç aldık
canım merhaba ,
benimle irtibata geçmen mümkün mü ben hipoluyum tüp bebek için rapor almam lazım ama sana nasıl ulaşacağim

Merhaba

ARKADAŞLAR BENDE çapada rapor çıkarmaya çalışanlardanım hatta daha bugün kan verdim ..
pzt eşim spermiyogram yaptıraracak.
bu arada ben dahşiliye ve psikiatri raporlarımı dışarda tamamlıcam

benim AMH hormonum düşük 0,37 acaba bana direk tüp bebek raporu çıkarmı ben dışarıda yaptırmak istiyorum

yani rapor neye göre çıkıyor...

birde her tüp denemesi için ayrı rapor çıkarılıyormuş o nasıl oluyor ben analayamadım her deneme için bütün evrakları baştan mı hazırlayacağız

Meraba ben ilk muayeneye gittim
Pko var adet duzensiz.
Esimdede sperm yetersiz cikti. Adetin 3. Gunu gel kan ver dedi ama ben verdigi tahlil kagitlarini kaybettim. Hic bisey bilmiyorum ne yapabilirim. Daha yolun basinda ne tat var ne umudum

lütfen biri bana akıl versin okadar araştırdım bulamadım yardımcı olun ya,şimdi tüp bebek için 5 yıl sigorta istiyorlar ya ben daha 300 küsür günlük sigortalıyım eşimde 4 yıl küsürlük sigortalı ama eşiminkinin bir kısmı bağkur bir kısmı sigorta bi sorun olurmu acaba eger olmazsa onun 5 yılı dolana kadar beklicezmi

inşallah cevaplayan olur

Kizlar merhaba bende yarin insallah capaya adimimi aticam hakkimizda hayirlisi olsun . memnun kalanda cok kalmayanda Allah cc herkesi iyi insanlarla karsilastirsin insallah . ne yaparlarsa yapsinlar yilmicam Allahin izniyle bu isin ustesinden gelicem o gucu kendimde goruyorum . vatana millete hayirli olsun insallah hepimiz icin ben hic umutsuz degilim vardir bundada bi hayir. Dua kaderi bile degistirirmis o yuzden bol bol dua edelim insallah hayirlisiyla bizde anne olabiliriz

Çapada aşılama yaptiranlar rapor gerekiyo mu aşılama için

Raporu ne için istiyolar ilaçlari almak için mi benden istemediler

Raporu ne için istiyolar ilaçlari almak için mi benden istemediler
Bilmiyorum esimin sorunu da yok bana yumurta rezervi sınırda dendi aşılama olacakmış esim muayene olacakmış randevu alıp gidecekmis sonra rapor çıkıp çıkmadığını arayın dendi tabi eşim gitmedi yaptiramadim

Bi de aşılama ilaçları ne kadar tutuyo acaba tahminen

merhaba sınırda olan yumurta rezervinde amh değeriniz kaç çıkmıştı? merak ettiğim amh kaç olursa aşılama yapıyorlar kaç olursa aşılamada şans yok direk tüp bebek diyorlar?

merhaba sınırda olan yumurta rezervinde amh değeriniz kaç çıkmıştı? merak ettiğim amh kaç olursa aşılama yapıyorlar kaç olursa aşılamada şans yok direk tüp bebek diyorlar?
Benim amh 1.18 di ben kendi kendine hamile kaldım çapa ya da aşılama için gitmedim eşim ugrasmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…