- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.820
- 398
- Konu Sahibi miss_venezia
-
merhaba canım bende 3 sene boyunca gittim çapaya bende miyom vardı önemsiz dediler normal yolla gebe kalabilir yazısını verdiler eşimdede varikosel vardı ama ameliyat dediler b,eğer banada risklisin miyomun büyümeden gel tüp yada aşılama yapalım deseydiler buöyle olmayacaktı eşim ameliyat oldu 1 sene boyunca tahlil üstüne tahlil en sonunda tam rapor çıktı hoppaa miyomlar büyümüş ameliyat ol gel dediler raporu vermediler bende süleymaniyeye gittim orada ameliyata şimdilik gerek yok bi kere deneyelim olmazsa İSTERSEM eğer ameliyat olacağımı söylediler ben bu çapadan da çalışanlarında hiç memnun kalmadım malesefHemen güncelleme yapayım; aşılama tutmadı. Tüp bebek için Eylüle tarih verdiler.
Bu arada, Çapa'dan olumlu sonuç alanlar yorumlarını yazabilir mi? Eylüle kadar beklemeyip başka bir tüp bebek merkezine gitme ihtimalim var ama nereye gideceğim konusunda kararsızım..
Bu arada cidden Çapa'dan yakın zamanda olumlu sonuç alan var mı??
şu çapaya ve nedense çalışanlarına bi türlü ısınamadım malesef Rabbim onlara muhtaç etmesinCapaya gittim bugun hsg icin cok cakkallar ya dedim test yaptirtmak istiyorum(hsg)doktora yapmiyoruz dediler yani disardan gelen hastalara yapmiyolarmis neyse dedimki ozaman sizin hastaniz olayin ozamanda yapmiyormusunuz diye gerek duyulursa yapiyoruz sonra muayne etti bana demezmi makina bozuk olabilir siz disarida yaptirin haydaaa halbuki yalan hastaneyi alt ust ettim makina bozuk falan degil her yere sordum hastanede herkez yapilmiyor dedi en. Son testin yapildigi yere gittim radyolojiye kadin demezmi yapiyoruz ama tanidik kisilere hastalarimiz ilaclarini kendi alirsa yapiyoruz koskoca hastanede herkez yalan soyluyo saka gibi sorup sorusturmasam hastanede pesini birakip eve gitsem yaptirtamiycam ozele gidicektim.
canım merhaba ,Ben b.düzü medicana da yaptırdım canım raporlu fiyatı 2700 dü ilaçlarımda 750 tl tuttu 4500 ünite yazılıydı raporumda ama yetmedi sonra 300 tl falan yine ilaç aldık
Hemen güncelleme yapayım; aşılama tutmadı. Tüp bebek için Eylüle tarih verdiler.
Bu arada, Çapa'dan olumlu sonuç alanlar yorumlarını yazabilir mi? Eylüle kadar beklemeyip başka bir tüp bebek merkezine gitme ihtimalim var ama nereye gideceğim konusunda kararsızım..
Bu arada cidden Çapa'dan yakın zamanda olumlu sonuç alan var mı??
Meraba ben ilk muayeneye gittimFSH, LH, E2 (adetin 2. ya da 3. günü), TSH, PRL ile gerekirse DHEAS, Total-Testosteron hormon testleri
Hsg ya da hiteroskopi
HIV, Hbs Ag, Anti-HCV
Kan grubu
Rubella IgG
aPTT, PTT, INR, Protein S ve Protein C
Tam kan sayımı hemograM
İdrar testi
ERKEK İÇİN
Semen analizi (Spermiogram)
HIV, Hbs Ag, Anti-HCV
Kan grubu
İhtiyaç halinde, FSH, LH, T-Testosteron, PRL
Özellikle sperm testinde düşük olan baba adaylarında mevcut bir “varikosel” durumunu değerlendirmek için ürolojik muayene uygulanmaktadır. Ürolojik incelemeler kısırlık tedavileri konusunda uzman bir ürolog tarafından yapılmaktadır.
Gerekirse genetik inceleme (Kromozom analizi):
“Azospermi” ismi verilen semen içinde hiç spermin saptanamaması durumlarında baba adaylarında genetik incelemelerin yapılmasında yarar vardır.
Evet esimden istedilerÇapada aşılama yaptiranlar rapor gerekiyo mu aşılama için
Bilmiyorum esimin sorunu da yok bana yumurta rezervi sınırda dendi aşılama olacakmış esim muayene olacakmış randevu alıp gidecekmis sonra rapor çıkıp çıkmadığını arayın dendi tabi eşim gitmedi yaptiramadimRaporu ne için istiyolar ilaçlari almak için mi benden istemediler
Ben yaptirmadigim için bilgim yokBi de aşılama ilaçları ne kadar tutuyo acaba tahminen
Bilmiyorum esimin sorunu da yok bana yumurta rezervi sınırda dendi aşılama olacakmış esim muayene olacakmış randevu alıp gidecekmis sonra rapor çıkıp çıkmadığını arayın dendi tabi eşim gitmedi yaptiramadim
Benim amh 1.18 di ben kendi kendine hamile kaldım çapa ya da aşılama için gitmedim eşim ugrasmazdimerhaba sınırda olan yumurta rezervinde amh değeriniz kaç çıkmıştı? merak ettiğim amh kaç olursa aşılama yapıyorlar kaç olursa aşılamada şans yok direk tüp bebek diyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?